Şimdi Ara

Superonline altyapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi evime fiber bağlantısı yapmak için bugün Turkcell'in sitesine girdim ve kampanyaları detaylı öğrenebilmek için form doldurup beni aramalarını bekledim. Zaman geçtikten sonra bana dönüş yapıldı. Beni arayan kişiye fiber internet almak istiyorum dedim ve adresimi benden istedi. Adresi verdikten sonra bölgenizde fiber altyapısı var denildi ve apartmana hatta daireye kadar çıkıyor denildi. Sonrasında bana fiber internet hizmetini kullanabilirsiniz ve ekibi gönderelim bağlantınızı yapsınlar denildi. Ben emin olmak için apartmanın etrafına ve içine baktım ama herhangi bir süperonline kutusu falan göremedim. Gerçi böyle bişeye kesin olarak gerek var mı onuda bilmiyorum. Saatler içinde beni tekrar tekrar farklı numaralardan aradılar. Numaraların bu kadar farklı olmasından dolayı değişik değişik bayilerden aranıyorumdur diye düşündüm. Sonrasında genel merkeze ulaşıp bilgi almak istedim ve İstanbuldaki Turkcell santralini aradım(kendi sitelerindeki genel müdürlük numarası). Onlar beni asıl müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Aynı şekilde tekrar altyapı sorgulatmak istedim ve adresi verdim. Bu sefer bana fiber altyapınız var ama sinyal yok dediler. Turkcell in sinyali açması lazımmış falan filan. Bu da tabi ne zaman olur bilinmez. Benim isteğimle olmuyormuş. Şu an bağlatmak istesem bağlatamıyormuşum şeklinde bilgi verildi. Asıl müşteri hizmetlerine beni daha önce farklı farklı numaralardan arandım deyince onlar bana bayidir dendi(tamda beni düşündüğüm gibi). Sonuç olarak bayiler bağlayabiliriz deyip bir kandırma yoluna gidiyorlar heralde. Genel merkez ise bağlayamayız diyor. Şimdi bu altyapı var sinyal yok olayı nedir onuda anlamadım. Madem döşedin her şey hazır sinyal neden vermiyorsun . Bu konu hakkında bilgilerinizi almak isterim. Yazdıklarım belki karışık gelmiş olabilir kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Turkcell'de bir bölgeye aynı anda hizmet verilmeye başlanır, eğer bölgede altyapı aktifse ve sizde değilse bu durumda kablolara ek işlemi yapılmamıştır, taşeronların keyfini bekleyeceksiniz.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Kaldık yine bir dahaki taahhüt bitimine 😂
    Cevap için teşekkür ederim.

• YARBAY61 kullanıcısına yanıt
    Bu süreç içerisinde taahhütsüz sağlayıcıları deneyin derim. Hem daha ucuz, hem daha hızlı, hem de superonline fiber geldiğinde taahhütsüz olduğu için hızlıca iptal ettirebilirsiniz.

• Hocam kurulmayan bir İnternet için herhangi bir ücret cıkaramazlar bulunmuş oldugunuz bayi adres girişinizi farklı bir yer olarak gösterip kutu olan yerde hizmet verebilir ayrıca elektrik odası varsa oraya bakmanızı ve saha ekiplerinden adrese cagırıp destek almanızı tavsiye ederim

• Ozcan.babacan kullanıcısına yanıt
    Arayan bayilere adresimi detaylı olarak vermeme rağmen bağlayabiliriz dediler. Hemde bayiyle iki üç kere farklı zamanlarda konuştum. Ama en son ana müşteri hizmetleriyle konuşmamda da ayrıntılı adres verdim(hatta ev tam olarak şurada falan diye konumdan yardımcı olmaya çalıştı bana). Sonuç olarak müşteri hizmetleri altyapı var ve daireye kadar döşenmiş dediler ama sinyalden dolayı bağlayamayız dedi. Aslında her şey döşenmiş. Tabi ayriyeten ben apartmanı baya inceledim ama kutu falan göremedim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.