Binbaşı
18 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Fiyatları neredeyse aynı. 100 lira kadar fark var. Şarj ve ekran boyutuyla 6s plus daha mantıklı gözüküyor. Ama almışken en yenisini mi almali? Bu konuda tavsiyeniz hangi cihazdan yana olur?
Marka model fark etmez. Bekar memurum memlekete gitmek için kullanacağım. Temiz kazasız az yakan bi araç arıyorum.
Amasya üniversitesi sınıf öğretmenliği uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisansa başvurmuştum. Şimdi kayda çağırıyorlar. Kayır ücreti 800 küsür lira. Ancak kafama takılan bir soru var bu uzaktan eğitim programı askerliği tecil ediyormu arkadaşlar? Eğer etmiyorsa kayda gitmeyeceğim 800 lira vermek istemiyorum boşuna
Yarın şevket yılmaz eğitim ve araştırma hastanesine gitmem gerekiyor. Otogardan hastaneye en çabuk ve ekonomik nasıl ulaşabilirim?
Arkadaşlar bilgisayarı aciyorum. Chrome u actiktan 10 saniye falan sonra sağ alttaki internet simgesi sarıya dönüyor. Modeme reset atıyorum, internet geliyor yine 5-10 saniye sonra sarı ışık yanıyor. Aynı şey telefondan wifi ile baglandigimda da oluyor. Kablolar ile ilgili bir sorun mu var acaba?
Bugün avea ya 25 lira yüklemek için gittim. Ancak görevli sistemde sorun olduğunu söyledi. Siz parayı verin sistem düzeldiğinde ben yollayacağım dedi. Neyse ben parayı verdim dışarda geziyorum telefon cepte. Her zaman ki gibi 25 liraya her 2gb internet heryöne 5000sms her yöne 500 dakika veren Woops tarifesini zaten otomatik yapacağını düşünmüştüm. Ancak ne var ki telsiz kullanım ücreti kesilmiş. bakiye 23.50 gibi birşey kalmış. Bu sebeple bakiye yetersizliğinden paket yenilenememiş. Ben bunu fark etmedim. Eve girdiğimde facebooka bağlandım. 2 tane haber okumadan çıktım. Instagram'a girdim. Zaman tünelimdeki ilk resime bakmamla uyarı mesajı geldi. '' Kalan tutar 7.63 TL '' . Ardından hemen interneti kapattım. 2-3 dakika sonra tekrar uyarı mesajı. '' Kalan tutar 2 Tl''. O sinirle müşteri hizmetlerini aradım. Kalan 2 lirayıda bu görüşmeyle yedim. Benimle konuşan görevli '' Harcadığınız bakiye ile ilgili henüz sistem güncelleme yapmamış daha sonra arayın'' dedi. Neyse mail falan attım ardından konuyla ilgili. Yarın cevap gelir umarım.
Şimdi benim anlamadığım. Avea da internet kullanım ücreti ne kadar da, toplasan 1,5 dakika etmeyecek süre internet kullanımıyla 21 lira ücretlendirebiliyor? Bu resmen soygun değil midir. Elimde mesaj var Saat 18:17 itibariyla 25 lira yüklenmiş. Saat 18:45 gibi kalan tutar 2 lira. Komedi gerçekten. Bu ücreti geri alabileceğimi sanmıyorum. Şöyle internet kullanmışsınız şu kadar mb harcamışsınız, tarifemiz bu kadar falan diyecekler. Bir şekilde hakkımı aramak istiyorum. 25 lira benim için çok önemli bir miktar
Bilgisayar başındayım bı tıkırtı falan geldi. Sonra dış kapı açıldı falan. Odadan çıktım bi baktım peder evde yok kapı aralık, üzerinde anahtarda yok alt kapıyı nasıl açacak acaba nereye gittiyse artık

Edit: Olaylar değişti. Alt kattaki öğrencileri polise şikayet etmiş inmiş aşağıda polisleri beklemiş . Polis geldi falan filan. Öğrencilerde hak ediyolar yani inanılmaz gürültü yapıyolar
Vereceğiniz cevaplar benim açımdan çok çok önemli. Bilgi sahibi olmayanların cevap vermemesi ricamdır
En kisa ve en ucuz toplu taşıma yöntemi nedir?
Izleyin
Hakkında
Forum İmzası:

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2 İşletim Sistemi
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.770
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 157.725 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 263 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.