Şimdi Ara

2008 Skoda Fabia 1.4 TDI - Nasıl Bir Araçtır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu ilandaki araç hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-satilik-bakmadan-gecme-259448086/detay/

Kullanan arkadaşlardan, performansı, sorunları v.s hakkında bilgi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 10 Ocak 2016; 11:02:24 >

• Hocam şöyle söyleyeyim, 1.4 Tdi'ler iyidir, az yakar, Ve motorudur malum. Ama 3 silindirli olduğu için titresimlidirler ve seslidirler biraz. Ama linkteki araç kötü durumda gibi biraz, oynanmış gibi, ayrıca Classic bayağı boş, bazı Fabia ve Roomster'larda torpido kapağı falan da yoktu. 2008 model Fabia I de alabilirsiniz hem daha dolu olur, illa 1.4 TDI olsun diyorsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hocam şöyle söyleyeyim, 1.4 Tdi'ler iyidir, az yakar, Ve motorudur malum. Ama 3 silindirli olduğu için titresimlidirler ve seslidirler biraz. Ama linkteki araç kötü durumda gibi biraz, oynanmış gibi, ayrıca Classic bayağı boş, bazı Fabia ve Roomster'larda torpido kapağı falan da yoktu. 2008 model Fabia I de alabilirsiniz hem daha dolu olur, illa 1.4 TDI olsun diyorsanız.

Görünüşü benim hoşuma gitmişti ama bu yorumdan sonra soğudum biraz.
    Classic i ben en dolusu sanıyordum, torpido kapağı olmaması neymiş öyle saçmalığa bak. Almasak daha iyi olacak sanırım.

Teşekkürler bilgilendirme için.

• Fabiada o kasa eskisine gore biraz sonuk kaldi. Illa o kasa alinacaksa 2010 sonrasi makyajli alinmali. Onlarda motor commonrail 1.6 tdi dir, tabi daha pahalıdır.

Butce 25 civari ise fabia I bakilmali. 2005-7 arasi 1.4 tdi ambiante tek bakmaniz gereken model. Polodan kalitelidir. Ic mekani cift renkli bi tane bulursaniz tadindan yenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arabanin heryeriyle oynanmis bir gozu kalk gidelim diyor bir gozu otur b.k yeme diyor sakin bulaşmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yeriyle oynanmış derken neresiyle oynanmış mesela arkadaşlar? Benim gördüğüm jantları değişmiş bir de tavan ve ayna kapaklarına film kaplatmış. Bu aralar araç bakan birisi olarak göremediğim nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.