Araba İlk Marşta Çalışmıyor
Sabahları 3-4 defa marş yapınca çalışıyor ve 2-3dk gaza basılı tutmazsan rölanti düşüp stop ediyor ama bikere çalıştıktan sonra ertesi güne kadar ne marş ne rölanti sorunu yok. neden olabilir
1993 honda civic
Lpg Işığı Sönüyor Araç Lpg'ye Geçmiyor
İstanbul Havalimanı Yolundaki Radarlar
Havalimanı yolunda 110km hız sınırı var,radarlar var,kameralar var ama yoldaki araçların çoğu 150den bile hızlı gidiyor hatta kamyonlar bile 120den aşağı indmiyor, bunlara ceza kesiliyor mu, o yolda ceza yiyen oldu mu?
Güncel Kurye Kazançları
Uygun Fiyatlı Ve Az Sorunlu İss
mevcut firmam millenicom,hız veya kopma gibi sorunlar yok ama yakında faturayı 560tl yapacaklarmış, netgsm uygun gibi ama çok şikayet okudum, en az sorunlu ve uygun fiyatlı başka hangi firma var?
Dikiş Makinesi Durmuyor
Siruba L818F-M1 Elektronik Düz Dikiş Makinesi düğmeye basıp açınca ayak direkt kalkıyor, pedala basınca ayak iniyor ama dikiş hiç durmuyor, bunun bir ayarı mı var?
Millenicom Hizmet Numarası Nerede?
Faturada göremedim, sözleşmede göremedim, mobil işlemde göremedim, nereden bulacağım bu numarayı?
Dns Yasağı Olmayan iss Hangileri
bir süredir millenicom kullanıyorum modemde dns değiştirdiğim halde yasaklı siteler ve yavaşlatmadan etkileniyor, dns yasağı olmayan firmalar hangileri?
Zyxel EX3501-T0 modeme router bağlamak istedim, modemi köprüye aldım dhcp kapattım bağladım ama köprüye alınca internet kırmızıya dönüyor, mac kilidi olabilir mi?
ego primum tollo nominor quoniam leo
|

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.202
İkinci El Bölümü Mesajları: 388
Konularının görüntülenme sayısı: 350.783 (Bu ay: 5.437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.321 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor