Şimdi Ara

TTNet fiber altyapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaşadığım siteye fiber altyapı çalışması başladı, eve gelip kablo falan çektiler. Tüm işlemlerin bitmesi 1 ayı bulur dediler. Şuanda hipernet olarak görünüyor altyapı sorgulamada. VDSL modem var türknet abonesiyim (100 Mbps ye kadar hız veriyor ancak faydalandığım hız 50-60mbps arası).
    Merak ettiğim konu şu fiber altyapı işlemleri tamamlandığında modem değiştirmem gerekecek mi? Bir de kullandığım aboneliğe devam etmem durumumda hızımda değişiklik olur mu? Birkaç kişiye sordum ancak net bir cevap alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• .

• Modem değişir devam edersin

• Teşekkür ederim, peki hız konusunda artık olur mu? 40-50 mbps den 70-80 Mbps ye çıkar mı mesela?

• Rica ederim net alırsın.

• vampyrotheutis kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle fiber altyapı aktif edildiğinde TurkNet uygulamasında bir bildirim göreceksin altyapınız fiber olmuştur diye ondan sonra dönüşüm işlemlerine başlıyorlar Türk telekom’dan bir ekip gelip dönüşümü gerçekleştiriyor sana bir tane sıfır modem kuruyorlar hızın max 110 120 mb oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ryounin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam dediğin gibi gerçekleşti geçiş süreci ancak fiyat artışından sonra değiştirmeyi düşünüyorum iss 'yi.
    Türknete hiç geçmeseydim keşke.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Valla hocam ben memnununum türknetten senelik ödedim 2026 nisan ayına kadar aa tabi bizim oraya türknet gigafiber altyapısı geliyor gigafiber alt yapısı olunca 700 mantıklı

Gigafiber olsa dediğin gibi çok makul fiyat hocam ama bana gelmesi zor.
    Şöyle bir sorum var şimdi:
    Telekom fiber altyapısını yaptıktan sonra, ben dönüşüm işlemini yaptılar modemi kurdular vs. ama ben modem için herhangi bir form imzalamadım (Türknet uygulamasında modem için form imzalanacak diyordu).
    Şimdi Ttnete geçme durumunda bu modemi benden isteyecek mi Türknet ?

Hocam aynı şekil bende imzalamadım ama türkneti iptal ettirdiğiniz zaman hem modemi hemde küçük cihazı iade etmeniz isteyecekler cünkü türk telekom size parayla kiralıyor o ürünleri

Bir de onunla mı uğraşacağız ya cins cins işler. Keşke geçmeseydim fibere şu zammı 2 hafta önce yapsalar bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdım. iss yı değiştirir ordan devam ederdim. Teşekkürler hocam çok sağolasın.

Rica ederim iss değişseniz de cogu firma sizden modem ücreti isteyecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.