Şimdi Ara

FB İLE GS KADROSU ANALİZİ(SaGaPo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir konu vardı,sanırım kilitlediler,ben de o kadar yazıyı boşuna mı yazdım diye bu konuyu açıyorum,doğru düzgün fikirlerinizi belirtirseniz konu kilitlenmez.Biraz esnek olun.

Analize başlayalım o zaman.

Kalede:

FB:Volkan
    GS:Aykut

Burada bence Fanatik olanlar hariç herkes Volkan diyecektir.

Defansta:

FB:Roberto Carlos,Diego Lugano,Gökhan Gönül,Edu Dracena

GS:Servet Çetin,Meira,Hakan Balta,Sabri

Defansta bana göre ciddi bir üstünlüğümüz var,bölge bölge,adam-adam incelersek şu sonuca varmamız mümkün.

Sol Bekte R.Carlos'u kimse tartışmaz sanırım,Hakan Balta onun altında kalır.
    Sağ Bekte Gökhan Gönül'ü de kimse Sabriyle tartışmaz ondan da eminim.

Stoperlerde Luganoyu Servetle karşılaştırırsak Servet'in Lugano'dan düşük bir seviyede olduğunu da herkes muhtemelen söyleyecektir.

Edu-Meira kıyasını yapmamız için Meiranın oyununu görmemiz gerek diye düşünüyorum,sonuçta biri Brezilya Milli takımında,diğeri Portekiz milli takımında oynamış oyuncular.

Önliberoda:

FB:Emre Belözoğlu,Selçuk,Deniz,Maldonado+Transfer
    GS:Mehmet Topal,Ayhan Akman,Linderoth.

Ön Liberoda Mehmet Aurelio'nun gidişi nispeten gücümüzü zayıflatmıştır,ama son gelen bilgilere göre o mevkiye en az aurelio gibi kaliteli bir adam alınacak.O yüzden kıyaslama bu mevkide tamı tamına gerçekleşmeyebilir.

Ama buna rağmen karşılaştırma yaparsak;
    GS'nin şu an en iyi önliberosu olan Mehmet Topal'ı,FB'nin eldekilerden en iyi önliberosu olan Selçuk ile kıyaslayabiliriz.Mehmet Topal açık ara önde.

Deniz ile Linderoth'u kıyaslarsak ben Linderoth'un Deniz'den kötü olduğunu düşünüyorum.

Emre ile Ayhan Akman'ı kıyaslarsak normal şartlarda Emre'nin daha iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte.

Sol Açık:

FB:Uğur Boral
    GS:Arda,H.Kewell

Arda H.Kewell'dan daha iyi oyuncu olduğu için Ardayla Uğuru kıyaslıyorum.

Benim bu mevkideki tercihim belki siz GS'lileri çileden çıkartabilir,ama ezelden beri ben böyle düşünüyordum bu olayı,ve kimsenin de tahrikyar sözler sarfetmesini istemiyorum bu konuda.Daha önce de bir çok topikte bunu belirtmiştim,takip edenler bilirler.Arda bana göre çok iyi bir oyuncu,kaldı ki değeri gözümde en az 20 M Euro'dur.Ama ben Arda'nın sol açık oyuncusu olduğunu düşünmüyorum,düşünmem de.Arda sol açık oynamıyor beyler,kendinizi kandırmayın.Dikkat edin herhangi bir maçına,soldan çizgiye inip kaç orta açmış?
    Çünkü kanat özellikleri noksan olan bir oyuncu ve mecburiyetten içeri katediyor hep.Uğur Boral ise bana göre komple bir kanat oyuncusu.Hızlı,çalım atabilen,çizgiye inip topu istop etmeden ortalayabilen ender oyunculardan biri.Bu mevkide bana göre kesinlikle Uğur Boral iyidir.Arda'nın asıl mevkisi bana göre Alex'in oynadığı mevkidir.Arda'yı koyun o mevkiye çift forvetin de varlığıyla sezon ortalaması en az 15 gol olur.Tekrar ediyorum UĞUR ARDADAN DAHA İYİ OYUNCU DEĞİLDİR AMA UĞUR O MEVKİDE ARDADAN DAHA İYİDİR.

Sağ Açık:

FB:Burak Yılmaz,Colin Kazım,Deivid De Souza

GS:Barış Özbek,Hasan Şaş

Bence bu mevkiyi tartışmayalım bile.

Forvet Arkası:

FB:Alex
    GS:Lincoln

Hele hele mevkiyi tartışırsak Futbol'a ihanet etmiş oluruz bence.

Forvet:

FB:Semih Şentürk,Guiza,Kezman
    GS:Yaser,Nonda,Ümit Karan

Bence Hakan Şükür'ün gidişiyle ve bize de Guiza'nın gelişiyle Forvet bölgesindeki üstünlüğünüzü bu sene kaybettiniz.

Semih ile Ümit Karan'ı kıyaslarsak;

Bana göre Ümit toplara daha yumuşak,daha temiz vuran bir oyuncu,fakat pres,defansı yıpratma,ters koşular yapma konusunda da yetersiz.Semih ise defansı karıştıran bir oyuncu,ve bana göre F.Bahçenin en zeki 2.oyuncusu Alex'ten sonra.Almanya maçında golden önce neler yaptığını görürseniz bu mevkide tartışmasız Semih Şentürk iyidir diyebilirsiniz.Tabi ben bunu 1 maça dayandırarak da yapmıyorum,sakın yanlış anlamayın.Semih bana göre takım oyuncusu ama ümit show oyuncusu.

Guiza,Nonda

Guiza Ronaldinho'nun,Eto'o nun,V.Nistelrooyların,Raulların,Kanoutelerin olduğu bir ligde penaltısız 27 gol attı.Bu yenilir,yutulur cinsten değil gerçekten de.Nonda fena oyuncu sayılmaz,Guiza'nın da Fenerbahçe'deki futbolunu görmedik henüz ama Guiza'nın ciddi bir ağırlığı var burada.

Yaser,Kezman

Bütün Forvetler Kezman'dan iyidir.Bir forvet alınıp Kezman gönderilse iyi olur,yoksa da kalsın ne yapalım.

Öyle gözüküyor ki Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray'ın kadrosundan daha iyi.Ben sizin yerinizde olsam Lincoln'ü oynatmam,Arda'yı oynatırım o mevkide.Eğer o mümkün değil ise H.Kewell'i de oynatmak için Arda'yı sağa kaydırırdım.Yüksek ihtimal de solda Kewell,Ortada Lincoln,sağda da Arda oynayacak.İşte o zaman sağ açıkta bizden üstün olursunuz.Stoperlere bakarsak biri bizim,diğeri sizin iyi.Önliberoda şu an siz iyisiniz.

Sizin iyi olduğunuzu düşündüğüm bölgeleri özetlersem;
    Önlibero,Sağ Açık,Stoperlerden biri.Yani 3 adam.

• Hocam hiç kusura bakma ama baştan sona fanatiklik yapmışsın tüm bölgelerde Fenerbahçe mi üstün şimdi
  • arda uğurdan
    meira da edu dan daha iyi

Ama bence bizim forvet hattımız daha üstün
  • bence meira edudan iyi.
    tek düzelteceğim nokta bu.
  • dalga geçer gibi

Stoperlerde Luganoyu Servetle karşılaştırırsak Servet'in Lugano'dan düşük bir seviyede olduğunu da herkes muhtemelen söyleyecektir. kimin takıma daha fazla katkısı olduğu belli

Deniz ile Linderoth'u kıyaslarsak ben Linderoth'un Deniz'den kötü olduğunu düşünüyorum. heralde yanlış yazdın bunu

Burada bence Fanatik olanlar hariç herkes Volkan diyecektir. yapma volkanları zeminin azizliğine uğradıkları ne çabuk unuttun

UĞUR ARDADAN DAHA İYİ OYUNCU DEĞİLDİR AMA UĞUR O MEVKİDE ARDADAN DAHA İYİDİR zaten bu yazdığını okuyan kişiler gerisini dikkate bile almaz

Lincoln - alex -- Hele hele mevkiyi tartışırsak Futbol'a ihanet etmiş oluruz bence. eğer oyuncu kalitesine göre yazıyorsan lincoln , takıma kattığı değer olarak yazıyorsan alex. eğer takıma katkısını göz önüne alırsan lugano > servet demen komiklik

stoperler sizinikinden iyi nasıl bir yorum anlamadım?? song servet ve emre nin ne büyük hatasını gördün de edudan kazma oldular? hangi kritik maçta abuk sabuk kırmızı kart görerek takımlarını yanlız bıraktılar?

bence tamamen fanatikçe yazılmış bir yorum

• Transferin son günü yaparsınız bu kıyaslamaları. Bekleyin ve görün diyorum sadece :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş doğru analiz yapmış..
    Ama Meira,Edu'dan daha iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Arkadaş doğru analiz yapmış..
    Ama Meira,Edu'dan daha iyidir..

uğur ardadan iyi deniz linderoth dan iyi , edu dünyanın en iyi stoperi ve volkan mükemmel bir kaleciyse doğru

• linderoth denizden kötüymüş

yerlere düştüm ya

• Yaser ile Kezman karşılaştırması tam bir futbol ihanetidir..
  • @AXU

Hocam zaten Meira konusunu bekleyip görelim diyerek bitirmiştim.Hatta mesajın en altını kontrol ederseniz 1 stoper sizden 1 stoper bizden iyi demişim.

ARDA UĞURDAN DAHA İYİ OYUNCUDUR AMA BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM SOL KANATTA OYNAMAMASI YÖNÜNDEDİR.HATTA YÜKSEK İHTİMAL SAĞ KANATTA OYNAYACAĞI İÇİN O MEVKİDE GALATASARAYIN DAHA İYİ OLDUĞUNU DA BELİRTMİŞTİM.
    (Büyük harflerle yazdığım için kusura bakmayın,dikkat çekmesi için yazdım,çünkü bu konuda çok tartışma çıkıyor.)

@..FaTaLiTy..

Hocam Fanatikçe yazılmış bir yorum göster,tartışalım.Sen de ne düşünüyorsun bu konuda paylaş ki ortak bir payede buluşmaya çalışalım.
  • Eksik yazmışsın hocam Td olarak aragonez skibbeden daha tecrübeli ve başarılı
  • Fanatikçe bir yazı olmuş. Bir kere defansta Emre Güngör, Uğur Uçar, Emre Aşık gibi adamlar varken yazmamışsın sabriyle gökhan gönülü kıyaslamışsın. Bizim defans daha geniş ve daha güven verici en azından kendi kalesine gol atan pimi çekilmiş bir defans oyuncumuz yok.

Ön liberoysa sizde çok az forma şansı bulan adamlardan kurulu. Emre takıma yeni geldi maldonado desen hiç olumlu hareketi yok... Gs'nin ön libero oyuncuları hem ofansif hem defansif anlamda çok iyi işler yapıyor. Topal-Linderoth veya Topal-Ayhan ikilisi fenerin oyuncularıyla kıyaslanamaz bile.

Sola çıkta harry kewell'la uğur boral'ı karşılaştırman lazım. Ki bu karşılaştırma bile çok saçma olur. Adamın tecrübesi ortada sol kanatta çok hızlı, iyi orta yapabilen, içeri sokulabilen, güzel paslar atabilen bir oyuncu. Uğur da iyi bir oyuncu ama harry kewell daha ağır basıyor.

Sağ açıkta arda oynayacak o yüzden colin veya deivid le karşılaştırma yapmak doğru olmaz.

Alex lincoln kıyaslamasında alex daha ağır basıyor ama lincoln'ün bu seneki isteği umut veriyor. Herşey sezon başlayınca belli olacak.

Forvette ise fenerin az da olsa üstünlüğü var. Tabi guiza'nın nasıl bir performans göstereceği belli değil bunu zaman gösterecek.

• Hocam Volkan konusunda son derece haklısın

Defans oyuncularında Servet ve Meira daha iyi

Linderoth Deniz'den daha iyidir.

Arda Uğur'dan ama o mevkide Uğur daha iyi haklısın

Forvetler zaten Fenerbahçe'nin üstün

Emre ile Ayhan'da ikisi birbirinden kötü ama Ayhan'ı Euro 2008 Almanya maçında beğendim o konuda kararsızım...

Benim fikrimde bu
  • Meira için Edu'dan iyi diyemeyiz.

Önce kanıtlaması lazım.

Lincoln de Alex'ten iyi idi.Şimdi karşılaştırmaya tenezzül bile etmiyoruz.

Ama bu sene forvet hattımız GS'den daha iyi oldu....
  • hasan şaş biraz sadece biraz formunda olsa burak,colin,devid üclüsünü yan cebinden cikarir.fanatiklik yapmayin demissin ama sen biraz fanitklige kaymıssın.ugur tek devrelik adamdir ardanın sol ayagi bile olamaz ugur boral iyi bak sol ayagi diyorum sag degil;)
  • @Something

Hocam orada protesto var.

@oguzozan

Linderoth ne yapmış kardeş?

@uAslAnkara

Uğur Arda'dan iyi oyuncudur demedim,sol kanatta Uğur Arda'dan iyidir dedim,demagoji yapmayın.
    Arda'yı o kadar övdüm sözde ama gören yok maalesef.
    Alex konusunu tartışmam ben doğrudur.
    Luganonun da servetten iyi olduğunu bir tek ben söylemiyorum,ayrıca biraz komik de oluyor.

@Bay PiPo..!

Meiranın Edu'dan iyi olabileceğini mesajımın en son cümlelerinde görebilirsiniz.

@irish

Kendine gel.

• Yok artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

dalga geçer gibi

Stoperlerde Luganoyu Servetle karşılaştırırsak Servet'in Lugano'dan düşük bir seviyede olduğunu da herkes muhtemelen söyleyecektir. kimin takıma daha fazla katkısı olduğu belli

Deniz ile Linderoth'u kıyaslarsak ben Linderoth'un Deniz'den kötü olduğunu düşünüyorum. heralde yanlış yazdın bunu

Burada bence Fanatik olanlar hariç herkes Volkan diyecektir. yapma volkanları zeminin azizliğine uğradıkları ne çabuk unuttun

UĞUR ARDADAN DAHA İYİ OYUNCU DEĞİLDİR AMA UĞUR O MEVKİDE ARDADAN DAHA İYİDİR zaten bu yazdığını okuyan kişiler gerisini dikkate bile almaz

Lincoln - alex -- Hele hele mevkiyi tartışırsak Futbol'a ihanet etmiş oluruz bence. eğer oyuncu kalitesine göre yazıyorsan lincoln , takıma kattığı değer olarak yazıyorsan alex. eğer takıma katkısını göz önüne alırsan lugano > servet demen komiklik

stoperler sizinikinden iyi nasıl bir yorum anlamadım?? song servet ve emre nin ne büyük hatasını gördün de edudan kazma oldular? hangi kritik maçta abuk sabuk kırmızı kart görerek takımlarını yanlız bıraktılar?

bence tamamen fanatikçe yazılmış bir yorum

Bu kıyaslamada her şey tartışılabilir ama Volkan'ın Aykut'tan daha iyi bir kaleci olduğu konusu tartışılmaz,tartışılamaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.