Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
401.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efeakin123

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    DLC çevirilerini yapacaktım. Merak edip sizinkilere baktım ve bunun gibi birçok yere aynı şey yazılmış. Umarım %100'de buralar da çevirilir çünkü yükleme ekranımda bunu görmek istemem.

Edit: Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    Düzenlenecek mi yoksa bu mudur?

Merhaba sanırım fallout4translator kullanıyorsunuz çeviri için Programın ayarlarında karekter kodlamasını (utf8) yapman gerek mesala (cs) dilini seçersen resimdeki gibi bu şekilde türkçeleştirme yapabilirsin.

Bende bazı çok sevdiğim modları böyle türkçeleştirdim ayrıyeten oyun içinde (ì) yerine (ı) şeklinde yada Aşağıdaki İçki kelimesindeki büyük (Ì) yerine (İ) harfi gösterir resimdeki gibi Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama

• gezginci01 kullanıcısına yanıt
    Zaten utf8 kullanıyorum da ikinci dediğin şeyi anlamadım. Biz "İ" yerine "Ì", "i" yerine ise "ì" kullanıyoruz. Öbür türlü oyunda "I, ı" olarak gözüküyor.
  • Hocam detaylı bir kurulum anlatır mısın , her ne kadar dediklerini harfi harfine yapsam da genede Türkçe olmadı.Kolay gelsin.
  • !!! Yoğun istek üzerine yükleniş videosu eklenmiştir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 29 Nisan 2017; 19:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeakin123

Zaten utf8 kullanıyorum da ikinci dediğin şeyi anlamadım. Biz "İ" yerine "Ì", "i" yerine ise "ì" kullanıyoruz. Öbür türlü oyunda "I, ı" olarak gözüküyor.

Bilmediğimden soruyorum Türkçe karakterler ne gibi bir sorun yaratıyor ki oyunda, İ veya ı 'yı kullanmıyorsunuz benim resimde gösterdiklerim büyük İ ve küçük ı yı kullanabildiğimi ve oyun bu karakterleri gösterdiğini göstermekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 29 Nisan 2017; 20:58:40 >
  • gezginci01 kullanıcısına yanıt
    Olay şu; bazı satırlar iki farklı yere atanmış ve bu farklı atandıkları yerlerden biri küçük, biri büyük harfe ayarlı. Haliyle İngilizcede "i=I" dendiğinden böyle bir sorun oluşmuştu. Bu sorunu çözeli çok uzun zaman oldu. Neden bu olayın tekrar hortladığını anlayamadım. :D Ama oyun içinde sıkıntı kalmadı. Sadece çözümü uygularken gözden kaçırdığım yerler kaldı, onları da denk geldikçe düzeltiyoruz... An itibariyle geriye kalan sorunlu kelime bir elin parmaklarını geçmez. :)
  • Anladım galiaba. Genel olarak ben skyrim ve bu oyunda Modları Türkçeleştirme yaptığım için bende pek soruna sebep olmuyor :) Bu arada modları Türkçeleştirmede sizlerin Türkçeleştirmelerinden faydalanıyorum bu açıdan sizin gibi yama yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 30 Nisan 2017; 2:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginci01

Anladım galiaba. Genel olarak ben skyrim ve bu oyunda Modları Türkçeleştirme yaptığım için bende pek soruna sebep olmuyor :) Bu arada modları Türkçeleştirmede sizlerin Türkçeleştirmelerinden faydalanıyorum bu açıdan sizin gibi yama yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum :)

Biz teşekkür ederiz. :) Eline emeğine sağlık.
  • Eskiden 1 haftada yüzde 8 ilerleme kaydedilirken şimdi 1 haftada yüzde 1 ilerleme kaydediliyor . Bana kalırsa hevesimiz kursağımızda kalacak gibi. Yüzde 60 lık bölümü 60 haftada bitecek bu gidişle buda 1 bucuk yıl demek. Halbuki mayısta hepsi tamamlanır diye bir söylenti vardı konu sahibinin. Belkı dersleri vizeleri olabilir ama bu en fazla 2 hafta sürer.

Bana kalırsa konu sahibi galiba eskisi gibi hevesli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 gelirse oyunu kuracağım bekliyorum inşallah biraz hızlanırsınız teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

Eskiden 1 haftada yüzde 8 ilerleme kaydedilirken şimdi 1 haftada yüzde 1 ilerleme kaydediliyor . Bana kalırsa hevesimiz kursağımızda kalacak gibi. Yüzde 60 lık bölümü 60 haftada bitecek bu gidişle buda 1 bucuk yıl demek. Halbuki mayısta hepsi tamamlanır diye bir söylenti vardı konu sahibinin. Belkı dersleri vizeleri olabilir ama bu en fazla 2 hafta sürer.

Bana kalırsa konu sahibi galiba eskisi gibi hevesli değil.

Bir an ciddi ciddi cevap vermeyi düşündüm de, yazanın sen olduğunu görünce tenezzül etmiyorum :)
    He kardeşim he,
    hevesim kaçtı.
    120 bin satırlık oyunun 53 binini çevirdik, bunun 49 bini benim tarafımdan çevrildi, ve hevesim kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 1 Mayıs 2017; 21:43:22 >

• sen bunlara bakma dostum.teşekkür edip gaz verecekleri yerde anca nerde derler.
    sanki karşısında babasının uşağı var.bak bizim grupta fallout 3 ü tek başına çeviriyor
    kolay gele
  • ferex28 F kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkürler :) Arkadaş hep böyle başka konularda da hep trollük yapıyor, anlamıyor, elini taşın altına atmıyor, tek yaptığı çene. Kaliteli bir yama çıkartmak için hata arıyoruz, cümleler birbirini karşılasın diye test ede ede çeviriyoruz, motomot çeviriler olmasın diye, anlamda akıcılığı yakalamak için tartışıyoruz, bir terimi oyunun her yerinde aynı çevirmek için tüm dosyayı tarıyoruz; ama nafile. Yarın kalan tüm satırları bot çeviri yapıp göndericem kendisine onu istiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 1 Mayıs 2017; 22:20:29 >
  • biliyorum trollugunu.bugün outlast 2 yamasını yayınladık.adam konuya yama konusu troll yazıyor.boşver bunları.şikayet et konudan gitsinler
  • Öncelikle başarılar ve kolay gelsin 👍 Yamanın tamamlanma tarihi ile ilgili bir öngürünüz var mı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim şu linkleri adam gibi bir yere kaydedebilir misin ? İndirmeyi denedim reklamdan başka birşey çıkmıyor.
  • 2-3 mü? Tamam kardeş senin için ekibi daraltıcam :) tamamdır
  • Acaba %40 Türkçe yama ile oyuna başlasak ne kadar süre Türkçe oynayabiliriz? Yan görevler vs dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 2 Mayıs 2017; 17:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Acaba %40 Türkçe yama ile oyuna başlasak ne kadar süre Türkçe oynayabiliriz? Yan görevler vs dahil.

15-20 saat ama %50'yi öneriyoruz

• yamayı başından beri takip ediyorum. Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.