Şimdi Ara

Feda.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

3-4 sene önce olsa alabilirdim ancak olaylar(taraftarlar arasındaki) Beşiktaş taraftarı yüzünden bu duruma geldi o yüzden almayı aklımdan bile geçirmem.

Orayı geçeceksin bir kere hoca.Bilirsin beni günahım kadar sevmem Gs'li ufaklıkları ama bu durum başka.

Bu arada bir dizi olay geçmiş sanırım, tüh kaçırdık. SS aldım bu arada, bu şekilde konular çok nadir açılır.Çok teşekkür ediyorum açan ve yorum atan tüm arkadaşlara.

El Cazador güzel açıklamıştı valla silmişler bende altına bir şeyler yazmıştım silmişler.

Hacı şimdi stad olayı var bir kere. Devlet yaptı oynarız karışamaz kimse, bizim vergilerimizle yapıldı oynarız Galatasaray hiç bir şey diyemez, TT Arene Şeref Bey diyenler bile oldu. Guti, Q7 transferleri zamanı dünya kulübü Beşiktaş bilmem kim Beşiktaş'lı elalemin gözü yaşlı olayları falan. Mesaj atardık soda koymalar. Şimdi Eboue olayı diyecem Var yani çok olay var.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..

• eboue yaptıklarını unutmayın! ben almam ve bjk nin taraftarı yüzünden nefret etdiyorum
  • Bir an hevesleniyorum ama üstteki gibi elemanları görünce tüm hevesim kaçıyor ne halleri varsa görsünler diyorum.
    She eases me down, touching me gently
    With the waters that flow past my boat on the river
    So I dont cry out anymore ..
  • Gram katkım olmaz. Feda tişörtü alıp katkı yapacağıma. Şampiyonluk yarınlara kaldı tişörtünden bir tane daha alır kendi kulübüme katkı sağlarım. Kıyıda köşede duracağı bilsem bile.
  • Ben de beşiktaşlı bir arkadaşa doğum günü hediyesi olarak almıştım. BJK'nın her şeyden çok desteğe ihtiyacı var bu sene.
  • Helal olsun konuyu açana ve yazdıkları için.Ben Beşiktaş'lıyım.Bugün bizim takımımızın basına gelenler yarın baskantakimlarin baslarında gelebilir.Bu basa gelenler karşısında takımlar hep birlik olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: D C X L

önce kendi taraftarı sahip çıksın.. sonra bizde atarız bir çorba parası

Bu ve bunun gibi yorumları gerçekten kınıyorum. Çok değil kısa bir zaman önce bizde bu duruma benzer birşey yaşıyor ve bizde bu lafları işitiyorduk. O zaman ne kadar sinir oluyor ne kadar kahroluyorduk değil mi? Şimdi niye aynısı biz yapıyoruz anlamıyorum. Onlar dediyse bizde demek zorunda değilizki!!
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

önce kendi taraftarı sahip çıksın.. sonra bizde atarız bir çorba parası

Bu ve bunun gibi yorumları gerçekten kınıyorum. Çok değil kısa bir zaman önce bizde bu duruma benzer birşey yaşıyor ve bizde bu lafları işitiyorduk. O zaman ne kadar sinir oluyor ne kadar kahroluyorduk değil mi? Şimdi niye aynısı biz yapıyoruz anlamıyorum. Onlar dediyse bizde demek zorunda değilizki!!

yıllarca hem yönetimleri hem taraftarının bize ettiği küfür hakaret iftira binibir para olan bir kulübe mi destek verecekmişiz ?

çok şükür ilahi adalet yerini er ya da geç buluyor..bize yıllarca şikeci diyenler şu an mahkeme kararıyla şikeci oldukları tescillendi.. bize dilenci diyenler şimdi parasızlıktan hacizlerle uğraşıyorlar..

o dostluk kardeşlik türküleri 80 lerde kaldı..kimse kendini kandırmasın

• Bize yaptıklarını unutmadım avcumu yalasinlar cezalarını çekiyorlar yanlış yaptı bjk

Orijinalden alıntı: berkaydj

demirörenin pisliğini bizmi temizliyicez gidelim şerefli bir mucadele veren ankaragücü gibi takımlara yardım edelim

Onca yıldız oyuncuya maaş bulabiliyorlar , yoklukta neler aldı o Demirören. Yeni başkan geldi oda akıllanmadı yok canlarıyla stad yıkıp stad yapacaklar. Nekadar doğru bilmiyorum ama stadı yıkmak için anlaşmaları gereken ekibe bile para ayıramıyorlarmış, bu durumda stad yapma telaşına girdiler, bence mantıkta hata var ve 2 t-sirt ile kurtarılacak gibide değil.
  • Dün yakın dostumun doğum günü idi , o da koyu beşiktaşlı :) Beşiktaş bardağı alsam mı diye düşünmüştüm ama şu zaman da feda t-shirti daha mantıklı olur diye feda t-shirti almıştım. 1 Hafta önce felan da kadıköy hatırası t-shirti almıştım kendime :)

Ya ezeli rekabet başka , Avrupada ki rekabet bambaşka. O yüzden destek zamanı .

