|
Arkadaşlar 2022-2023 model 10bin km civarında 1.4 fiat egea almayı düşünüyorum.Evin 2.aracı olacak tahmini yıllık 15bin km yapar.Aracı uzun ömürlü kullanmak için kaliteli parçadır yağıdır suyudur bakımınıdır eksiksiz yapıp bakacağım. Son 3-4 yıldır araç alıp borç ödemekten sıkıldım.Volkswagen 1.6 TDİ motorlar internette 750 bin km - 1milyon km deviriyor ve araç kondisyonu hala düzgün.94 model Skoda favorit bile 1.5 milyon km yapmış. 1.4 Easy Egea seçmemdeki sebep alabilecegim uygun fiyata en yeni aracın bu olması aracın bilinmesi ve düşük km alacağım için bakımlarına arızalarına aracın geçmişine hakim olmuş olacağımdan.Bu şekilde 15-20 yıl götürecek bir motor ve malzeme kalitesine sahip bir araç mıdır ? Eğer siz 15-20 yıl binecek olsaydınız hangi aracı tercih ederdiniz maximum 700bin bandında ? Tek amacım A noktasından B noktasına müziğimi ve klimamı açıp en ucuz ve sorunsuz bir şekilde gitmek. Tecrübeli arkadaşların görüş ve tavsiyelerini bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
eski aracım Mareaydı 2006 model ve yağ soğutucusu falan yoktu ama olması gereken şekilde eksiltiyordu.