Şimdi Ara

Feda.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

3-4 sene önce olsa alabilirdim ancak olaylar(taraftarlar arasındaki) Beşiktaş taraftarı yüzünden bu duruma geldi o yüzden almayı aklımdan bile geçirmem.

Orayı geçeceksin bir kere hoca.Bilirsin beni günahım kadar sevmem Gs'li ufaklıkları ama bu durum başka.

Bu arada bir dizi olay geçmiş sanırım, tüh kaçırdık. SS aldım bu arada, bu şekilde konular çok nadir açılır.Çok teşekkür ediyorum açan ve yorum atan tüm arkadaşlara.

El Cazador güzel açıklamıştı valla silmişler bende altına bir şeyler yazmıştım silmişler.

Hacı şimdi stad olayı var bir kere. Devlet yaptı oynarız karışamaz kimse, bizim vergilerimizle yapıldı oynarız Galatasaray hiç bir şey diyemez, TT Arene Şeref Bey diyenler bile oldu. Guti, Q7 transferleri zamanı dünya kulübü Beşiktaş bilmem kim Beşiktaş'lı elalemin gözü yaşlı olayları falan. Mesaj atardık soda koymalar. Şimdi Eboue olayı diyecem Var yani çok olay var.

Usta kusura bakma da saydıklarının hepsi 13-14 yaşında çocuk bahanesi.Sizin taraftarın vukuatları saysak bitmez.Şirketi yönetmek başka taraftarı olmak başka.

Sen hiç bulaşma derim bu yöneticilik işlerine.Dost acı söyler

Şimdi ben yöneticilikle ilgili bir şey demiyorum ki. Sizin arkadaşların dediği gibi smsle yardım zamanı dilenci vs diye dalga geçmeniz, stad konusunda ki sözleriniz, Eboue olayı sizin antipati kazanmanızı sağladı. Antipati duyduğum takıma ve taraftarlarına ben neden yardımcı olmak isteyeyim ki bunu diyorum.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Adnan Polat yardımcı başkan iken televizyondan sms ile yardım kampanyası yapmıştı hatırlarsınız..Fenerlisi , bjklisi ne dalga geçmişti sadaka topluyorlar diye onuda hatırlarsınız..O zamanlar bırak bize yardımı , dalga geçmişlerdi alay etmişlerdi..Şimdi gidip onlarla dalga geçmem ama 1 liramı bile veremem..

Şimdilerde hepsi yıldırım demiröreni aşağılıyor..Quaresmalar , gutiler gelirken iyidi ya , büyük başkandı hani ? Nasıl takım kurduk diye bizimle alay ediyorlardı..

Çok iyi niyetli bir insanım ama enayi değilim..

+1905

heryerde yazdıklarını, çizdiklerini, hakaretlerini görüyorum okuyorum.

hayatım boyunca bjk ya kin duymadım, sevdim ama bu 2 sene içinde fb ile eşit konuma geldiler benim için.

stadyum yüzünden bizi akp ile karşı karşıya getirdiler. Federasyondada o adam olduktan sonra 2-3 sene şampiyonluk beklemeyin.

verilmeyen penaltılar , alehte verilen komik penaltılar, v.b bir sürü hakem hatası olacak bu sene aleyhimize,yazın bu dediklerimi bi kenara.
  • quote:

Adnan Polat yardımcı başkan iken televizyondan sms ile yardım kampanyası yapmıştı hatırlarsınız..Fenerlisi , bjklisi ne dalga geçmişti sadaka topluyorlar diye onuda hatırlarsınız..O zamanlar bırak bize yardımı , dalga geçmişlerdi alay etmişlerdi..Şimdi gidip onlarla dalga geçmem ama 1 liramı bile veremem..

Şimdilerde hepsi yıldırım demiröreni aşağılıyor..Quaresmalar , gutiler gelirken iyidi ya , büyük başkandı hani ? Nasıl takım kurduk diye bizimle alay ediyorlardı..

.
  • Gerek yok bu tür şeylere, gelecek sezon bir maça çıkılır yine çakmak yağdırılır, yine anne kız kardeş demeden Galatasaray taraftarına ve oyuncularına küfür edilir işte o zaman keşke dersiniz. Stad konusuna girmiyorum bile.

Dost mu ne dostluğu? O iş geçeli yıllar oluyor.

Kısa ve öz, hak etmiyorlar

Steady as she goes..
  • saçmalığın daniskası.

Sizde gidin Feda t-shirtü alın. Adamlar o t-shirtlerle Arena'ya gelme hayalleri kuruyor

Steady as she goes..
  • quote:

İmzamı atarım altına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasnun Galip

quote:

Onlar karaktersiz diye, bizim de karaktersiz olmamız gerekmez, biz Galatasaray'lıyız.

Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: GnLTy.

Beşiktaşlı bir sevgilimiz yok ki hediye edelim.

Ulan tartışmaları bırakında, konunun asıl acıklı yorumu budur
  • Kendi desteklediğim Kulübüm dışında başka kulüplere yardım felan etmem.Heleki bizim futbolcumuza sahaya dalıp bıçakla saldırmaya cürret eden bi takıma ? Kimse çıkıp kişiler kurumları bağlamaz demesin FENA yamulturum.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

GalataSaray karşısında önünü ilikleyecek!
  • BJK taraftarinin Ali Sami Yen'e kufrettigini unutan arkadaslarimiz var.

Her ne kadar bir camia ya baglanmasa da Ali Sami Yen'e kufretmek nedir. Adam oleli kac yil olmus.

Keske o tarz insanlardan ve Carsi dan arinsa 100% sempatim BJK de. Ama devamli halt yiyip daha sonra sosyal mesajlarin arkasina siginan bir taraftar grubunun bulundugu bir klup cok ilerlere gidemez.
    GALATASARAY'lılık Düşene Bir Tekme Değil Bir El Uzatmaktır.
    Herkese Yardım Ederiz içinde fenerbahçe olmadıkça.
    Biz fenerlilere kan verdik oda kanları bize çeksin diye başkada yardım etmeyiz onlara
    Ama Beşiktaşa FEDA !

Feda..
  • Bazilariniz terbiyesizlik derecesinde ileri gitmis. Arkadasiniz bir fikir ortaya atmis, sicak bakip bakmamak elbette sizin takdirinizdir ama bunu kullanarak Besiktas'a ve gecmisine dil uzatip terbiyesizlik yapmayin... Soylediklerim buradaki Galatasaray taraftarinin %95'i icin degil kalan %5'lik kisim icindir, kusuruma bakmayin lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Kesin forumdan biri. Helal olsun

Feda..
  • Birkaç kendini bilmez yüzünden koskoca Beşiktaş camiasını küçümsemek saçma bence.. Ne yalan söyleyim tişört tasarım olarak gayet hoşuma gitti beşiktaşlı arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.