N

Binbaşı
22 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 97 (Bu ay: 0)
Gönderileri
beyler yenildik diye demiyorum ama gerçekten sow gibi buldumu mükemmel goller atan forvet lazım mesela sow fenerbahçede pas alamıyor ama bizde olsaydı iş yapardı çünkü bizde forveti topla buluşturamama sorunu yok fakat forvetlerimiz şampiyonlar ligi için yeterli değil.. Burak ve umut süper lig için fazlasıyla yeterli oyuncular ama şampiyonlar liginde buldu mu atacaksın yoksa atarlar, fakat bu adamlar maçlarda 1,2 tane kaçırmadan atamıyorlar..

Bakın bragaya adamlar 4,5 kere kalemizde geldi ikisini zor kurtardı muslera, 2 si gol oldu biz adamların kalesinin önünden çıkmadık doğru dürüst kaleyi bulan şut yok..Burak ın saçma kafa vuruşlarını saymazsak tabi çok kötü vuruyor kafa ile toplara kafa tekniği 0

braga mükemmel kapandı hiç açık vermediler onlarında hakkını vermek lazım
arkadaşlar ben fırat aydınus' un cüneyt çakırdan daha iyi bir hakem olduğunu düşünüyorum en azından derbileri daha iyi kontrol ediyor (bence) cüneyt çakır zaten gergin olan ortamı gereksiz kartlarla dahada geriyor sonrada gerek taraflardan gerek futbolculardan gerek klübedeki yedek futbolculardan teknik direktörlerden gelen azarlamalar ile yönetimi iyice kaybediyor adeta allaha emanet ilerliyor maç, otorite tamamen kayboluyor, baskı altına giriyor ve kararlarını doğrudan etkiliyor.. Tabiki etki altında verdiği kararlar ile herkes çılgına dönüyor ve dünkü tablo ortaya çıkıyor enginin hakeme yapışması vs. gereksiz kavgalar hakemle tartışmalar üzerine yürümeler..
Beyler internette bir tane oyun var ben bu oyunun mevcut kaydını başka bir bilgisayara gönderebilirmiyim şöyleki:

mousebreaker yazan depolama dosyasını başka bir bilgisayara göndermem lazım ama nasıl yapıcam ? veya gönderebilirmiyim ? hiçbir bilgim yok soru saçma olabilir ama şuan göndermeliyim yardım edermisiniz ?
arkadaş bu nedir ya

beyler sözleşmesinde atıyorum 5 milyona serbet kalır maddesi bulunan futbolcu var ama futbolcu benim takımıma gelmiyor bu nasıl oluyor onu anlamadım ? 5 milyon veriyorum ama normal şartlarda benim takımımda gelmeyen bir futbolcu takım düşük kapasitede diye ama 5 milyon (taksit vs değil nakit) teklif ettiğimde direk klübe transfer etme hakkım olmuyor mu ?
evet geçmişe dönük rapor almam lazım malum okul için.. Böyle bir şey mümkünmüdür arkadaşlar ? özel hastanelerden vs alınabilir mi ?

ben bir ara özel hastane dişçisinden rapor almıştım önündeki bir kağıda bu saatlerde burada bulunmuştur tarzında birşey yazdı imza attı kaşe vs vurdu ve okula götürdüm kabul ettiler mesela dişçiye gidip derdimi anlatsam yardımcı olur mu ? Yasal bir engel olmaz gibi geliyor bana ama bazı kişilerde okul 1,2 hafta geçmişse raporu almıyor falan diyordu böyle birşey var mı ? yani ben devamsızlığı atıyorum 1 ay önce yaptım raporu yarın götürürsem kabul olmuyor, böyle birşey var mı ?
evet beyler 2,3 gündür kafayı yedirdi oyunu en az 3,4 kere sildim tekrar yükledim internette fazla bilgi yok zaten bu hatayla ilgili bir türlü çözemedim windows vista bu arada. Daha önce bu hatayla karşılaşıp çözen,nasıl çözüldüğünü bilen var mı arkadaşlar ?
bir haber vereyim dedim
arda avrupaya gidemez gitse iş yapamaz arda balon diyenler alın size arda turan

maç özeti

http://www.dailymotion.com/video/xl5zvf_atletico-madrid-4-0-racing-santander_sport
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
d373ca330a75a10e5e0619dbe68c69a52.gif5cd213816fae51ce8a73825fa45e72c38.gif
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Ps3
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 32.324 (Bu ay: 586)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 176 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.