Arkadaşlar 6 ay Almanya'da kalacağım, buraya iner inmez yerel bir hat satın aldım.
Fakat Türkiye'deki bankacılık işlemleri vs gibi durumlarda gelecek sms'ler için faturalı Turkcell hattımı yurtdışında kullanima açtırıp geldim.
Turkcell hattimla arama yapmayacagim, beni arayan vs olmayacak, mobil data kapalı, SMS atılmayacak. Sadece uygulama ve bankacılık sms'lerini almak için hattımı acik tutacağım. Normal fatura ücreti harici bir para odermiyim, bilgisi olan var mı?
Mouse imleci Youtube videosu üzerine gelince video takılıyor.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, mouse imlecinin youtube videosunun üzerine getirince anlık takılmalar yaşıyorum. Chrome'da farklı profil açınca yapmıyor, başka browserda yapmıyor, mouse hareket ettiğinde yapmıyor, mouse sadece video dışında hareket edince yapmıyor. Ama kendi chrome hesabımdayken mouse ile video üzerine gelip dışına çıkınca başlıyor. Sinir bozucu bir durum, önbellek vs sildim, eklentileri kaldırdım ama çare olmadı.
İnternette benzer bir hata bulamadım. Videosunu ekledim. Önerilerinizi bekliyorum :)
Silinebilir
Silinebilir......
Anakart Tavsiyesi (H81M-K Yerine)
Arkadaşlar bu işlerden çok anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Halihazırda sistemde H81M-K takılıydı fakat temizlik esnasında ramleri çıkarıp takarken sanırım 1 slot arızalandı. Tamire göndermem için öncelikle anakart almam gerekiyor.
Sizce bu karta benzer veya bunun 1 tık üzeri ne alabilirim? Misal usb 3.0 slotu olursa güzel olur, kasanın önündeki usb portları bağlayamamıştım bu karta. Birde 3 ram slotlu bir kartta olabilir.
Donanım:
i5-4460
Gigabyte 1050ti
Kingston HyperX Savage 16 GB(2x8) 1600MHz
Sistemde oyun vs oynamıyorum. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.
iPhone 12 serisi tamir edilemiyor (orjinal yedek parça olsa dahi)
Hugh Jeffreys adlı youtuber harika bir inceleme yapmış.
2 adet iPhone 12 alıp anakartları, ekranları, kameraları vs sırayla değiştiriyor. Sonuç; telefonda sürekli çıkan hatalar, donmalar, çalışmayan özellikler, batarya problemleri vs..
Sanırım yetkili servis harici hiçbir şekilde tamir edilemeyecek bu cihazlar. Bu yüzdende yurtdışından garantisiz alırım, bozulursa buradaki telefonculara yaptırırım devri bitti gibi görünüyor.
Chegg üzerinden soru sorma hakkım var
|
Kablolu kulaklık tamiri konusunda yardım?!
İlk kim kaçar?
|
Hem tv hoparlöründen hem de kulaklıktan aynı anda ses almak mümkün mü?
|
|
Referanslarım: hederahelix, yusuf ırmak, Buzmavili, Lienna5, TurboSK, erenk83, cigi71, wyldechild, dmrbrn, burakgs06, sezerbaris, solidfrost, Murat_Çelik, No:1, alien2000a, theheretic, deepblue, latrell8, Weycell 61(x2), SupremeXXL, hsn51, stormoffdarkness, OzZ.., Black_Tower, eticet06, Scaleo, etlik, _Physio_, Servetb, conjure, burak9006, Hasankacan, lozzy, blur, singin, thxdolby, hooverphonic, ShaDoW_17, solidfb, ghastly, manoth, pmanager, volcanic78, hak_an, serseri, kyorhan, BuyBack, vtelli, ronican72, Sleeep ve adını yazamadığım birçok kişi :) |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.265
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.200
Konularının görüntülenme sayısı: 37.112 (Bu ay: 663)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor