Şimdi Ara

Feda.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi ayakta alkışlarım seni.helal olsun çok iyi bir düşünce.aslında 2-3 tane alıp forumda yada başka bir yerde çekilişle bjkli arkadaşlara hediye etmek geldi hemen aklıma.

• Helal olsun.Bu düşünceni muhakkak ultraslandan aklı selim insanlarla paylaş. Bütün ülkeye örnek olacak bir davranış.Bende alıyorum Feda tshirtü.

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • İnönü stadındaki 2-0 lık maçta yaşanan olayları çabuk unutmuşsunuz. Bizim stadımıza konma isteklerini sonra biz onların stadında oynamak istemiştik arena yapılırkende cevap bile vermemişlerdi. hey gidi günler.

Kendi düşen ağlamaz.
    Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
    AŞK işte..!!
  • Çok güzel bir konu olmuş. Ben de Feda Tshirtlerinden aldım. Siyah olanlardan. Maksat zor günler geçiren Beşiktaş a çok küçükte olsa destek sağlayabilmek. İmkanı olanların almasını tavsiye ederim. Fiyatı 30 Tl idi.

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

İnönü stadındaki 2-0 lık maçta yaşanan olayları çabuk unutmuşsunuz. Bizim stadımıza konma isteklerini sonra biz onların stadında oynamak istemiştik arena yapılırkende cevap bile vermemişlerdi. hey gidi günler.

Kendi düşen ağlamaz.

İnönü stadında olanları aklı başında olan hiçbir kimse tasvip etmez. O stadda yaşananların tamamını Beşiktaş kulübüne mağal edemeyiz. O iğrençlikleri yapanlar benim gözümde taraftar bile değil. Taraftarlık kisvesine bürünmüşler fakat amaçları bambaşka. Futbolla uzaktan yakından alakaları olamaz. Ayrıca şunu da unutmayın. Orada istemediğimiz hareketleri yapan şahıslar dışında gerçek Beşiktaş taraftarı olan, amacı futbol izlemek olan masum insanlarda var.

Aynı şeyler bizim içinde geçerli. Bizim stadın içinde de taşkınlık yapıp ortalık karıştıran tipler mevcut. Hemen hemen her taraftar grubunda mevcut bunlar.
    Bazı konularda [ mesela stad] bunların yaptıkları ele alınabilir.Değerlendirilebilir. Çünkü stad konusu onlarla[taraftar kisvesine bürünüp ortalık karıştıranlar ile] direkt olarak bağlantılı. Bunları saf dışı bırakamıyosun maalesef.

Fakat bu gibi konularda orda yaşanan şeyleri Beşiktaş kulübüne mağal edemem. Elimden geldiği şekilde de yardımcı olmaya çalışırım.

• Alanlar var tanıyorum.
    Forumda da böyle insanları görmek sevindirici.

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Fırsat bulursam alırım hediyelik.

Stad konusundaki tutumlarından dolayı her ne kadar antipati toplasa da yüz yılı aşkın bir çınarın göz göre göre elden gitmesine kimse göz yumamaz herhalde. Bu stad konusunda da kızgınlığımız Fikret Orman'a ve yönetimine olsun, bunlar gelip geçici, kalıcı olan Beşiktaş.

Katılıyorum.

Stad olayında beni bile sinir krizine soktular. Kaldı ki, ben hep BJK'ye sempati duyan ve bu stad olayının başlangıcında "gelsin oynasınlar" diyenlerdendim. Ama süreç uzadıkça "besleme kulüp GS" yazıları ve şikeci takımın taraftarıyla ortak sözler sarfetmeleri, onlara koz vermeleri beni çileden çıkarttı.

Ama bu durum bambaşka. Sonuçta stad hakkında bizi provoke edenlerin %95'i hayatında İnönü'yü görmemiş, totosunu PC başından kaldırmayan troller. Biz onlara yardım etmiyoruz, biz 107 yıllık spor geçmişi olan, ülkenin en büyük spor kulüplerinden birine destek olmaya çalışıyoruz. İki durumu birbirinden ayırmak gerekiyor.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediye olarak alınır ama fener için olsa asla almam

O değil de Eminönü'nde gördüm Feda'nın kırmızı tişörtünü yapıyormuş adamlar beyler.

Ama bu konu olana kadar belirtmemiştim.

Çalıştığım şirkette bir adet incentive düzenledim(satışa yönelik ödül)

Kazanan arkadaşların tuttuğu takımlar ile ilgili ödüller belirlendi(+prim)

Beşiktaşlı arkadaşlara Feda t-shirt

Galatasaraylılara Kadıköy hatıralı T-shirt

Fenerbahçeli satış temsilcimiz olmadığı için de bişey alamadık feneriumdan^^

Daha sonra 4 adet feda , 2 adet Kadıköy hatırası tshirt'ler arkadaşlara teslim edildi..

Ben ise bu işleri planlayan kişi olarak."Teşekkürler eline sağlık" ile yetindim
  • destek olmak lazım. fener olsa onun içinde alırdım. bütünün parçası bu takımlar. olmazsa olmazları. ancak istediğim tek şey bu klupleri bu hale getirenlerin hesap vermeleri. klup yönetimi ile ilgili kanun çıksın ve böyle yalan yanlış yönetenler yargılansın.

birkaç işbilmez egoistin yaptıklarını yüzyıllık klupler çekmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir ihtimal daha var.
  • Çok samimi bir arkadaşım vardı ona hediye ettim , imkanı olanlar alabilir , zor bir durum , Allah kolaylık versin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.