Linderoth deniz'den iyi diyenler linderothun kaç maçını izlediler acaba ya da milli takımda ?? Hangi maçta takıam çok büyük katkısı oldu??Kaç defa 90 dakika oynadı ? Aurelio ile birlikte deniz sakatlanmadan önce en iyi defansif orta sahaydı istedğiniz kadar inkar edin eğer sakatlanmasaydı formunu kaybetmeseydi şu an aurelio'nun gittiğine hiç bi fenerli üzülmezdi..
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
lincoln10ever@
Seni ve tarzını seviyorum kardeşim. Aynen devam et
Sagapo@
Hocam tabiki yersiz eleştiriler vardır. Zaten o kişilerin sözüne ehemmiyet vermek hatadır. Mesela burada sensin zaten, X Y değil. Dalgınlıktan yahut Fenerbahçe sevgisinden ötürü yanlış bir iki kelam ediyorsun. Bu olabilir. Ama sonradan bunu söylemek erdemdir. Yanlış yaptım, doğrusu buymuş demek gururdan ötürü uzak geliyor bize. Sanırım hata burada. Neyse salla gitsin, sen gel Cimbomlu ol. Yakışır sana.
Hocam defalarca söyledim,ben ne düşünüyorsam hala arkasındayımdır. Ayrıca Sıvı değilim ki bulunduğum kaba göre şekil alayım. Belli ki söyleme tarzım bazılarının hoşuna gitmemiş.Üslupta biraz daha o seviyeye inmek gerekirmiş onu anladık en azından.Gurur da yapmam bu konularda ciddiyim. Bir taş ile konuşsam,taş bile anlardı herhalde,ne demek istediklerimi. Ben vazgeçtim hoca bunlardan,dur bakalım hele sıradaki sürpriz kim? Ulan yıl içinde toplasan 1 ya da 2 konu açıyorum her zaman da böyle atrake geçiyor.Bi daha açanın...
Objektif olursan atrake geçmez.
boşuna açmışın bu konuyu kardeş herkes kendi malını bilir!
hocam tamam sende espri yap ama bu kadarda abartma :)
lugano bence dünyanın en iyi oyuncusu servetle falan karşılaştırmamak lazım :) bu arada deniz o kadar iyi bir oyuncu ki milli takım onun seviyesinde olmadığından çağrılmıyor :) ama linderoth kötü dolayısı ile ibrahimoviç gibi sıradan bir adamın kaptanı :) hele kazım bence kewel ile kıyaslanmayacak kadar ekstra bir adam liverpool kewel ı ismi güzel diye alıp oynatmıştı :) neyse fantazi aleminde sana bol manzaralı günler dilerim :)
İlk mesaj kopardı ne kadar objektif bir yorum bu böyle
Uğur Arda'dan, Lugano Servet'ten, DENİZ LINDEROTH'tan iyi diyen, M.Topal'la Selçuk'u bir tutan adamla hala olayın tartışmasını yapıyorsunuz.Bırakın ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme