Şimdi Ara

FB İLE GS KADROSU ANALİZİ(SaGaPo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deniz in linderoth dan iyi olduğunu söyleyen bir adamın 2x2=4 dediğine inanmam
  • Bu başlığa anca:

M.Topal= Selçuk

Deniz > Linderoth ha

• bi allah aşkına sus ya fanatiklik yapmamış :p yuh artık
    galatasarayda olup fenerbahçede olmayan çok büyük bir özellik var
    yürekten oynamak
    şimdi karşılaştıralım
    Volkan - Aykut : Burada Volkan diyenlere de saygı duyuyorum. Ama Galatasarayın az gol yemesindeki en büyük etken Aykut Erçetin dir. Bu adam ön plana çıkmaz ama gerçekten kaliteli bir kalecidir. Volkan gibi abest hatalar yapmaz ve çok önemli anlarda takımı yalnız başına bırakmaz. Bu yüzden Aykut.
    servet- lugano: servetin bariz üstünlüğü var bi kere bu adam lugano dan bariz üstündür.Lugano çirkefin tekidir. Oysa servet türeğiyle efendiliğiyle luganoyu ezer geçer.
    Meira- Edu : Edu diyenleri en yakın gözlükçüye göndermek istiyorum.
    roberto carlos - hakan balta : Roberto carlosun üstünlüğünü kabul ediyorum. Ama sakatlanıp yerine başka oyuncu gelirse kesinlikle hakan balta onlardan daha iyidir.
    sabri- gökhan gönül: Gökhan gönül bariz üstündür.
    Mehmet Topal - Maldonado : Mehmet topal galatsarayın çok önemli bir oyuncusudur. Maldonadoyla kıyaslamak bile hata olur.
    Linderoth - Deniz Barış : Tabi ki bariz linderoth üstün.
    Arda - Uğur Boral :Arda Türkiyenin son zamanlarda yetiştirdiği en önemli oyuncudur. Uğur Boral da iyidir ama Arda bir yıldızdır ve oyunun gidişini her an deiştirebilir . Ayrıca yetenekleri de uğur boral dan daha üstündür.
    Kewell - Kazım Kazım : Nasıl carlos un üstünlüğünü kabul ettiysek burda da kewell ı kabul etmemiz gerekir.
    Lincoln - Alex : Alex in üstünlüğü bellidir. Ama çok önemli olan bir şey var ki Galatasaray Lincolsüz oynayabilir . Fakat Fenerbahçe kesinlikle Alex siz gerçek performansına çıkamaz.
    Nonda - Guiza : Guiza nın attığı 27 gol ile ön planda olduğunu kabul etmek gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: 123amusmusa123

bi allah aşkına sus ya fanatiklik yapmamış :p yuh artık
    galatasarayda olup fenerbahçede olmayan çok büyük bir özellik var
    yürekten oynamak
    şimdi karşılaştıralım
    Volkan - Aykut : Burada Volkan diyenlere de saygı duyuyorum. Ama Galatasarayın az gol yemesindeki en büyük etken Aykut Erçetin dir. Bu adam ön plana çıkmaz ama gerçekten kaliteli bir kalecidir. Volkan gibi abest hatalar yapmaz ve çok önemli anlarda takımı yalnız başına bırakmaz. Bu yüzden Aykut.
    servet- lugano: servetin bariz üstünlüğü var bi kere bu adam lugano dan bariz üstündür.Lugano çirkefin tekidir. Oysa servet türeğiyle efendiliğiyle luganoyu ezer geçer.
    Meira- Edu : Edu diyenleri en yakın gözlükçüye göndermek istiyorum.
    roberto carlos - hakan balta : Roberto carlosun üstünlüğünü kabul ediyorum. Ama sakatlanıp yerine başka oyuncu gelirse kesinlikle hakan balta onlardan daha iyidir.
    sabri- gökhan gönül: Gökhan gönül bariz üstündür.
    Mehmet Topal - Maldonado : Mehmet topal galatsarayın çok önemli bir oyuncusudur. Maldonadoyla kıyaslamak bile hata olur.
    Linderoth - Deniz Barış : Tabi ki bariz linderoth üstün.
    Arda - Uğur Boral :Arda Türkiyenin son zamanlarda yetiştirdiği en önemli oyuncudur. Uğur Boral da iyidir ama Arda bir yıldızdır ve oyunun gidişini her an deiştirebilir . Ayrıca yetenekleri de uğur boral dan daha üstündür.
    Kewell - Kazım Kazım : Nasıl carlos un üstünlüğünü kabul ettiysek burda da kewell ı kabul etmemiz gerekir.
    Lincoln - Alex : Alex in üstünlüğü bellidir. Ama çok önemli olan bir şey var ki Galatasaray Lincolsüz oynayabilir . Fakat Fenerbahçe kesinlikle Alex siz gerçek performansına çıkamaz.
    Nonda - Guiza : Guiza nın attığı 27 gol ile ön planda olduğunu kabul etmek gerekir.

zaten kime sorsan bunu söyler en doğrusu bu

• @Elessar Fefalas

Emre Güngör, Uğur Uçar, Emre Aşık demişsin de ben genel olarak as oynayabilen oyunculardan bahsetmiştim.Meira ile Servet varken Emre Güngör ve Emre Aşık ilk 11 de başlamaz zannımca.Belki bi uğur uçar konusunda haklısın ama gökhan gönülden iyi olabileceğini söyleyebilir misin Uğur Uçarın?

Önliberoda sizin üstün olduğunuzu yazımın en altındaki cümlelerden görebilirsin.

Harry Kewell iyi bir oyuncu ama 2 yıldır piyasada yok.Uğur ise genç bir oyuncu biraz daha kondisyon kazanırsa(ki bi arkadaş yazmış tek devrelik top oynuyo,ki haklıdır da) Otoban yapar o kanadı.Bana göre Uğur size göre Kewell,bekleyip görelim o zaman.

Sağ açıkta Arda oynayacak demişim gene mesajımın en altında,onun için o kanatta Gsnin üstünlüğünden bahsetmiştim.

Alex-Lincoln olayında;
    Lincoln ümit verebilir ama Alex'in ondan iyi olduğu gerçeği bana göre tartışılamaz ŞU ANDA.

Forvette de fenerin az üstünlüğü var demişsin hocam,bir de bana FANATİK yaklaşmısın diyorsun.Pes vallahi.

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

@irish

Kendine gel.

Bı kıyaslamadan sonra uzun bir süre kendime gelebileceğimi sanmıyorum...
  • Hadi ya ciddimisin puhahah.

Hayal dünyasında yaşıyor.

1.si neymiş kıyaslamak için Meira'nın oyununu görmek lazımmış. Harbi çok komik adamsın. Edu kim oluyor ya. Kendi kalesine gol atmamayı öğrensin.

2.si ise koskoca İsveç Milli takımı kaptanı Deniz'den kötüymüş hahahahahah. Ulan gülmekten karnıma ağrılar girdi komik adamsınız. Lideroth sakatlık geçirdi oynayamadı diye neler neler söyleniyor. Ulan Selçuk, Deniz, Maldonado gibilerini Linderoth'la karşılaştırmak futbola ihanet. Doğru düzgün topa vuramayan ön liberolar Linderoth'la karşılaştırılacak puahahah.

3.sü neymiş Arda sol kanatta iyi değilmiş hadi canım hadi. Başka istersen Arda oyuncuda değil diyelim. Uğur kim ya dünkü çocuk 1-2 maçta iyi oynadı diye Arda'yla kıyaslamam bile ki orada Harry Kewell gibi yıldız var.

4.sü sağ açıklara bak Colin Kazım Richards, Burak Yılmaz. Colin Kazım ne yapmış size geçen sene? Ya Burak Yılmaz ? Bjk resmen tekmeyi vurdu adama. Tabi size gelince her futbolcu kıymetli oluyor. Can Arat, Selçuk gibi yıldız oyuncular.

5.si Alex ile Lincoln'u tartışmazmış. Ben Lincoln'den nefret ederim ama bu sene göreceksiniz Hanya'yı Konya'yı.

6.sı ise Nonda. Güiza kim ya Nonda'yla kıyaslama cüretine sahipsin. Bir sezonda 27 gol atınca yıldızmı olunuyor. Daha önce ne yapmış bu İspanyol. Fena kakalıdılar adamı size. Nonda'ya bakın birde geçmişine yaptıklarına. Şu an ki performansı bile Güiza'dan üstün.

7.si ise Ümit Karan Türkiye'nin en iyi forvetidir. Bunu kimse tartışamaz. Dünya kadar gol kaçırsa, her türlü fantastik vuruşuda yapsa Ümit Karan en iyisidir. Semih kimki Ümit'le kıyaslıyoruz.

• Kalede:
    Burada bence Fanatik olanlar hariç herkes Volkan diyecektir.

Ön Libero konusunda senin dediğin gibi Galatasarayın kaleci transferi olmadan hiçbirşey konuşamayız bu konuda.Ha ama eğer kaleci transferi olmazsa Volkan Aykuttan daha iyidir.

Stoperlerde Luganoyu Servetle karşılaştırırsak Servet'in Lugano'dan düşük bir seviyede olduğunu da herkes muhtemelen söyleyecektir.

İnan ki Servet'in Lugano'dan daha kötü olduğunu söylemen için Galatasaray maçlarını yeterli takip etmemen gerekir.Demekki takip etmiyorsun.
    Geçen sene birçok futbol yorumcusunun Servet'i yıldız ilan etmesi ile bence bu bölgede Servet Luganodan iyidir.

Edu-Meira kıyasını yapmamız için Meiranın oyununu görmemiz gerek diye düşünüyorum,sonuçta biri Brezilya Milli takımında,diğeri Portekiz milli takımında oynamış oyuncular

Eğer şu ana kadar Meira gibi bir oyuncunun oyununu görmediysen analiz yapma be SaGaPo, adam senelerdir Bundesliga'da oynuyor.Meira bence daha iyidir Edu'dan.Zaten bunu alt tarafta da belirtmişsin.

Deniz ile Linderoth'u kıyaslarsak ben Linderoth'un Deniz'den kötü olduğunu düşünüyorum.

Ben Linderothun şanssız bir sakatlık daha yaşamazsa çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.TSL de birşey yapmamış olabilir ancak bize gelmeden önce Linderothun nasıl bir futbolcu olduğu bellidir.

Arda H.Kewell'dan daha iyi oyuncu olduğu için Ardayla Uğuru kıyaslıyorum.

Bak burda eğer Arda bir sol açık oyuncusu değil diyorsan Arda ile Kewell'ı kıyasladığında Kewell Arda'dan iyidir.Kendinle çelişiyorsun.
    O zaman Arda ile Uğuru değil Kewell ile Uğuru kıyaslaman gerekir ki Uğur'un ilk 11 e girebileceği bile bir soru işareti iken
    Kewelldan daha iyi olduğunu söylemen saçma olur.Kewellın kariyerini,yeteneğini ve sakatlık yaşamadığı sürece yapabileceklerini tartışmayalım.

Sağ Açık: Bence bu mevkiyi tartışmayalım bile.

Sağ açık konusunda bizim takımımızda Arda ve Kewell beraber oynayacak ve otomatik olarak bir tanesi sağ açığa kayacak.Bu oyuncular Arda ve Kewell.Ben ikisininde
    forvetten bozma Burak Yılmaz,Deivid ve Colin Kazım'dan iyi olduğunu düşünüyorum.Zaten bunuda belirtmişsin sen de.

Son olarak Forvet konusunda ise eğer ön Libero konusunda size yapılacak transfer nedeniyle kesin olarak bir kıyas yapılamıyorsa burda da bizim forvet transferimiz nedeniyle kıyas yapamayız.
    Ancak yapacak olursak Guiza yı izlediğim kadarıyla Nonda ve Ümit'ten daha iyi bir forvet.Semih ile kıyaslarsak da Semih'in Ümitten iyi ancak Nonda'dan kötü olduğunu düşünüyorum.Ama eğer Semih bu sonradan girip maçı değiştirmesini tüm 90 Dk ya yayarsa bence bırakın Nonda veya Ümiti Guiza'dan bile iyidir.Çünkü deniyor bazen Semih ilk 11 oyuncusu değil falan diye ama bu çok çok çok saçma geliyor bana eğer bir futbolcu iyiyse maç boyunca iyi olmalıdır.

• uğurun iyileşip takıma girceğini düşünürsek bence gökhan gönül kadar iyi bir oyuncu
  • @123amusmusa123

Volkan-Aykut kıyaslamasında fanatiklik yapmışsın.

Servet-Lugano konusunda gerçekten Farklı Dünya görüşlerine sahibiz.Yok Servet miydi yoksa Juventus'un talip olduğu ama alamadığı oyuncu.
    Sanırım bu cümlem tartışmayı bitirir artık.

Mehmet Topal'ın üstünlüğünden bahsetmiştim zaten.

Linderoth'un daha ne oynadığını görmeyen biri olarak kusura bakma ama DENİZ diyeyim.Deniz'in sakatlanmadan önceki performansı hala aklımda.

Arda ile Uğur Boral değil de Uğur Boral-Kewell karşılaştırmasını yapalım çünkü o mevkide bu ikili oynayacak.

Ben Uğur Boral derim,buna sebep Kewell'ın 2 Yıldır piyasada olmayışıdır.

Kewell-Kazım yerine Arda-Kazım dersek daha doğru olur çünkü o mevkide bu ikili görev yapacak.Arda'nın bariz üstünlüğünden bahsetmiştim gene.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Hadi ya ciddimisin puhahah.

Hayal dünyasında yaşıyor.

1.si neymiş kıyaslamak için Meira'nın oyununu görmek lazımmış. Harbi çok komik adamsın. Edu kim oluyor ya. Kendi kalesine gol atmamayı öğrensin.

2.si ise koskoca İsveç Milli takımı kaptanı Deniz'den kötüymüş hahahahahah. Ulan gülmekten karnıma ağrılar girdi komik adamsınız. Lideroth sakatlık geçirdi oynayamadı diye neler neler söyleniyor. Ulan Selçuk, Deniz, Maldonado gibilerini Linderoth'la karşılaştırmak futbola ihanet. Doğru düzgün topa vuramayan ön liberolar Linderoth'la karşılaştırılacak puahahah.

3.sü neymiş Arda sol kanatta iyi değilmiş hadi canım hadi. Başka istersen Arda oyuncuda değil diyelim. Uğur kim ya dünkü çocuk 1-2 maçta iyi oynadı diye Arda'yla kıyaslamam bile ki orada Harry Kewell gibi yıldız var.

4.sü sağ açıklara bak Colin Kazım Richards, Burak Yılmaz. Colin Kazım ne yapmış size geçen sene? Ya Burak Yılmaz ? Bjk resmen tekmeyi vurdu adama. Tabi size gelince her futbolcu kıymetli oluyor. Can Arat, Selçuk gibi yıldız oyuncular.

5.si Alex ile Lincoln'u tartışmazmış. Ben Lincoln'den nefret ederim ama bu sene göreceksiniz Hanya'yı Konya'yı.

6.sı ise Nonda. Güiza kim ya Nonda'yla kıyaslama cüretine sahipsin. Bir sezonda 27 gol atınca yıldızmı olunuyor. Daha önce ne yapmış bu İspanyol. Fena kakalıdılar adamı size. Nonda'ya bakın birde geçmişine yaptıklarına. Şu an ki performansı bile Güiza'dan üstün.

7.si ise Ümit Karan Türkiye'nin en iyi forvetidir. Bunu kimse tartışamaz. Dünya kadar gol kaçırsa, her türlü fantastik vuruşuda yapsa Ümit Karan en iyisidir. Semih kimki Ümit'le kıyaslıyoruz.

ayrıca şura hakkında bişey söylemek istiyorum meirayı izlemek lazım izlemek lazım diyorsunuz eminimki guizayıda sadece euro 2008 de gördünüz ve çok mükemmel bir oyuncu olduğuna karar verdiniz tabi birde basınadn gol kralı olduğunu duydunuz. kim var ki ben guizanın 15 macını izledim diyebilecek? zaten tv o takımın maçlarını göstermiyor bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

@123amusmusa123

Volkan-Aykut kıyaslamasında fanatiklik yapmışsın.

Servet-Lugano konusunda gerçekten Farklı Dünya görüşlerine sahibiz.Yok Servet miydi yoksa Juventus'un talip olduğu ama alamadığı oyuncu.
    Sanırım bu cümlem tartışmayı bitirir artık
    .

Mehmet Topal'ın üstünlüğünden bahsetmiştim zaten.

Linderoth'un daha ne oynadığını görmeyen biri olarak kusura bakma ama DENİZ diyeyim.Deniz'in sakatlanmadan önceki performansı hala aklımda.

Arda ile Uğur Boral değil de Uğur Boral-Kewell karşılaştırmasını yapalım çünkü o mevkide bu ikili oynayacak.

Ben Uğur Boral derim,buna sebep Kewell'ın 2 Yıldır piyasada olmayışıdır.

Kewell-Kazım yerine Arda-Kazım dersek daha doğru olur çünkü o mevkide bu ikili görev yapacak.Arda'nın bariz üstünlüğünden bahsetmiştim gene.

bence sen uğur boralla c.ronaldoyu kıyasla ama gene uğur boral geçer

yok uğur boralmıydı arsenalin peşinde koşup dünya para verdiği yoksa arda mıydı. sanırım bu laftan sonra konuşmazsın sen de

• @SaGaPo

Deniz ' in sakatlanmadan önceki hali demişsin. Peki Linderoth Sakatlanmadan önce ?
    Hala Deniz diyorsan böyle düşünen bir adamın ipiyle değil kuyu Merdiven bile inmem
  • bende bir değerlendirme yapayım bari...

kaleci aykut volkan

aykuta volkan kadar güvenilmedi aykuta zamanında güvenilseydi inanın volkandan daha iyi olurdu ama şuan volkan daha iyi tecrübe olarak da üstün...

stoperler lugano edu yasin servet meira emre güngör

lugano ile servet i aynı safhaya koymasın lugano avrupanın en iyilerindenn servette iyi ama bazı eksikleri var meira ile edu bilmiyorum meira yı ama emre güngür yasinden çok daha iyi şuan da ...

sağbek gökhan gönül sabri şaka gibi yorum bile yapmıyorum gökhan çok farklı
    solbek R.C Hakan balta RC ye hakaret etmeyin dünyada gelmmiş geçmiş en büyük solbek o bunu kabul etmeyeni futbol cahili ilan ediyorum..

önliberolar m.topal linderoth ayhan akman emre belezoğlu selçuk deniz

emre belezoğlu m.topal 2side çok kalitlei oyuncu ikiside önemli özellikler sahipi ayrım yapamam
    selçuk ayhan bence aynı seviyede oyuncular
    deniz linderoth şaka gibi linderoth çok daha iyi
    .

sağ açık barış ve hasan şaş daivid burak kazım bu mevki kıyaslanmaz asla fb çok dhaa kaliteli

sol açık arda kewell uğur boral gürhan gürsoy

arda uğur dan çok daha iyi nokta
    kewell şuan gürhan la kıyaslanamaz adı yeter kewellin
    ama gelecek için çok fazla gürhan dan umutluyum

oyun kurucu alex desouza lincoln

alex de souza avrupa asist kralı türkiye gol kralı ve asist kralı kıyaslamak alex e hakaret olur

forvet semih güiza malesef kezman ümit karan nonda yaser

semih ümit karan semih çok daha iyi kabul etseniz de etmesenizde bu bir gerçek
    güiza nonda göreceğiz
    kezman yaser kezman dünyanımn en kazma forvet i gs altyapsındakii forvetler bile ondan daha iyi..

• ya hepsine okeyde ..

servet ile luganoyu lütfen kıyaslamayın cidden çok komik oluyor.. tamam servet son bir senede çok iyi işler yaptı millli takımın vazgeçilmezi oldu ama lugana tam bir defans oyuncusu herşeyiyle.. hatta dünyanin sayılı defans oyuncularından
  • Ben size karma 11'i yazayım kısaca:)

------------Volkan------------------
    G.Gönül---Meira--Servet-Carlos
    --------Topal-----Linderoth-------
    Arda---------Alex---------Kewell
    --------------Guiza---------------

Lugano ile Uğur Boral'ı yazmamışım yahu. Kahretsin, çok fanatiğim, objektif olamıyorum
  • Sanırım çoğunluk olarak

DENİZ-LİNDEROTH
    SERVET-LUGANO
    ARDA-UĞUR
    KEWELL-UĞUR

kıyasına takmış durumda,diğerlerinde aşağı-yukarı hemfikiriz.

Deniz Linderoth'dan iyidir diyosam bu Linderoth'un oyununu GS'de göremeyişimdendir.İsveç'teki oyununu biliyorum ama nedense müzmin sakat durumuna geldi ve şuanki performansı beni cezbetmiyor.

Ama şu var;
    Linderoth kumaş olarak Deniz'den pekala öndedir.Linderoth'u ben sakatlığından ötürü etkisiz eleman olarak görüyorum.

Servet-Lugano konusunda ise görüşlerim hala aynı,nasıl bir futbol bilgisidir sizdeki anlayamıyorum.

Arda-Uğur değil de Kewell Uğur olmalıydı aslında yanlış kıyaslama yapmışım çünkü Arda sağ açıkta oynayacak yüksek ihtimal.

Kewell-Uğur olayına gelince uğur demişsem bu Kewell'ın 2 yıldır piyasada olmayışından dolayıdır diye sayfalarca anlatmama rağmen hala 'Nasıl böyle birşey söylüyosun diyenlere' Artniyetli olmalarından dolayı onlar için hiç hoş duygular belirtmediğimi de ifade etmek isterim.

• Sagapo, hocam millete esnek olun falan demişsin ama kullandığın tabirler çok yanlış. "Şu şöyledir tartışmam bile, şunla şunu karşılaştırmak futbola ihanet olur, fanatik olmayan şunu kabul eder" gibi tabirler yaparsan böyle tepkiler alman normal.

Herkesin kendine göre düşünceleri vardır ama renkler her zaman körükler bu düşünceleri.. Neyse henüz erken daha transferler bitmediği için böyle konuları daha sonra açmak lazım.
  • Sende nasıl bir futbol bilgisi var. Deniz abi şaka mı bu ya. Deniz daha iyiymiş.

Tekrar söylüyorum Linderoth sakat olsa, sahada yürüse, topa vurmasa bile o hali Deniz'den iyidir.
  • yok artık arda turan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.