Ali Samiyen'in çok güzel bir sözü vardı ; Türk olmayan bütün takımları yenmek . O hesap işte birbirimize köstek yerine , destek olup ülke puanını arttırmak varken ne diye ülke puanını düşürüyoruz , bi arkadaşın da dediği gibi boş yere bir sürü ön eleme oynuyoruz.

o eboue'ye melo'ya ırkçılık yapanları insan olarak görmüyorum , kaldı ki beşiktaşlı olarak göreyim.. Çarşının ırkçılığa karşı kesin bir duruşu vardır bunu da bir çok kişi bilir , onu yapanlar da sadece beşiktaş sempatizanıdır bu kadar. Futbol teröristidir. O yüzden pire için yorgan yakmanın anlamı yok .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

3-4 sene önce olsa alabilirdim ancak olaylar(taraftarlar arasındaki) Beşiktaş taraftarı yüzünden bu duruma geldi o yüzden almayı aklımdan bile geçirmem.

Orayı geçeceksin bir kere hoca.Bilirsin beni günahım kadar sevmem Gs'li ufaklıkları ama bu durum başka.

Bu arada bir dizi olay geçmiş sanırım, tüh kaçırdık. SS aldım bu arada, bu şekilde konular çok nadir açılır.Çok teşekkür ediyorum açan ve yorum atan tüm arkadaşlara.

El Cazador güzel açıklamıştı valla silmişler bende altına bir şeyler yazmıştım silmişler.

Hacı şimdi stad olayı var bir kere. Devlet yaptı oynarız karışamaz kimse, bizim vergilerimizle yapıldı oynarız Galatasaray hiç bir şey diyemez, TT Arene Şeref Bey diyenler bile oldu. Guti, Q7 transferleri zamanı dünya kulübü Beşiktaş bilmem kim Beşiktaş'lı elalemin gözü yaşlı olayları falan. Mesaj atardık soda koymalar. Şimdi Eboue olayı diyecem Var yani çok olay var.

Usta kusura bakma da saydıklarının hepsi 13-14 yaşında çocuk bahanesi.Sizin taraftarın vukuatları saysak bitmez.Şirketi yönetmek başka taraftarı olmak başka.

Sen hiç bulaşma derim bu yöneticilik işlerine.Dost acı söyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

demirörenin pisliğini bizmi temizliyicez gidelim şerefli bir mucadele veren ankaragücü gibi takımlara yardım edelim

Onca yıldız oyuncuya maaş bulabiliyorlar , yoklukta neler aldı o Demirören. Yeni başkan geldi oda akıllanmadı yok canlarıyla stad yıkıp stad yapacaklar. Nekadar doğru bilmiyorum ama stadı yıkmak için anlaşmaları gereken ekibe bile para ayıramıyorlarmış, bu durumda stad yapma telaşına girdiler, bence mantıkta hata var ve 2 t-sirt ile kurtarılacak gibide değil.

Birader zaten 50milyon tshirt satsak kurtulur kulüp, amaç tshirt satarak borç ödemek değil.İşin inceliği o kısım.

Ayrıca djbilmem ne nickli gereksizi bloklamışım, senin mesajda alıntısını görebiliyorum, bir kez daha haklı olduğumu anladım..

Tekrarlıyorum burada olay tarihi çınara sahip çıkılması, zaten o tshirtler ile kulüp kurtulmaz.

• Adnan Polat yardımcı başkan iken televizyondan sms ile yardım kampanyası yapmıştı hatırlarsınız..Fenerlisi , bjklisi ne dalga geçmişti sadaka topluyorlar diye onuda hatırlarsınız..O zamanlar bırak bize yardımı , dalga geçmişlerdi alay etmişlerdi..Şimdi gidip onlarla dalga geçmem ama 1 liramı bile veremem..

Şimdilerde hepsi yıldırım demiröreni aşağılıyor..Quaresmalar , gutiler gelirken iyidi ya , büyük başkandı hani ? Nasıl takım kurduk diye bizimle alay ediyorlardı..

Çok iyi niyetli bir insanım ama enayi değilim..

Orijinalden alıntı: ozcan35

Adnan Polat yardımcı başkan iken televizyondan sms ile yardım kampanyası yapmıştı hatırlarsınız..Fenerlisi , bjklisi ne dalga geçmişti sadaka topluyorlar diye onuda hatırlarsınız..O zamanlar bırak bize yardımı , dalga geçmişlerdi alay etmişlerdi..Şimdi gidip onlarla dalga geçmem ama 1 liramı bile veremem..

Şimdilerde hepsi yıldırım demiröreni aşağılıyor..Quaresmalar , gutiler gelirken iyidi ya , büyük başkandı hani ? Nasıl takım kurduk diye bizimle alay ediyorlardı..

Çok iyi niyetli bir insanım ama enayi değilim..

Çok iyi hatırlıyorum dilenci damgası vurulmuştu .
  • gs liler cok paranız varsa gidin store 5 kuruş vermem şikeci fenerle birlik olup onları aklayan destek cıkan demirörenin arkasında durup fenere ceza verilmemesinin arkasında bjk yokmu sanki eboue ye yaptıklarını ne cabuk unuttunuz biz ekonomik krizdeyken nasıl dalga geciyolardı hiç faydalarını görmedik

Orijinalden alıntı: ideosx5_35

gs liler cok paranız varsa gidin store 5 kuruş vermem şikeci fenerle birlik olup onları aklayan destek cıkan demirörenin arkasında durup fenere ceza verilmemesinin arkasında bjk yokmu sanki eboue ye yaptıklarını ne cabuk unuttunuz biz ekonomik krizdeyken nasıl dalga geciyolardı hiç faydalarını görmedik

Virgül ideos, ideos virgül

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.