Şimdi Ara

FB İLE GS KADROSU ANALİZİ(SaGaPo) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: De-Niro

Ben size karma 11'i yazayım kısaca:)

------------Volkan------------------
    G.Gönül---Meira--Servet-Carlos
    --------Topal-----Linderoth-------
    Arda---------Alex---------Kewell
    --------------Guiza---------------

Lugano ile Uğur Boral'ı yazmamışım yahu. Kahretsin, çok fanatiğim, objektif olamıyorum

ben daha güzelini yazayım kardeş

----------------volkan---------------
    Gökhan.G--lugano--servet--R.carlos
    -------------emre--M.topal----------
    kazım---------Kralex-------arda
    ----------------güiza------------------
  • Sıralama genelde doğru ama bariz hatalar var Edu-Meira özellikle.... Ayrıca Servet'le Lugano da tartışılır...Gerisi doğru ama bence bu kıyaslama olayı yanlış çünkü 1'e 1 oyuncu kıyaslamak saçmadır çünkü o oyuncuların takım halinde oynaması önemli... Chelsea ile Fenerbahçe'nin kadrosunu da 1'e1 karşılaştırırsak Chelsea ezer ama Fenerbahçe Chelsea'yi yendi bu gibi kıyaslama olayı yanlış

Ayrıca Volkan'la Aykut da tartışılır... Volkan'ın kritik kurtarışları var ama kritik hataları da yok değil... En önce aklıma gelen bu sene belki de şampiyonluğunuzun gittiği Galatasaray maçında yaptığı hata, Schalde 04 maçında yaptığı hata bir kalecinin yapmaması gereken hatalar.... Ayrıca Koller'e, Lincoln'e yaptığı vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Ben size karma 11'i yazayım kısaca:)

G.Gönül---Meira--Servet-Carlos
    --------Topal-----Linderoth-------
    Arda---------Alex---------Kewell

Lugano ile Uğur Boral'ı yazmamışım yahu. Kahretsin, çok fanatiğim, objektif olamıyorum

Bence seninki de olmamış.

G.Gönül---Lugano--Servet-Carlos
    --------Topal-----Emre B.-------
    Arda---------Alex---------Uğur

• Enteresan yazılar herkes kendi takımını savunmaya çalışıyor.

Kendimce tartışılan konulara değinmek gerekirse...

Linderoth Galasaray adına 14 maça çıktı bence bu sayı iyi ya da kötü demek için yeterli değil. Bir arkadaş İsveç milli takımı kaptanı falan demiş. Kaptanlıkla oyunculuk olursa Şili, Uruguay, Gana milli takımlarının kaptanları Fenerbhaçe kadrosunda

Kalede benim düşüncem Volkan. Fenerbahçe kaleci konusunda açıkcası şanslı yıllardır süregelen yerli kaleci alışkanlığı (Enke hariç) değişmedi. Enginden sonra senelerce Rüştü arada Recep şimdi Volkan. Glatasaray ise bir ara yerli kalecilerden canı yandığı için (Hayrettin mesela) tercihi hep yabancı kalecide kullandı ki iyi kaleciler geldi (Taffarel, Kolombiyalı )

Defansta işler biraz karışık. Fenerbahçe Müjdattan sonra bu bölgeye genelde yabancı ağırlıklı oyuncu koydu. Özellikle Uche -Högh efsanesi. Geçtiğimiz yıllarda Luciano gibi. Bu sene de bence Lugano ve Edu ikilisi gerçekten iyi bir ikili. Bu arada bir arkadaş Luganonun kasaplığını Servet'in ise efendiliğini yazmış. Geçen seneki Fenerbahçe maçında Semih Şentürk'e kasıtlı attığı tekmeden sonra kimse bana Servet'in efendiliğinden bahsetmesin... Bunun yanında bence Servetin yanında Song gibi bir oyuncunun olmasıda bence en büyük avantajıydı. Meira nasıl çıkar bilmem ama umarım Galatasaray Song'u aramaz. Beklere baktığımızda Roberto Carlos u dediğimiz gibi tartışmaya en azından benim haddim yetmez. Sağ tarafta Gökhan Gönül sezonun ortasından sonra büyük bir parlama gösterdi. Bu sene aynı başarı tekrar edip üstüne bişeyler koyacagı konusunda açıkcası süpheliyim. Fakat Galatasarayda Uğur Uçar gibi bir bekin sakatlığı bence hem takım hem de kendi kariyeri için büyük şanszlıktır.

Fenerbahçe Aurelio'nun gitmesiyle büyük bir yara almıştır. Emre ya da Maldonado nun bu seneki performansları umarım Aurelionun yarısı kadar olur. Galatasarayda Mehmet Topal aynı Gökhan Gönül gibi sonradan şans bulup bu fırsatı iyi değerlendirmiştir. Çok iyi bir formdadır. Yine Gökhanda söylediğim gibi Topalın bu senede aynı performansı göstereceğinden şüpheliyim.

Arda Galatasaray'ın en büyük kozu olacaktır. Umarım Arda da genç yaşta gelen bu yükü daha da yukarıya çıkartabilir. (gidip sağa sola kafa atmasında) Uğur Boral, Kazım Kazım genelde bir maç oynayıp iki maç yatan oyuncular. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Bir bakarsanız Uğur Sevillada Alves'i darmadağan etmiştir bir sonraki hafta lig macında 45 dakikayı çıkaramamıştır. Bunlar sanırım zamanla rayına oturacak olgulardır. Kewell hakıkında birşeyler söylemek yanlış olacaktır çıkıp oynasın ona göre değerlendirilir zaten. Deivid her ne kadar sağ kanatta zorlansada bu bölgeyi alacaktır.

Alex'e yazı yazmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Türkiyeye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan birisidir. (sadece geçmiş kariyeri açısında değil geldiğinden beri takıma kattıkları için geçerlidir. Karşılaştırılması hata olur.

Forvet bölgesinde durum biraz karışık. Formsuz Kezman, müzmin yedek Semih ile acemi Nonda ve yeteneklerini değerlendiremeyen Ümit Karan dengeyi bence ortada tutmaktadır. Guiza bu dengeyi ya Fener lehine çevirir ya da ters etki yaratır bunu da zaman gösterecek.

Aslında bölge bölge kıyaslama çokda doğru değildir. Önemli olan takımın bütünüdür. Gerek 2006 daki gerekse geçen seneki kadrolar değerlendirildiği çoğu Galatasaraylı arkadaşım bile Fenerbahçenin şampiyonluğuna muhtemeln gözyüle bakmaktaydı. Ancak sahaya çıkıp oyun oynamadan sadece isim ve laf ile sanırım şampiyonluklar gelmiyor...Bunu da en iyi Galatasaraylıların bilmesi gerekiyor.
    saygılar...

• quote:

8 Fenerbahçeli 3 Galatasaraylı. Sen yazma boşver, okumakla yetin kardeş
    Şu 3 şahıda yesen şahmat edeceksin zaten, ha gayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: 123amusmusa123

bi allah aşkına sus ya fanatiklik yapmamış :p yuh artık
    galatasarayda olup fenerbahçede olmayan çok büyük bir özellik var
    yürekten oynamak
    şimdi karşılaştıralım
    Volkan - Aykut : Burada Volkan diyenlere de saygı duyuyorum. Ama Galatasarayın az gol yemesindeki en büyük etken Aykut Erçetin dir. Bu adam ön plana çıkmaz ama gerçekten kaliteli bir kalecidir. Volkan gibi abest hatalar yapmaz ve çok önemli anlarda takımı yalnız başına bırakmaz. Bu yüzden Aykut.
    servet- lugano: servetin bariz üstünlüğü var bi kere bu adam lugano dan bariz üstündür.Lugano çirkefin tekidir. Oysa servet türeğiyle efendiliğiyle luganoyu ezer geçer.
    Meira- Edu : Edu diyenleri en yakın gözlükçüye göndermek istiyorum.
    roberto carlos - hakan balta : Roberto carlosun üstünlüğünü kabul ediyorum. Ama sakatlanıp yerine başka oyuncu gelirse kesinlikle hakan balta onlardan daha iyidir.
    sabri- gökhan gönül: Gökhan gönül bariz üstündür.
    Mehmet Topal - Maldonado : Mehmet topal galatsarayın çok önemli bir oyuncusudur. Maldonadoyla kıyaslamak bile hata olur.
    Linderoth - Deniz Barış : Tabi ki bariz linderoth üstün.
    Arda - Uğur Boral :Arda Türkiyenin son zamanlarda yetiştirdiği en önemli oyuncudur. Uğur Boral da iyidir ama Arda bir yıldızdır ve oyunun gidişini her an deiştirebilir . Ayrıca yetenekleri de uğur boral dan daha üstündür.
    Kewell - Kazım Kazım : Nasıl carlos un üstünlüğünü kabul ettiysek burda da kewell ı kabul etmemiz gerekir.
    Lincoln - Alex : Alex in üstünlüğü bellidir. Ama çok önemli olan bir şey var ki Galatasaray Lincolsüz oynayabilir . Fakat Fenerbahçe kesinlikle Alex siz gerçek performansına çıkamaz.
    Nonda - Guiza : Guiza nın attığı 27 gol ile ön planda olduğunu kabul etmek gerekir.

