Yüzbaşı
06 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 113 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar birkaç yıl önce başlayan tik mi denir artık bilmiyorum ama gün boyunca sol omzumu sıkıp, ileri geri sanki ısınma hareketi yapar gibi yapıp oradaki kemikleri oynatarak "kıt" sesleri çıkarıyorum. Bu yüzden sol omzumun üstüne yatamıyorum, devamlı ağrıyor. Hatta o kadar uzun süredir sıkıyorum ki koltuk altımın aşağı tarafında sertlik oluştu kas gibi  Stresli bir dönemimde başlamışken artık gün içinde hemen hemen her zaman yapıyorum. Bunun için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar gittiğim doktor dikkat eksikliğinden şüphelendiği için beni bu konuda uzmanlaşmış özel bir doktora yönlendirdi. O doktorla da seans ve bilgisayar testi yapınca beni Concerta'ya başlattı. Yarın devlet hastanesinde randevum var, Concerta çok pahalı olduğu için rapor çıkartmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan birileri var mı?

Merhabalar, psikiyatri doktorum depresyon ve anksiyetenin yanında dikkat eksikliğim olduğunu düşündüğü için beni dikkat eksikliği üzerinde uzmanlaşmış özel bir doktora yönlendirdi. O doktorla yaptığım seans sonrası o da aynı şeyi düşünüp beni bilgisayar testine soktu. Orada da hem onun gözlemi hem de sonuçlar dikkat eksikliğini onaylayınca beni 18 mg Concerta'ya başlattı. Sorun şu ki, 18 mg Concerta 70 lira, üstelik dozun yetmediğini düşünüyorum. 36 mg Concerta ise en son 115 liraymış. Devlet hastanesinden randevu aldım, doktora da anlatacağım bu durumu. Bu ilacı ücretsiz ya da indirimli şekilde sigorta karşılar mı? Bu konuda tecrübesi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar başlıktaki sistemi almayı düşünüyorum fakat 3060 Ti internette stokta yok derken Acıbadem şubesinde stokta olduğu yazıyor. Şubeye gidip bu hazır sistemi alabilir miyim yarın? 10400F ve B460 anakart kullanmayı düşünüyorum.

Merhabalar, çoğunlukla ders ama arada bir de LoL gibi oyunlardan oynatacak bir laptop arıyorum. Ucuz, giriş seviyesi bir tarz laptop olsun. Başlıktakı laptop çarptı gözüme. Sizce nasıl?

Merhabalar, Airdots S kulaklık aldım geçenlerde. Yalnız wifi ve bluetooth aynı anda kullanılmıyor. Wifi aşırı yavaşlıyor, her şeyi denedim modemden kaynaklı falan sandım. Sonra farklı telefonlarda denedim. Note 8 Pro ve hatta S3 Mini'de ama ikisi de gayet çalışıyor gibiydi. Ne yapabilirim? Teşekkürler.
Merhabalar birkaç gündür kasadan garip bir ses geliyordu ve bakınınca ekran kartının ortadaki fanının hızlanırken bir anda duracak gibi yavaşladığını sonra bir daha hızlandığını gördüm. Sürekli olan bir şey bu. Ne yapabilirim? Diğer 2 fanda bir sorun yok.
Arkadaşlar Logitech 2+1 hoparlörümde birden bire bir şarkı dinlerken bir küçük ses gelip birdenbire tüm ses gitti ve sesini ayarladığım açıp kapadığım şeydede ışık felan gitti her şey birdenbire oldu sorun nedir?
Merhaba, son zamanlarda bilgisayar normalden çok daha yavaş açılmaya başladı, 15-20 saniyede açılırken 1-1.30 dakikaya çıktığı oluyor. Geçen de "Hataları bulmak için sürücüyü tarayın" diye bildirim geldi. Uzun zamandır LoL oynamıyordum bir gireyim dedim oyun yükleme ekranında yanıt vermiyor, eğer bir şekilde açılırsa bir anda oyunun ortasında buluyorum kendimi çoktan başlamış. Anlık donmalar oluyor oyun içinde. Sorun ne anlayamadım ama HDD yüzünden olabilir mi diyorum. Sizce sorun ne olabilir? Sata kablosu değişmekten dskchk'e kadar her şeyi yaptım ama hala aynı.
Merhabalar bu sabah bilgisayarı açtım ve her şey yolunda giderken bilgisayar bir anda kapandı. Sanki elektrik gitmiş gibi. Açmaya çalıştığımda bazen 10 15 dakika açık kalıyordu bazen 2 dakikada kapanıyordu. Şimdi deniyorum şifreyi girme ekranı bile gelmediği oluyor otomatik onarıma sokuyor falan kendini. Bir ara da sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın bildirimi geldi. Sorun yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum, sistem geri yükleme yapmaya çalıştım yarısında kapandı. Bios ekranında bile kapandığı için format atmaya da korkuyorum. Ne yapmalıyım donanımsal mı yazılımsal mı diye öğrenmek için? Hdtune testi ile ssd ve hdd kontrolü yaptım error check ile ikisinde de sorun çıkmadı. Güç kaynağı demişler önceki güç kaynağı bozulmuştu bunu birkaç ay önce aldım yani sanmıyorum.
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Steam
Steam
Steam
Steam
LOL
Syndra
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Basketbol
Boston Celtics
Basketbol
Boston Celtics
Milli Takımlar
Almanya
Formula 1
Mercedes
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.288
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37.442 (Bu ay: 1.008)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 676 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.