Şimdi Ara

FB İLE GS KADROSU ANALİZİ(SaGaPo) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo
    Bu arada Deniz-Linderoth konusunda görüşlerim hala aynı.Linderoth'un futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor,başka da yaptığı birşey yok.Umarım düzelir de Deniz'den iyi olduğunu gösterir.Çünkü sakat olmayan Linderoth Denizden pekala iyidir.

O zaman şunu söyleyeyim bende. Ön libero olarak Mehmet Güven Appiah'tan daha iyi. Appiah'ın futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor, başka da yaptığı birşey yok. Umarım düzelir de Mehmet Güven'den daha iyi olduğunu gösterir. Çünkü sakat olmayan Appiah Mehmet Güven'den pekala iyidir.

Komik dimi?

Sakat olan Bir Appiahın kendisine bile faydası olmaz,ama bu appiahın daha iyi oyuncu olduğu gerçeğini de örtbas edemez.Tıpkı Linderothun da Deniz'den iyi oyuncu olabildiği gibi.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada Deniz-Linderoth konusunda görüşlerim hala aynı.Linderoth'un futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor,başka da yaptığı birşey yok.Umarım düzelir de Deniz'den iyi olduğunu gösterir.Çünkü sakat olmayan Linderoth Denizden pekala iyidir.

O zaman şunu söyleyeyim bende. Ön libero olarak Mehmet Güven Appiah'tan daha iyi. Appiah'ın futbol hayatı hastane köşelerinde geçmekle bitiyor, başka da yaptığı birşey yok. Umarım düzelir de Mehmet Güven'den daha iyi olduğunu gösterir. Çünkü sakat olmayan Appiah Mehmet Güven'den pekala iyidir.

Komik dimi?

Sakat olan Bir Appiahın kendisine bile faydası olmaz,ama bu appiahın daha iyi oyuncu olduğu gerçeğini de örtbas edemez.Tıpkı Linderothun da Deniz'den iyi oyuncu olabildiği gibi.

İyide arkadaşım Deniz kaç maç oynadıki Linderota sakat diyorsun onu sağlam olarak gösteriyorsun.Oda sakat değilmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

quote:

Hocam Linderoth'un hep sakat sakat oynayacak olması benim düşüncelerimi Deniz'e itiyor.Benim düşüncem bu,gerekçem bu daha neyini tartışıyoruz objektiflik çizgisinde bunun anlamış değilim.

(Meira Konusu)
    Konunun açılış mesajında en sonlara doğru 1 Stoper sizin,1 Stoper bizim iyi demişim,sanırım gözden kaçırmışsın.

Son olarak yoruldum.

Deniz hiç sakatlanmıyor demi.Devamm çok güzel yorumlar

Deniz Geçen sezon önemli bir sakatlık geçirdi,ondan önce avrupa maçlarında mükemmel oynamıştı.
    Herkes nedense özellikle şu Deniz konusuna takmış durumda,gerekçem belli,anlamak isteyen anlar.
    Linderoth'u daha önce İsveç Milli takımında izlemiştim,iyi oyuncu ama Galatasaraya geldiğinden beri sakat,en son düzeldi dediler,gene sakatlandı.Bu da onun müzmin sakat olduğunun göstergesi bana göre.Müzmin sakat olan bir oyuncunun takıma yararı yoktur.
    TEKRAR EDİYORUM LİNDEROTH DENİZDEN İYİ OYUNCUDUR AMA SAKAT OLUŞU ONU ETKİSİZ ELEMAN YAPAR GÖZÜMDE.

Not:Deniz Müzmin sakat değildir.

• quote:

Deniz ile Linderoth'u kıyaslarsak ben Linderoth'un Deniz'den kötü olduğunu düşünüyorum.
    Emre ile Ayhan Akman'ı kıyaslarsak normal şartlarda Emre'nin daha iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte.

Hoca herşey iyi güzel. Peki buna ne diyeceksin? Emre müzmin sakat değil mi? Linderoth'un kötü olduğunu düşünüyorsun Deniz'den. Sorduğumda gerekçe olarak sakatlığını öne sürüyorsun Linderoth'un. Ama müzmin sakat olan Emre'nin Ayhan Akman'dan normal şartlarda daha iyi olduğunu söylüyorsun. Peki bu bakış açınıi neden Linderoth-Deniz kıyaslamasında göstermiyorsun? Aynı şekilde 'Normal şartlarda Linderoth'un Deniz'den iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte' demiyorsun kısacası. Kusura bakma ama hiç objektif değilsin.

• quote:

quote:

Deniz ile Linderoth'u kıyaslarsak ben Linderoth'un Deniz'den kötü olduğunu düşünüyorum.
    Emre ile Ayhan Akman'ı kıyaslarsak normal şartlarda Emre'nin daha iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte.

Hoca herşey iyi güzel. Peki buna ne diyeceksin? Emre müzmin sakat değil mi? Linderoth'un kötü olduğunu düşünüyorsun Deniz'den. Sorduğumda gerekçe olarak sakatlığını öne sürüyorsun Linderoth'un. Ama müzmin sakat olan Emre'nin Ayhan Akman'dan normal şartlarda daha iyi olduğunu söylüyorsun. Peki bu bakış açınıi neden Linderoth-Deniz kıyaslamasında göstermiyorsun? Aynı şekilde 'Normal şartlarda Linderoth'un Deniz'den iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte' demiyorsun kısacası. Kusura bakma ama hiç objektif değilsin.

Emre'nin müzmin sakat oluşuna inanmıyorum.Yoksa o kadar para bayılmaz bir futbolcuya.Eğer böyle birşey varsa Aziz Yıldırım yönetimi çok büyük bir aptallık etmiş olur.

Hocam Editleyebilseydim inan ''Normal şartlarda Linderoth'un Deniz'den iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte'' yazısını eklerdim.Bu kadar dert olabileceğini bilseydim vallahi de yapardım.Halbuki ben o senin yazmamı beklediğin cümleyi Kafamda türlü türlü fitnelikler geçirerek yazmamazlık etmemiştim,kaldı ki aklıma bile gelmedi böyle bir yazı yazmak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

quote:

Hocam Linderoth'un hep sakat sakat oynayacak olması benim düşüncelerimi Deniz'e itiyor.Benim düşüncem bu,gerekçem bu daha neyini tartışıyoruz objektiflik çizgisinde bunun anlamış değilim.

(Meira Konusu)
    Konunun açılış mesajında en sonlara doğru 1 Stoper sizin,1 Stoper bizim iyi demişim,sanırım gözden kaçırmışsın.

Son olarak yoruldum.

Deniz hiç sakatlanmıyor demi.Devamm çok güzel yorumlar

Deniz Geçen sezon önemli bir sakatlık geçirdi,ondan önce avrupa maçlarında mükemmel oynamıştı.
    Herkes nedense özellikle şu Deniz konusuna takmış durumda,gerekçem belli,anlamak isteyen anlar.
    Linderoth'u daha önce İsveç Milli takımında izlemiştim,iyi oyuncu ama Galatasaraya geldiğinden beri sakat,en son düzeldi dediler,gene sakatlandı.Bu da onun müzmin sakat olduğunun göstergesi bana göre.Müzmin sakat olan bir oyuncunun takıma yararı yoktur.
    TEKRAR EDİYORUM LİNDEROTH DENİZDEN İYİ OYUNCUDUR AMA SAKAT OLUŞU ONU ETKİSİZ ELEMAN YAPAR GÖZÜMDE.

Not:Deniz Müzmin sakat değildir.

Arkadaşım Linderhoht Sakatlıkdan tam olarak kurtulamamıştı zaten.Roportajlarınıda okursa daha tam iyi değilim ama elimden geleni yapıorum diyordu.Sakatlığı tam geçmemiş birinin yine sakatlanması gayet normal.Bu onu müzmin sakat yapmaz.Senin tartıştığın oyuncu biri İsviçre Milli takımının Kaptanı,biri Türkiye Milli takımında oynayamayan bir oyuncu.Linderhot Carlos gibi 35 yaşında olsa neyse..Denizde 2 kez sakatlandı bu sezon devre arasında yine sakatlandı.Neden ona müzmin sakat yorumunu yapmıyorsun?
    Futbol bilgin bana göre noksan.Ardayı bir kanat oyuncusu olarak görmüyorum dedin.Kanat oyuncusu olmak için rastgele orta açmak mı gerekir.?Şuan Modern Avrupa tarzı kanat oyununu oynayan bir tek Arda var.Kanattan ceza alanına girerek orta kesiyor.Gerçek kanat oyuncusu budur.10 orta yapayım biri tutar belki değil.Meiranın özelliklerini bilmiyoruz demişsin.Guizanın çok bilion galiba.Penaltısız 27 gol.Bundan başka bir özelliği yok galiba.Neyse istediğin karşılaştırmadan istediğini üstün gör.Seninle futbol tartışmam bile artık bu yorumlarını görünce...

• quote:

Emre'nin müzmin sakat oluşuna inanmıyorum.Yoksa o kadar para bayılmaz bir futbolcuya.Eğer böyle birşey varsa Aziz Yıldırım yönetimi çok büyük bir aptallık etmiş olur.

Hocam Editleyebilseydim inan ''Normal şartlarda Linderoth'un Deniz'den iyi olduğu herkes tarafından bilinmekte'' yazısını eklerdim.Bu kadar dert olabileceğini bilseydim vallahi de yapardım.Halbuki ben o senin yazmamı beklediğin cümleyi Kafamda türlü türlü fitnelikler geçirerek yazmamazlık etmemiştim,kaldı ki aklıma bile gelmedi böyle bir yazı yazmak.

Peki Linderoth'un müzmin sakat oluşuna nasıl inanıyorsun hoca? Üstelik o kadar para bayıldık biz. Bize gelince inan ama kendinize gelince inanma. Sağlam bakış açısı:)
    Sana hep diyorum. Aslında futbola çok iyi bakıyorsun. Ama biraz kırman lazım önyargılarını. Sol açık Uğur Boral Arda'dan daha iyi diyorsun. Arda ortada daha iyi oynar diyorsun. Buna katılıyorum. Ama Arda solda oynasa bile Uğur'dan daha iyidir. Çünkü Arda çok ekstra bir oyuncudur. Her maç aynı futbolu oynar. Uğur Boral ise 10 maçtan 2'sini oynar sonra sahada gezinir. Uğur bu istikrarsızlık ile hiçbir yere varamaz. Ne zaman ki 10 maçın 8'ini oynar, o zaman gelin karşıma. Ayrıca kırılma, küsme. Fitnelik düşünmüyorsun elbet ama daha oturaklı tefekkür etmelisin. Neyse salla gitsin. Ölümüne cimbom ulan

• Bir şeyi anlamadım Meira Kewell hatta Linderoth gibi adamlara önce kendini kanıtlaması gerek yorum yapamam diyen Fenerli arkadaşlar nasıl oluyor da Guiza Nonda'dan iyi ya da Emre B. Topal'la aynı gibi yorumlar yapıyorlar. Akıl alır gibi değil. Bu adamlar FB'de ne kanıtladılar ki daha?

2.si de kadro derinliği de çok önemli bu adamlar cezalı ve sakat olunca yerlerine kim oynayacak? Örneğin Fener'de kaleye Volkan B. mi geçecek Alex'in yerne kim oynayacak Guiza sakatlanınca pafta oynatmam dediğiniz Kezman mı oynayacak bu konular da değerlendirilmeli ki yedek kulübesinde Orkun, Emre G. Emre A. Sabri ya da Uğur U. Volkan Y. Hasan, Ayhan, Barış, Serkan Ç. Aydın gibi adamlar sanki bana FB'nin yedek kulubesinden daha iyi gibi geliyor.
  • Allahım yarabbim ne yorumlar var ya...

@cro ve Turkzat

size diyorum.

Arda'nın yerine o kanatta Uğur'u tercih ediyorum bu Fanatiklik oluyor.
    Arda Alex'in yerinde oynamalı çünkü diyorum gerekçe olarak bunu da gören yok.
    Arda'yı öve öve bitiremiyorum,bunu gören de kimse yok.

Tamam ben Objektiflikten nasibini alamamış bir Fanatiğim :)
  • quote:

Allahım yarabbim ne yorumlar var ya...

@cro ve Turkzat

size diyorum.

kanat oyuncusu olarak uğur daha ii olduğunu kabul ettim :S
  • quote:

Bak bu objektif bir yorum oldu işte. Kızma
  • quote:

quote:

Bak bu objektif bir yorum oldu işte. Kızma

• quote:

Allahım yarabbim ne yorumlar var ya...

@cro ve Turkzat

size diyorum.

Görüşlerimiz tamamen birbirine Zıt.Tartışşamda bir sonuç çıkmaz burdan

Dayanadım bir 2 şey daha yazım. yine Sonuçsuz çıkcak ama neyse.

Ardayı övüyorum diyorsun.Ardayı övmene gerek yok zaten Türkiyenin en iyisi olduğunu herkes kabul ediyor.
    Kanat anlayışın çok yanlış.Arda ortaya gelirse kaybolur bazı maçlarda.Ama solda topu çektiği an ceza sahasına çok rahat giriyor.Ve dikkat et Ardanın kestiği toplar Tam asistlik,Alda at misali.Kanat oyuncusu dediğin Rastgele ortayapan adam değildir.Onu Bek oyuncuları ileri çıktıgında yapar.Hamit,Sabri,Gökhan gibi.?
    Hea birde şunu çok merak ettim.Guizayı bana anlatsana ,hiç izlemedim.Tek duydugum laf penaltısız 27 gol.Çok iyi çalım mı yapıyor.Çok mu Hızlı?Çok iyi kafa topu mu alıyor?Kendine Pozizyon yaratabiliyormu?.Saviola olsa izledim az buçuk süratli,kendi pozizyonuna kendi girer vs.Semihden farkları neler?

• @De-Niro

Hoca o değil de incir çekirdeğini dolduramayacak bir sürü adam var burada.Ne yazdığımı anlamaktan bihaber gelip 'bardağın dolu kısmını göremeden' diğer boş kısmını görüyorlar.Benim görüşüm buydu,ha saygı duyarsın,amenna kendi fikirlerini belirtirsin ona da amenna ama sen gelip beni düşüncelerimden dolayı bana hakaret edersen,karşılığını da mutlaka görürsün.

Ben Uğur Arda'dan iyidir demedim ama millet sandı ki Uğur Arda'dan iyi futbolcudur.
    Ben Deniz Linderoth'dan iyidir de demedim ama millet sandı ki Deniz Linderoth'dan iyi futbolcudur.

Zaten bütün tartışmalar buradan çıktı.
    Eğitimsiz bir milletiz ve okuduğunu anlamayan bir nesiliz.Benim anadilim Türkçe değil ama inan bunlardan daha iyi Türkçe bilirim.
    Eğitim ŞART.
    (Üstüne alınanlar bilirler kendilerini)
  • Dünya futbolunun en yakın takipçisi lincoln arkadaşımız döktürmüş yine, ne içirdiniz ya buna
  • quote:

@De-Niro

Hoca o değil de incir çekirdeğini dolduramayacak bir sürü adam var burada.Ne yazdığımı anlamaktan bihaber gelip 'bardağın dolu kısmını göremeden' diğer boş kısmını görüyorlar.Benim görüşüm buydu,ha saygı duyarsın,amenna kendi fikirlerini belirtirsin ona da amenna ama sen gelip beni düşüncelerimden dolayı bana hakaret edersen,karşılığını da mutlaka görürsün.

Ben Uğur Arda'dan iyidir demedim ama millet sandı ki Uğur Arda'dan iyi futbolcudur.
    Ben Deniz Linderoth'dan iyidir de demedim ama millet sandı ki Deniz Linderoth'dan iyi futbolcudur.

Zaten bütün tartışmalar buradan çıktı.
    Eğitimsiz bir milletiz ve okuduğunu anlamayan bir nesiliz.Benim anadilim Türkçe değil ama inan bunlardan daha iyi Türkçe bilirim.
    Eğitim ŞART.
    (Üstüne alınanlar bilirler kendilerini)

Hocam uğraşma, anlatamazsın, anlamazlar

• lincoln10ever@

Seni ve tarzını seviyorum kardeşim. Aynen devam et

Sagapo@

Hocam tabiki yersiz eleştiriler vardır. Zaten o kişilerin sözüne ehemmiyet vermek hatadır. Mesela burada sensin zaten, X Y değil. Dalgınlıktan yahut Fenerbahçe sevgisinden ötürü yanlış bir iki kelam ediyorsun. Bu olabilir. Ama sonradan bunu söylemek erdemdir. Yanlış yaptım, doğrusu buymuş demek gururdan ötürü uzak geliyor bize. Sanırım hata burada. Neyse salla gitsin, sen gel Cimbomlu ol. Yakışır sana.
  • Sagapo@

Ufaklıklar yine güzelim topigi karıştırmış.
    Hocam vazgeç bunlara çin işkenceside yapsan boştur.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK
    Ayrıca konuyu açan arkadaş bayağı fanatik davranmış.Deniz Linderoth tan iyi demiş.Gerekçe olarak da neymiş linderoth sakatmış oynamamış doğru düzgün bilmem ne.geçen yıl deniz oynadı mı?Ben denizin oynadığını hiç hatırlamıyorum vallahi.

Sakatlık döneminde çok iyi oynuyormuş. Hatta Winning Eleven turnuvalarına katılarak form tuttuğu bile söyleniyor kimi çevrelerce

Çoğu winningçi gibi karlosu forvet oynattığı da kulağıma gelmedi değil

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca konuyu açan arkadaş bayağı fanatik davranmış.Deniz Linderoth tan iyi demiş.Gerekçe olarak da neymiş linderoth sakatmış oynamamış doğru düzgün bilmem ne.geçen yıl deniz oynadı mı?Ben denizin oynadığını hiç hatırlamıyorum vallahi.

Sakatlık döneminde çok iyi oynuyormuş. Hatta Winning Eleven turnuvalarına katılarak form tuttuğu bile söyleniyor kimi çevrelerce

Çoğu winningçi gibi karlosu forvet oynattığı da kulağıma gelmedi değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.