|
Turk Telekom 100'e 8mb/s internet kullanıyordum fakat 200 TL çıkması yüzünden daha ucuz ve aynı hizmeti alabileceğim Türknet'e başvurdum fakat reklamlarını yaptıkları ping, delay muhabbetlerinin birebir yalan, dolan olduğunu ilk elden görüyorum. Türkiye/İstanbul sunucusunda 41-50 arası ping almak nedir yahu? Avrupa sunucularında 90'dan aşağıya düşmeyen ping vs. Kopyala-yapıştır cevaplarla insanları geçiştirmeye çalışan müşteri temsilcileri. 2 gün oldu geçiş yapalı. Direkt iptal ettirip tekrar Turk Telekom dönmeyi düşünüyorum en azından 150 TL öderim yeni abonelik 2 sene taahhüt olacak ama yapacak bir şey yok. Türknet illetinden kurtulurum. Bir hata yaptım umarım bir daha yolumuz kesişmez. 5 adet resim bırakıyorum buraya. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone." |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt