|
Oyuncular için iyi haber: Microsoft ve Activision için mutlu son yaklaşıyor
-
-
Ben, hala, bunun iyi bir haber olmadığını düşünüyorum.
-
İyi haber olup olmadığını gerçekleşirse zaman gösterecek...
-
Sony zamanında imzomniac game xboxa oyun yaparken, satın alıp ps e özel oyun yapmaya başlamışdı. Sony gerçekden microsoftu rakip olarak değil, düşman olarak görüyor. Sony nin korkduğu şey oyunların ps e çıkmaması değil, ilk günden gamepass e bedava gelmesi. Microsoftun yerinde olsam sony nin açdığı davada sony e teklif götürürdüm exkulive olayını kaldıralım her oyun her platforma çıksın diye. Sony istiyor ki exkulisive olayını bi sony yapsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En çok para kazandıkları oyun exclusiveler değil CoD olduğu için %30 komisyonları ellerinden gidecek diye korkuyorlardı. Kendilerinde bu tarz serileri exclusive yapacak para olsa şimdiye yaparlardı. Sony'nin Insonmiac Games'i Bungie'si, Microsoft'un Bethesda'sı Activision'ına denk geliyor. İki yüzlülük hakim kendilerinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel olur. Meh kalite seri üretim oyunlara fazladan para vermemiz gerekmeyecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam insomniac games ile activision blizzard kıyaslıyor.
Kıyas yapmadım. Sony bungie, imaomniac, games, fromsoftware Naughty Dog i aldımı bişey olmuyor. Bu yazdıklarımkn neredeyse hepsi inculisive oyunlar yapıyor. Activision blizard ınsa konsol için çıkardığı elle tutulur bir tek cod ile diablo var. Overwatch zaten f2p oldu. Wow zaten pc de. Sony nin korkduğu cod un ps5 de 80 euroya satılıp xbox da bedava olması.
Sonycilere kalsa psyi sadece millet exc'ler icin aliyor sanıyor ustte cok dogru yazılmış bu işin bu kadar uzaması game pass zira ms tum platformlarda tutmaya devam edecek ama sony yine inat ediyordu.
hep bana rabbena, kafasından çıkarlar umarım. muhafazakar bir şirket yönetimi var sony'de diyoruz ama adamlar bayağı kinci, dalavere çeviren evil corp'tan farksızlar.
-
Sony 10 yıllık anlaşmayı yapmadığıyla kalacak gibi görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cod oyunlarının gamepasse gelmesi güzel olur. Umarım ubisoft çöpünü de microsoft alır da eski aclere o parayı vermekten kurtulurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir tane oyunun nerede ne zaman yayınlandığı Avupa Birliğini neden ilgilendiriyor ki? COD oynamak yaşam hakkı falan mı oldu? Valla MS'in yerinde olsam kanunda veya sözleşmede bir açık bulup ilk fırsatta Xbox/Wİndows exclusive yaparım.
-
Microsoft'u az buçuk tanıyorsam bu iş olur.
-
Aynen öyle kardeşim, biz sony japon microsoft amerikan diye sony i melek, microsoftu şeytan sanmışız. Sony resmen 80 euroya sattığı diablonjn cod un bedava olmasını istemiyor. Yoksa bizim gibi sıradan oyuncular bile bal gibi biliyor 10 sene için de konsol oyunun % 100 cloud gaminge evrilceğine 10 yıl sonra firmaların konsol değil abonelik ve oyun satıcağına. Adamların elimde olsa donanım satmak için cloud gamingi geçiktiricekler. Gerçekden tam bir evil corp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhankrall -- 3 Mart 2023; 16:21:32 >
tekel oluyor mu olymuyor mu? avrupa birliği içinde ki firmalara zarar verecek mi bu süreç bunu araştırıyorlar tabi ki adamlar medeni dünya da yaşıyor. evet ülkemizde oyun bile yapılmıyor iken çok normal bunu söylemeniz. adamlar kendi insanlarının haklarını koruyorlar amerikalılar gelip her şeye çökmesin diye.
-
Kardeşim o kadar saf ve temizsin ki. Almanya üzerinden örnek veriyim. Şu an çin halk cumhuriyetinin kendi eliyle yarattığı suni milyarderler almanya daki ne kadar ağır saniyi, chip ve teknoloji fabrikaları varsa satın alıp teknolojisiyi kopyalayıp, iflas çekip çin de ucuza üretilmesi için çine taşınıyor. Kuka, ksm, cosco, bir çok liman ve birçok ilaç şirketi liste çok uzun. Avrupa birliği sadece imaj peşinde, mış mış gibi yapmakda da üstüne yok, bu satış popüler olduğu için mış gibi yapıyor. Yoksa bana bu anlaşmanın avrupalı tüketiciye ne gibi bir zararı olabilir?
diablo iv çıkmadan onaylansa da ilk günden gamepass’den oynasak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sony zamanında imzomniac game xboxa oyun yaparken, satın alıp ps e özel oyun yapmaya başlamışdı. Sony gerçekden microsoftu rakip olarak değil, düşman olarak görüyor. Sony nin korkduğu şey oyunların ps e çıkmaması değil, ilk günden gamepass e bedava gelmesi. Microsoftun yerinde olsam sony nin açdığı davada sony e teklif götürürdüm exkulive olayını kaldıralım her oyun her platforma çıksın diye. Sony istiyor ki exkulisive olayını bi sony yapsın.
|
hep bana rabbena, kafasından çıkarlar umarım. muhafazakar bir şirket yönetimi var sony'de diyoruz ama adamlar bayağı kinci, dalavere çeviren evil corp'tan farksızlar.
|
Sonycilere kalsa psyi sadece millet exc'ler icin aliyor sanıyor ustte cok dogru yazılmış bu işin bu kadar uzaması game pass zira ms tum platformlarda tutmaya devam edecek ama sony yine inat ediyordu.
|
Kıyas yapmadım. Sony bungie, imaomniac, games, fromsoftware Naughty Dog i aldımı bişey olmuyor. Bu yazdıklarımkn neredeyse hepsi inculisive oyunlar yapıyor. Activision blizard ınsa konsol için çıkardığı elle tutulur bir tek cod ile diablo var. Overwatch zaten f2p oldu. Wow zaten pc de. Sony nin korkduğu cod un ps5 de 80 euroya satılıp xbox da bedava olması.
|
Aynen öyle kardeşim, biz sony japon microsoft amerikan diye sony i melek, microsoftu şeytan sanmışız. Sony resmen 80 euroya sattığı diablonjn cod un bedava olmasını istemiyor. Yoksa bizim gibi sıradan oyuncular bile bal gibi biliyor 10 sene için de konsol oyunun % 100 cloud gaminge evrilceğine 10 yıl sonra firmaların konsol değil abonelik ve oyun satıcağına. Adamların elimde olsa donanım satmak için cloud gamingi geçiktiricekler. Gerçekden tam bir evil corp.
|
En çok para kazandıkları oyun exclusiveler değil CoD olduğu için %30 komisyonları ellerinden gidecek diye korkuyorlardı. Kendilerinde bu tarz serileri exclusive yapacak para olsa şimdiye yaparlardı. Sony'nin Insonmiac Games'i Bungie'si, Microsoft'un Bethesda'sı Activision'ına denk geliyor. İki yüzlülük hakim kendilerinde. |
Ben, hala, bunun iyi bir haber olmadığını düşünüyorum.
|
Sony 10 yıllık anlaşmayı yapmadığıyla kalacak gibi görünüyor.
|
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- netgsm zam
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- whatsapp sohbet aktarma
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X