|
Fenerbahçe 2 yıl sonunda stadın kapasitesini yüketlmiş olmayı hedefliyor bildiğiniz üzere. Aziz Yıldırım'ın projesine benzer proje yaparak. İki kale arkasına tribün ekleyerek ![]() Bu şekilde kapasitenin 60-65 bine çıkarılacağı söylenmekte. Fakat bu şekilde bir tribün eklenmesi yani 3. bir kat eklenmiş haldeki görüntü bana çok güzel gelmiyor. Bu şekilde yapmak yerine şu şekilde yapılsa daha iyi olacaktır ![]() Alt tribün kısa kalıyor bu şekilde de diyen olacaktır haklıdır lakin onunda bence çözümü var. Zemini de indirip alt tribünlere de tribün eklemesi yapılabilir. ![]() Kırmızı ile çizdğim yere kadar alt tribünlere ekleme yapılabilir diye düşünüyorum. Tabi UEFA ve FIFA'nın izin verdiği ölçüde. Tribünler ile saha arasında ne kadar mesafe olması lazım bilmiyorum ama bildiğim şey FB tribünlerin o mesafenin zaten gerisinde olduğu. Tam o mesafe kadar uzaklık olacak şekilde bir ayar yapılabilir. Dış cephe kaplamasıda yapıldımı oldu mis gibi stadyum. Tribün kolduk renklerine gelirsek. Tamamen lacivert olsun diyenler var ama ben farklı düşünüyorum. Alt ribünler tamamen lacivert renk olup üst tribünlerde tamamen sarı renk olmalı. Yani kale arkalarında ki koltukları değiştirmek yeterli olacaktır. Kale arkaları üst tribünleri sarı alt tribünleri lacivert renk yapabilirsin. Stadı tamamen yıkıp yeniden yapalım diyen renktaşlar var ama uzun vadede onu yapmazlar. Ayrıca bence gerek yok. Real Madrid gibi değişiklikler yaparak mevcut stadı büyütebilirsin. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı