Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
401.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vault tech staff vault tech eşyası olarak çevrilmiş.
    devam et anlamındaki go on yürü diye çevrilmiş.
    gördüğüm hataları yazarım buraya harf hataları var onları yazmıyorum.
    edit: baya hata var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve3k -- 9 Nisan 2017; 15:35:22 >
  • Tabii ki bayağı hata var :) yama daha 0.4'de. Hataları özelden ve detaylı bildirirseniz sevinirim. (mesela go on hangi görevde vs.)
  • kasım aralık gibi yıl sonu oynarız türkçe olarak, o zamana kadar new vegası bir kere daha türkçe bitirelim, desteğe devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    DLC çevirilerini yapacaktım. Merak edip sizinkilere baktım ve bunun gibi birçok yere aynı şey yazılmış. Umarım %100'de buralar da çevirilir çünkü yükleme ekranımda bunu görmek istemem.

Edit: Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    Düzenlenecek mi yoksa bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeakin123 -- 10 Nisan 2017; 18:59:16 >

• efeakin123 kullanıcısına yanıt
    Loading Screen kısmı çevrilecek belki çevirilerini de şimdi kontrol ediyorum. teknik hata olmuş anladığım kadarıyla :) Terimler sözlüğü için özele gelirseniz sevinirim.

EDİT:INFO RNAM Kısmı (O BELKÌ yazısını da kapsayan kısım) (Diyaloglardaki seçeneklerin başlıkları) diyaloglara göre sürekli olarak yeniden düzenleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 10 Nisan 2017; 23:25:29 >
  • bendeki oyun orjinal steamden almıştım oyunun içerisine girip data dosyasının içerisine String dosyası oluşturdum ve verilen dosyaları attım içine ama türkçe olmadı acaba eksik birşeymi yaptım..? oyunun sürümü en güncel sürüm bu arada
  • daho kullanıcısına yanıt
    Klasör ismini Strings yapın birde.
  • Yamanın çalışması için son sürüm mü olması lazım oyunun, önceki sürümlerde çalışmıyor mu oyunu güncellemedim de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_42

Klasör ismini Strings yapın birde.

çok teşekkür ederim dedigini yaptım ve oldu
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Evet. Son güncellemenin yüklenmiş olması gerekiyor.
  • %40 İNDİRME LİNKİ NEREDE ?
  • İlk mesajda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 6 Eylül 2017; 16:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlamaktan yine son anda vazgeçtim, türkçe yamanızı beklemeye karar verdim. Dayanamayıp başlarsam yapacak bir şey yok. Kolay gelsin.
  • yalnız artık çok yavas ilerliyor 1 haftadan uzun surede yuzde 1 ilerledi . Eleştirim bu yonde . Eski ilerlemesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

yalnız artık çok yavas ilerliyor 1 haftadan uzun surede yuzde 1 ilerledi . Eleştirim bu yonde . Eski ilerlemesi yok

+1
  • Haklısınız ama referandum süreci napalım... Neyse itiraz sürecinden sonra işim kalmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

yalnız artık çok yavas ilerliyor 1 haftadan uzun surede yuzde 1 ilerledi . Eleştirim bu yonde . Eski ilerlemesi yok

Yine mi sen birader Witcher 3 çevirisi yapan arkadaşları bunalttın şimdi burayamı dadandın troll adam...
  • aha **** buralarda wicher 3 yorum katili herif seni adnan usta hadi renklendir buraları azcık şuan %40 lık yama ile oynuyorum adanan baba adamlar yapıyor adnan baba sen bülbül gibi öt dur
  • harika bir ilerleme kolay gelsin kardeşlerim.
  • Hocam kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.