Defans konusuna hiç katılmıyorum.Edu Ve Lugano'dan daha iyi olması için Servet ile Meira'nın önce kanıtlamaları lazım bir şeyleri.

Avrupa2da gördük kimin defansı daha iyi.Türkiye'de Anadolu takımlarından gol yememek değil başarı göstergesi.Bizim CL'de kendi kalemize attığımız goller dışında gol yemedik neredeyse.Çok az.Leverkusen 5 tane atmıştı.Ciddi rakiplere karşı belli oluyor defansın iyiliği.

Edu için gzlüğe gerek yok yani. :)

Helsingborg bile 3 tane atabildi.

Bu sene belli olacak ak koyun kara koyun....

• quote:

quote:

8 Fenerbahçeli 3 Galatasaraylı. Sen yazma boşver, okumakla yetin kardeş
    Şu 3 şahıda yesen şahmat edeceksin zaten, ha gayret

Kusura bakma hocam ama burada seni haksız görüyorum.Objektif bir yorum olabilmesi illaki de 6 Gs li mi olması gerek?
    Aman hoca sadece 1 kaç yorum yap,tartışmak baya bi yıprattı beni..

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo
    Kusura bakma hocam ama burada seni haksız görüyorum.Objektif bir yorum olabilmesi illaki de 6 Gs li mi olması gerek?

Yok hoca 6 Galatasaraylı olması gerekmiyor. Deniz Linderoth'dan iyi olsun yeter objektif yorum olabilmesi için
  • Jermaine sen basketbol bölümünde takıl adamım.

Servet daha ne kanıtlasın?adam 33 maç oynamış geçen sezon.Meira hakkında oynamadan konuşamam ama onun yerine emre güngörü koy servet- emre ikilisi bile lugano-edu dan daha çok iş yapar.

Edu-Lugano süperdi de ondan 37 gol yediniz dimi?

Yok helsinborg 3 atmış leverkusen 5 atmış.geçeceksin bunları.

Ligde sizden daha az gol yiyen 5-6 takım var.

Biz 23 gol yedik siz 37 ve buna ragmen daha iyi defansınız var helal olsun valla.

Ayrıca konuyu açan arkadaş bayağı fanatik davranmış.Deniz Linderoth tan iyi demiş.Gerekçe olarak da neymiş linderoth sakatmış oynamamış doğru düzgün bilmem ne.geçen yıl deniz oynadı mı?Ben denizin oynadığını hiç hatırlamıyorum vallahi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK
    Ayrıca konuyu açan arkadaş bayağı fanatik davranmış.Deniz Linderoth tan iyi demiş.Gerekçe olarak da neymiş linderoth sakatmış oynamamış doğru düzgün bilmem ne.geçen yıl deniz oynadı mı?Ben denizin oynadığını hiç hatırlamıyorum vallahi.

Sakatlık döneminde çok iyi oynuyormuş. Hatta Winning Eleven turnuvalarına katılarak form tuttuğu bile söyleniyor kimi çevrelerce
  • quote:

quote:

Yok hoca 6 Galatasaraylı olması gerekmiyor. Deniz Linderoth'dan iyi olsun yeter objektif yorum olabilmesi için

Yok hocam sen benim yazılarımı yeteri kadar okumamışsın.Gerekçem vardı çünkü.
  • quote:

Jermaine sen basketbol bölümünde takıl adamım.

Servet daha ne kanıtlasın?adam 33 maç oynamış geçen sezon.Meira hakkında oynamadan konuşamam ama onun yerine emre güngörü koy servet- emre ikilisi bile lugano-edu dan daha çok iş yapar.

Edu-Lugano süperdi de ondan 37 gol yediniz dimi?

Ligde sizden daha az gol yiyen 5-6 takım var.

Biz 23 gol yedik siz 37 ve buna ragmen daha iyi defansınız var helal olsun valla.

• Ne gerekçen olabilir hocam Allah aşkına? Yanlış birşey söylemekten daha yanlış olanı o yanlışı hala savunmandır(cümleye gel:)

Linderoth İsveç milli takımının kaptanı. Ve ülkemizdeki en iyi ön liberolardan. Geçen sezon sakatlıklar yaşadı amenna. Peki ona rakip olarak kimi söylüyorsun? Deniz Barış'ı. Deniz Barış ne yaptı geçen sen? Doğru dürüst maç mı oynadı sakatlıktan? Guiza 27 gol attı kariyerinde ilk defa. Ve tavan yaptı. Size geldi. Ama henüz göremedik adamı. Ona rağmen Guiza'ya methiye düzüyorsun. Ama Fernando Meira gibi adam için 'bekleyelim oynasın görelim' diyosun. Bu nedir Allah aşkına?
  • 37 gol yemişiz,peki ya avrupada?

