|
Merhaba. Kablonetin yüksek ping değerlerinden dolayı Türk Telekoma geçiş yapmak istiyorum. Apartmanımızın hemen karşısında ( 10 metre ) büyük geniş bant vs bişeyler yazan saha dolabı var. O dolaba kadar fiber geliyor. Oradan apartmana bakır kablo geliyor. Sabah müdürlükteydim derdimi anlattım Ftth yapabilirmiyiz diye konuştuk ama bölgede türk telekom kullanan sayısı çok az olduğundan ( kablonet abonesi çok ) toplu bir dönüşümün zor olduğunu bireysel yaptırmak istersemde yüksek ücret çıkacağını belirttiler. Ben yüksek hızla ilgilenmediğimi, 50 mbit hızında yeterli olucağını asıl derdimin düşük ping olduğunu söyledim. (Şuan bizim binada bir tane türk telekom altyapısıyla sol abonesi varmış 68 mbit civarı hız alıyormuş ama iç tesisat eski yenilerseniz daha iyi olur dedi) Onlarda bunun üzerine fiber saha dolabı zaten binanın 10 metre karşısında, iç tesisatıda eski kablo yerine modeme kadar cat6 ile değiştirirsem nerdeyse ftth bağlantım varmış gibi ping alabileceğimi söylediler. Sizce bu mümkün mü ? Gerçekten böyle bir durum varsa işlemleri başlatıcam daha fazla kablonet ile çıldırmadan. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt