Şimdi Ara

kolayı bırakanlar: bir şeyler değişti mi iyi yönde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi yönde avantajları var mı_ kilo verdiniz mi_? yada ne bilim daha iyi hissediyor musunuz?

• midem rahatladı yaklaşık 10 kilo verdim , kendime geldim herkese tavsiye ederim.
  • ben kola içerim ama dozunda ama hala kilo alamıyorum ya
  • 2,5 sene önce bıraktım.
    Hiçbir şekilde canım kola istemiyor, bıraktığım için mutluyum kendimi daha iyi hissediyorum.
    Kolanın ham maddesi karbondioksit.
    Yararlı bir şey olsa her nefes verişimde vücudumdan uzaklaştırmam gerekmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 22 Ocak 2007; 16:59:15 >
  • bende günde 2 litre içiyordum .midem yanmaya başlamıştı.
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

ben kola içerim ama dozunda ama hala kilo alamıyorum ya
  • yaw benim de midemde sorunlar başladı. kola içtikten sonra oluyor
    o yüzden sordum
    bırakınca geçer umarım
    bir de kilo verirsem tamam işte
    ayran içecem bundan sonra
  • bende bırakınca geçti.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

yaw benim de midemde sorunlar başladı. kola içtikten sonra oluyor
    o yüzden sordum
    bırakınca geçer umarım
    bir de kilo verirsem tamam işte
    ayran içecem bundan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolayı bitki çaylarıyla yeniyorum. daha çok yeşilçayla. tamamen bırakmadım ama çok azalttım.

yeşil çay süper bir şey. yaseminlisi limonlusu ve şeftalilisi tavsiyemdir.

kolayla mücadelede en büyük darbe eve kola sokmamaktır.eğer evde dolapta varsa eliniz mutlaka gider.

kendimi daha sağlıklı hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 22 Ocak 2007; 17:16:24 >
  • Selâm,
    Budur.

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

2,5 sene önce bıraktım.
    Hiçbir şekilde canım kola istemiyor, bıraktığım için mutluyum kendimi daha iyi hissediyorum.
    Kolanın ham maddesi karbondioksit.
    Yararlı bir şey olsa her nefes verişimde vücudumdan uzaklaştırmam gerekmezdi.
  • hayatımda hiç kola içmedim
  • Kolayı ve çikolata gofret gibi abur cuburları toptan bıraktım. bıraktıktan sonra midemdeki yanma, hazımsızlık sorunları sona erdi. Şimdi sadece ayran - meyvesuyu gibi şeyler içiyorum. Ayrıca 3 kg vermişim.
    1 lt kolada en az 200-250gr şeker var. zayıflamak istiyorsanız meşrubatları bırakmakla başlayın
  • 3 hafta içme farkı görürsün
  • Sex i daha az düşünür oldum. Artık kızlara bakmıyorum. Garip bir duygu...
  • deneyecem. yaw sanki kalbime bile bişey yapıyor bu. korkumdan doktorada gidemedim.
    kalbim birkaç gün sıkıştı gibi oldu. neyse düzeldi şimdi

quote:

Orjinalden alıntı: slyn

3 hafta içme farkı görürsün
  • hadi bizde grup kuralım.

kolayı bırakanlar gurubu

bende 2 senedir içmiyorum. Çok çok memnunum. Komşular getirmişti bikere kola eli boş gelmemişler işte. İçeyim dedim aman yarabbi one yaa ben bunu nasıl içtiö dedim resmen.

Ne tad var, ne zevk alabiliyorsun nede başka bişey. Meyva sıkacağı aldım geçenlerde yeni portkal , nar, mandalina, limon sıkıyoru içiyorum.

Hatta soda alıyorum bir portakal bir limon birde mandalina sıkıp onu soda ile karıştırıyorum gazlı içecek gibi oluyo Oh mis.

Kiloda verdim.

Bence bırakın hiç içmeyin Ayran - Su - Taze sıkılmış meyva suyu. Bu üçünü içiyorum başka bii yok. Tabi çay kahve falanda içerim akşamları. Gece saat 01:00 nescafe keyfimdir.

• valla bende bu günlerde tiksinmeye başladım.
    1.içtikten sonra miden ve ağzında acaip bi duygu alıyo.
    2.karnını bi acaip hissediyosun

ama buz gibi ve hiç asiti kaçmamış bi kolaya kesinlikle hayır diyemem.
    öteki türlü koladan nefret ediyorum ve ayda 1 içmeye gayret gösteriyorum.
    ayrıca kilo aldırdığı kesinlikle doğru
  • alkole başladım
  • o topic açıldıktan sonra içmemeye başladım farkettim ki hayatımda fazla bişey değişmemiş
  • ben geçen sene bıraktım doktor tavsiyesi üzerine .... onun yüzünden 2 haftada bi bağdemcik şikayetm oluyodu şimdi daha rahatım
  • alakası yok kiloyla kolanın pehhhhhhhhhhhhh.ben yıllardır içiyorum günde 2.5 lt indiriyorum zulaya ama hiç kilo almadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.