Bizim Turkcell Super Lig Avrupa'yı aşmış anlaşılan.

Bu arada Deniz-Linderoth konusunda görüşlerim hala aynı.Linderoth'un futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor,başka da yaptığı birşey yok.Umarım düzelir de Deniz'den iyi olduğunu gösterir.Çünkü sakat olmayan Linderoth Denizden pekala iyidir.
  • Bir kısmına katılıyorum, ancak Deniz ile Linderoth komik olmuş açıklamamız gerekirse ikisi de sezonun sadece bir bölümünde oynadılar ve ardından sakatlıkları yüzünden sezonu kapattılar. Kısacası ben bu iki oyuncuyu da herhangi biriyle karşılaştıracak kadar izleme imkanı bulduğumuzu düşünmüyorum. Deniz sakatlanmadan önce performansının neredeyse zirvesindeydi, Linderoth'un da iyi olduğunu düşünüyorum ama bu mevkii bence esgeçilmeli.

Arda Uğur konusuna yaklaşımını beğendim, ancak ikisinden birini seçeecek olursam heralde Arda'yı seçerdim. Ancak dediğin gibi Arda Uğur kadar kanat özelliklerine sahip bir oyuncu değil, yine de tercihim heralde bu yönde olurdu.

Şu anlık eklenecek başka birşey göremiyorum. Fb acilen bir ön libero, Gs ise forvet ve bana göre bek transferi yapmalı. Bakalım neler olacak

• quote:

Bu arada Deniz-Linderoth konusunda görüşlerim hala aynı.Linderoth'un futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor,başka da yaptığı birşey yok.Umarım düzelir de Deniz'den iyi olduğunu gösterir.Çünkü sakat olmayan Linderoth Denizden pekala iyidir.

O zaman şunu söyleyeyim bende. Ön libero olarak Mehmet Güven Appiah'tan daha iyi. Appiah'ın futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor, başka da yaptığı birşey yok. Umarım düzelir de Mehmet Güven'den daha iyi olduğunu gösterir. Çünkü sakat olmayan Appiah Mehmet Güven'den pekala iyidir.

Komik dimi?

• quote:

Ne gerekçen olabilir hocam Allah aşkına? Yanlış birşey söylemekten daha yanlış olanı o yanlışı hala savunmandır(cümleye gel:)

Linderoth İsveç milli takımının kaptanı. Ve ülkemizdeki en iyi ön liberolardan. Geçen sezon sakatlıklar yaşadı amenna. Peki ona rakip olarak kimi söylüyorsun? Deniz Barış'ı. Deniz Barış ne yaptı geçen sen? Doğru dürüst maç mı oynadı sakatlıktan? Guiza 27 gol attı kariyerinde ilk defa. Ve tavan yaptı. Size geldi. Ama henüz göremedik adamı. Ona rağmen Guiza'ya methiye düzüyorsun. Ama Fernando Meira gibi adam için 'bekleyelim oynasın görelim' diyosun. Bu nedir Allah aşkına?

Hocam Linderoth'un hep sakat sakat oynayacak olması benim düşüncelerimi Deniz'e itiyor.Benim düşüncem bu,gerekçem bu daha neyini tartışıyoruz objektiflik çizgisinde bunun anlamış değilim.

(Meira Konusu)
    Konunun açılış mesajında en sonlara doğru 1 Stoper sizin,1 Stoper bizim iyi demişim,sanırım gözden kaçırmışsın.

Son olarak yoruldum.

• quote:

Son olarak yoruldum.

Sebebini sen ara artık hoca
  • quote:

Hocam Linderoth'un hep sakat sakat oynayacak olması benim düşüncelerimi Deniz'e itiyor.Benim düşüncem bu,gerekçem bu daha neyini tartışıyoruz objektiflik çizgisinde bunun anlamış değilim.

(Meira Konusu)
    Konunun açılış mesajında en sonlara doğru 1 Stoper sizin,1 Stoper bizim iyi demişim,sanırım gözden kaçırmışsın.

Son olarak yoruldum.

Deniz hiç sakatlanmıyor demi.Devamm çok güzel yorumlar
  • quote:

Neden?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.