Yüzbaşı
30 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
dostlar,

Ankara'da bildiğiniz İrlanda Birası içebileceğim mekanlar nerelerdir? İrlanda müzikleri falan da olursa tadından yenmez. size güveniyorum KonuDışı

benim ne mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor. çok dertliyim dostlar çok. sevdiğim kız uzakta benden bir haber. burada fenalardayım. neden olmuyor neden be.
Sayın Galatasaray forumu yöneticileri,

Görüyorum ki forumda birçok adaletsiz duruma sessiz kalıyorsunuz. Haksız cezalar verip şikayet butonlarını kapatıyorsunuz. başkalarını bilemem ama kendi başıma gelen bir kaç örneği tüm forum üyeleri ile paylaşmak istedim.

1
Bir transfer haberi ile açılan bir konu vardı. AMK Gazetesinin haberine göre işte falanca Galatasaray a geliyordu. ben de altına "YALANCI AMK" yazdım. bunu küfür ve terbiyesiz içerik olarak 15 gün banladılar ve şikayet butonunu da kapattılar. yahu ben onu küfür için değil gazete için dememe bile fırsat verilmedi. aklı hep küfüre çalışan bir adminin kurbanı olarak 15 gün tüm forumlardan uzaklaştırıldım. suçum bir gazeteye yalancı demek. yalancı hürriyet deseydim ceza almazdım ama AMK gazetesi olunca hemen ceza. gazetenin adını ben mi koydum. senin aklına küfür geliyorsa bu benim suçum mu?? ki o konuda da herkes gazete hakkında konuşuyordu.

2
bir maç sonrası forumdaki klasik tartışmaları hepimiz biliyoruz. rakip takım taraftarı bir üyeye "daha ağlayacak mısın?" yazdığım için 15 gün uzaklaştırıldım. bana yapılan açıklamaya göre kural dışı hareketmiş. nedir diye 2. soruşum da bir admin kural bölümünü kopyaladı ve şu cevabı verdi : "rakip klübün armasına başkanına taraftarına veya futbolcusuna hakaret içermektedir." size tekrar soruyorum "daha ağlayacak mısın?" demenin nesi hakarettir ??? bunu açıklayın lütfen. hani klüp başkanı futbolcu ben mesajın içinde göremiyorum.

3

şikayet et butonu. bu buton iyi güzel ama en işlevsiz şey oldu son dönemde. bir üyeyi şikayet ediyoruz. üye bize hakaret etmiş veya yoğun tahrikte bulunmuş. hakaretin karşılığı 7 ila 15 gün. hani şu bana haksız yere verilen. bugün gördüm ki uyarı bile verilmemiş ve ne yapılmış biliyor musunuz ? sadece mesajlar silinmiş ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor.

eminim sizlere de bir çok haksız yere cezalar verildi ve veriliyor. bana yukarıdaki durumları açıklayacak bir admin rica ediyorum. ayrıca lütfen bu konu çözüm bulana kadar silinmesin. görmezden gelerek sorunları halledemezsiniz. bir çözüm bulana kadar bu konuları açmaya da devam edeceğim.

dostlar bu abimizin çaldığı parça nedir ? çok hoşuma gitti tabi ki 69' Gibson Les Paul fakat parçayı öğrenmek istiyorum ?

cevaplayan herkese teşekkürler.
son dönemde eskitilmiş gitar modası çıktı. bu moda nerede ne için çıktı anlamış değilim.

gibi örnek resimler ekledim bu resimler uzar gider.

sizce eskitilmiş gitar mı daha iyidir yoksa pırıl pırıl duran gitarlar mı ??

evet dostlar sizce kursa gitmeden evde kendi gayretlerimle , internetteki videolarla veya rocksmith gibi programlarla elektro gitar öğrenebilir miyim?

edit. uzun süren bir klasik gitar geçmişim var ama uzun zamandır çalmıyorum parmaklarım yeteri kadar iyi durumda değil. ama gitar çalmanın felsefesini kaptığımı düşünüyorum. kafamda ilginç düşünceler var açıkçası yani yaza kadar klasik gitarımla çalışmalar yapıp yazın gitarımı ilerletip yaz dönüşü mü alsam gitarı. daha elektro gitarı almadım elimde sadece klasik gitarım ve çalışma notlarım var. yardımlarınızı bekliyorum
evet dostlar sizce kursa gitmeden evde kendi gayretlerimle , internetteki videolarla veya rocksmith gibi programlarla elektro gitar öğrenebilir miyim?

edit. uzun süren bir klasik gitar geçmişim var ama uzun zamandır çalmıyorum parmaklarım yeteri kadar iyi durumda değil. ama gitar çalmanın felsefesini kaptığımı düşünüyorum. kafamda ilginç düşünceler var açıkçası yani yaza kadar klasik gitarımla çalışmalar yapıp yazın gitarımı ilerletip yaz dönüşü mü alsam gitarı. daha elektro gitarı almadım elimde sadece klasik gitarım ve çalışma notlarım var. yardımlarınızı bekliyorum dostlar.
renktaşlar demin mackolikten baktım. bruma 18 kişilik kadroda yok. hani bu çocuk ronando cezalı diye takıma çağırılmıştı. luxemburg a karşı oynayacaktı. yalan olmuş resmen
forumdaşlarım fifa14 de Galatasaray için taraftar seslerini ve marşlarını oyuna indirildiğini duydum. bu nasıl yapılıyor bilen birisi anlatırsa çok sevinirim.
üstümde bir durum mu var nedir konuştuğum kızlar resmen bana yazıyorlar. olayı çözmüş değilim. benim deli gibi sevdiğim bir kız var onunla bayadır konuşmuyoruz ama ben mesaj atmadığım için. ben mesaj atınca gayet muhabbet yürüyor ama ben atmadığım zaman yok mesaj falan.

ama diğer kızlar mesaj atıyor sürekli konuşuyor önemsiyor böyle ilginç bir durum içindeyim. bir yol gösterin dostlar
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
Samsung
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
GALATASARAY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.713
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.088 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 269 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.