Şimdi Ara

Dua Etmeyi Salmak İyi Geliyor Duaya Enerji Vermek Anlamsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorsun bir konuda yüzlerce binlerce gün dua etmişsin e olumlu bi sonuç yok napmak lazım

Salmak lazım abi

Ne kasıyorsun

Hayatı gelişine göre yaşamak lazım

Zaten kötüler kazanıyor şeytan şuanda dünyanın sahibi lideri ve prensi olmuş her gün her an gücü artıyor herkes onun kontrolünde Allah ve ekibi yukarda ne yapıyor bilmiyorum sanırım gözlem yapiyorlar sadece insan iradesine müdahale etmiyorlar e onlar etmezken seytan ve ekibi baya iyi çalışınca ortaya günümüz dünyası peydah oluyor

Yani Allah yaratım yaparak aslında yozlaşması kesin bir makine ve düzen yaratmış bu gidisle muhtemelen 100 insandan 95i falan seytanin köpeği olup cehennem odunu olur

Benim gibi sorgucular arafa

Az sayida melekimsi iyi insan da cennete gider bitti gitti

Zaten kedim öldü omg gittim elimle defnettim abi bakın bir insan ölümü görüyorsa ve hala daha kötü oluyorsa yukardan Allah gelse insan suretine burunse anlatsa (ki peygamber yollamis kac kez) inanin o insan anlamaz hala daha kötülüğe devam eder

Yav hz Muhammed (sav) gelmis İsa gelmis Musa gelmis Buddha gelmis Bodhidharma gelmis Lao Tzu gelmis daha kimler gelmis ama sonuc 0 abi bi bakiyorum dünyaya ulan 10 insandan 9u direkt cehennem odunu ya herif israf yani ölen kedimin önüne mama diye atmam la o derece mundar bi yaratik ama bakiyorsun hayatı 10 numara

Şimdi bunu gördükçe İste insan abi cooooooook mutsuzlasiyor kalbim ağrıyor şuan insanlarin kötülüğünden artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tum dualarinin tutup sonunda boyle bir hale gelmek pek iyi olmazdi bazen belkide duamizin tutmamasi daha iyidir ibrahim tatliseste sohret olmasa belki onun icin cok daha iyi sonlanacakti hayat

Adam parasi varken ustelik sagligida gitmisken hala dunya hayati icin sarki vs yapip ugrasip duruyo yazik gercektende

Türkiye Haber Portalıyoutube
    İbrahim Tatlıses: "Çocuklarıma kuruş yok, mirasımın hepsini devlete bırakacağım" Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, safra kesesi ameliyatının ardından Acıbadem Altunizade Hastanesi'nden taburcu oldu. Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Tatlıses, "Çocuklarıma kuruş yok, mirasımın hepsini devlete bırakacağım" dedi. Bazı çocuklarının hastaneye gelmesini istemediğini söyleyen ünlü sanatçı, "Tuğçe benim canım ama A harfini alfabeden sildim" ifadelerini kullandı. Tatlıses ayrıca "Baboş" isimli yeni şarkısının hafta içinde çıkacağını duyurdu ve Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için "Fener yener" yorumunda bulundu. #İbrahimTatlıses #Baboş #Miras #Taburcu #Acıbadem #SafraKesesiAmeliyatı #Fenerbahçe #Derbi
    https://www.youtube.com/watch?si=9snysthkXqTPXkUK&v=8rr1srLH6o8&feature=youtu.be

Dua kabul olmayincada insani tatmin etmeli ben elimden geleni yaptim dua ettigim halde olmuyosa benlik bisi yok demekki diye dusunurum ben duaya devam etmeli birakmamali insan

suan surekli ettigim bir dua var kabul olmuyor ama her dua ettigimde biraz daha rahatliyorum yuku hafifliyor kabul olmasada (3 yildir ayni duayi yapiyorum hala kabul olmadi)

her dua tutucak diye bisi yok mesela ben yolda benden yana yakila para isteyen dilencilerden hep midem bulanmistir asla para vermemisimdir diyorumki yaraticiyada oylemi gelio aceba bir insanin birseyi olmazsa olmazmis gibi istemeside belki yaraticinin midesini bulandiriyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 25 Nisan 2026; 3:19:22 >

• duan kabul olursa 1 hayır olmuyosa 1000 hayır ara demiş Mevlana :(

• babami bundan dolayı seviyorum öldügünden beri bir gn bile aklımdan cıkmadı gercek baba cocugu nasil olursa olsun ve hatta kendisine ne yaparsa yapsin alfabeden silmez.. "cocugumun adini alfabeden sildim diyor, para yohtir haaaa" diyor.. gerci bu adam beynine keles mermisi yemisti, o mermiyi biz yeseydik kesin olmustuk ama bilemiyorum mermi yememis olsaydi yine aynisini soylerdi belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 7:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 7:27:50 >

Halbuse kitapta bile "Hayır da şer de O'ndan gelir" der defalarca...

sen de günün birinde bir aydınlanma yaşarsın mutlaka :D

TGRT Belgesel TVyoutube
    #TGRTBelgesel #GönülSultanları #YolumuzuAydınlatanlar #HuzuraDoğru #VakıfMedeniyeti #TarihinBelgeseli #DiyarlardanGönüllere #BuramBuramAnadolu --- Abone olmayı, takip etmeyi unutmayın! https://youtube.com/tgrtbelgeseltv https://facebook.com/tgrtbelgeseltv https://instagram.com/tgrtbelgeseltv https://twitter.com/tgrtbelgeseltv --- TGRT Belgesel TV İzle: https://youtube.com/tgrtbelgeseltv/live --- TGRT Belgesel Web İletişim: http://tgrtbelgesel.com.tr
    https://www.youtube.com/watch?si=RikfAcPvdfa1a8zU&v=uWESw6BpEXw&feature=youtu.be

Allah wormhole açıp kötü arapları başka yere postalıyor ve ters aydınlanma yaşanıyor. Iyiymiş ama wormhole teorik bir şey.. Gercek olduguna dair kanıt yok.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 9:7:36 >
  • Bir de filmde, nihilist felsefeyi eleştirmisler. Icenler "dünya boş, evren amaçsız" diyorlar. Efendi hazretlerine nasihat ceken muhterem arap şahıs ise, "Evrenin amacı iyi bir arap olmaktır diyor" Oldukça felsefi bir filmdi, arap felsefesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2026; 9:17:3 >

Takipçi Araplar bir şekilde uyutuldu (Hasan Sabbah taktiği) ve 2 haftalık mesafeye nakledildiklerinde uyandırıldı.

Mümkündür...

Onun yolu için ondan bir sey istiyoruz ve olmuyorsa fazla kasmaya gerek yok abi

Keşke dinle diyanetle gram alakası olmayan bi hayat yasasaydim bunlara bosuna enerjimi vaktimi vermisim gibi geliyor artik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İslami hiç algılayamamışsın. Dua ediyorum niye kabul etmiyorsun diye tövbe haşa hesap sorma kafasındasın. Allaha Ahiret için dua edilir. Dünyevi arzular için dua edilmez. Allahım playstation istiyorum, Allahım şu iş yerinde işe gireyim diye dua edilmez. Günahlarımızı affet, bize hayırlısını nasip et vs. vs.

Tamamen manevi bir şey istiyorum dünyalık ne lazımsa yavas yavas hallediyorum zaten

Oo myy

Oo myy

Oo myy good

• Yahu sen Allah ile frekansını ayarlayamıyosun diye kimseyi suçlayamazsın fetva yayınlar gibi konu açıp yorumluyosun dini. Herşeyi trolle bende eski trollüm de biri gelse seni fonlasa yeni mezhep kurucaksın ?

Duamı niye kabul etmiyorsun diye Allaha hesap soruyorsun. Hala yaptığın bu yanlıştan da diretiyorsun.

İdare çekmiş bayragini oturuyor yukarda umurlarinda değiliz

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.