Şimdi Ara

Feda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Galatasarayliyim. ki dogustan tabir edeceginiz cinsten. xamax macinda bile kale arkasindaydim dusunun dun gibi hatirliyorum : )
    simdi kimileri karsi cikacaktir ama bugun besiktasin basina gelen yarin bizim de basimiza gelebilir.Ki zamaninda geldide.parasi odenmedigi icin kacan riberyler ve niceleri.
    Gelin eger ki faydasi olacaksa biz de elimizi uzatip feda tshirtlerinden alalim.hatira olarak saklayalim veya birilerine hediye edelim.
    Unutmayin bugun sampiyonlar ligine direk gidiyorsak bunda turkiyenin puanlarinin da onemi var.Turkiyenin klup bazinda ki basarisizligi ileride daha az sayida klubun avrupaya gitmesi,daha cok on eleme oynamasi demek.Tam da ne guzel 4 buyuk takimda avrupaya gidicek diyorken besiktas YD nin yaptigi yanlislar yuzunden simdi cezasini cekiyor.

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....

• Bende böyle düsünüyorum takimlar birbirlerine destek cikmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben böyle iyiyim.Kendi takımımdan başka kimseye yardımda bulunmam

• su an yardim etmicem nefret ediyorum diyenlerin tek nedeni adim gibi eminim stad sorunu.
    benimde hosuma gitmiyor besiktasin israri.sonucta neredeyse 2000 ruhunu yakalamis diyebileceigmiz bir takimimiz varken ve de stadimiz ancak bize yeterken haftada 2 maci kaldirmayacagini besiktasin anlamasi lazim.ve olimpiyatta oynama imkanlari varkende bizim gibi gidip orda oynamalari daha uygun.
    su an en buyuk sikinti besiktas yonetiminin acizligi.YD gitti yerine daha iyisi gelsin diye beklerken bence yd yide ariyacaklar.dusunun ki turkiyenin en iyi defans oyuncularindan birisi kendi bonservisini alip baska takima gidiyor.Insallah bjk yonetimi hatalarindan donerde diger takimlarla polemik yasamak yerine insanlarla iyi gecinmeye bakar.
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuh artık cidden helal olsun, böyle t-shirt kampanyası Gs yapsaydı kendime almazdım ne yalan söyleyeyim ama arkadaşa hediye etmek için alınır tekrar tebrikler
  • Daha stadı vermiyorlar hocam , Feda'ya destek olup 5 milyon falan satsak heralde Beşiktaş'ı biz kurtardık diyen arkadaşlar olur..

Şaka bir yana keşke herkes sizin gibi düşünse..

Ama düşünmek zorunda değiller , kimsede onlara kızamaz..

Not : Eminim birazdan atışmalar başlar ve bizde konuyu kapatmak zorunda kalırız..

Not 2 : Benim mesajıma bile kızan arkadaşlar olmuş , esprili bir yaklaşımda bulundum sadece. Takılıyorum arkadaşlar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam valla şu davranışı takdir etmek için birkaç lisan daha bilmem gerekiyor!.. Sizin gibi insanların var olduğunu görmek çok sevindirici :)
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• valla duygulandım he. helal olsun. tişört alınır alınmaz bilemem ama gene de bunları yazmak bile büyük bir şey. :)
  • Sonuna kadar katılıyorum ...
    Yöneticiler birbirini yer , ortamı gerer ama biz taraftarız , en yakın arkadaşlarımız beşiktaşa , fenerbahceye gönül veren insanlar zaten bu işin güzelliğide orda ... Bende inşallah bir arkadaşa hediye olarak almayı düşünüyorum istanbula gittiğimde ... Ama feda tshirtü alıp 2 sene sonra bakın biz o tshirtlerden aldık , bizim sayemizde kurtuldunuz diyecek arkadaşlar hiç almasın Bu YARDIM DEĞİL DESTEK KAPMAYASIDIR ...

�� Welcome To Hell ��
  • Bende almayı düşünüyorum. Bi Metin Oktay forması bi de bu t-shirt'ü alıp yanyana asma gibi bir planım var. Arkadaşa hediye edeceğime gösterir onu da gaza getirir 1 tane de ona aldırtırım.

1 milyon hedefiyle başlanıp 100 bin bile satmaması canımı sıktı benimde ne yalan söyliyeyim. Fenerbahçe taraftarının bu konuda hakkını vermek lazım 1 milyon satmamız lazım diyip bez parçasını 30 liradan satışa çıkartsalar 1 hafta kalmadan satın alırlar. Bu durumu kötüye yoranlar da oluyor ama bence bu takımına körü körüne bağlılık bazen iyi birşey.

Bi de Fikret Orman'dan şu stad mevzusundan sonra hazetmiyorum. İnşallah bu paralar doğru şeyler için harcanır. Olcay Şahan'a verilen 1 milyon euro için değil de o tesislerdeki yemek yapan, temizlik yapan emekçilerin cebine gireceğini düşünüp avutuyorum kendimi.
  • Bjk avrupaya acilsa feda t-shirt leriyle yeminle buradan sirf viyanadan 10bin 15 bin problemsiz satar ciktigi ilk gün. Almanyadan bahsetmiyorum bile. Bence düsünmeye deger ve Bjkli arkadaslar bunu yönetime iletmeli internetten yönetime ulasilabiliniyor isterlerse imza kampanyasi yapsinlar twitter facebookdan yabanci kartallar imza toplasin bizde istiyoruz diye bakin nasil satislar artar

Belki bir miktar daha fazla t-shirt satar kulüp ama bu hiç önemli değil

Stad konusundaki tutumlarından dolayı her ne kadar antipati toplasa da yüz yılı aşkın bir çınarın göz göre göre elden gitmesine kimse göz yumamaz herhalde. Bu stad konusunda da kızgınlığımız Fikret Orman'a ve yönetimine olsun, bunlar gelip geçici, kalıcı olan Beşiktaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Daha stadı vermiyorlar hocam , Feda'ya destek olup 5 milyon falan satsak heralde Beşiktaş'ı biz kurtardık diyen arkadaşlar olur..

Şaka bir yana keşke herkes sizin gibi düşünse..

Ama düşünmek zorunda değiller , kimsede onlara kızamaz..

Not : Eminim birazdan atışmalar başlar ve bizde konuyu kapatmak zorunda kalırız..

Not 2 : Benim mesajıma bile kızan arkadaşlar olmuş , esprili bir yaklaşımda bulundum sadece. Takılıyorum arkadaşlar..
    T-Shirt değilde bugün d&r'da gördüm Feda cdleri var 10TL alınabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.