|
Bildirim
|
![]() Lastiğin hası bizde.memnun olmazsan getir değişiriz ![]() |
Petlas kötü lastik falken ve kumho daha iyi.
Falken petlasında payı olmasına rağmen japon firma kontrolünde çankırıda üretiyor |
biz de isteriz michelin alpin almak ama bir tanesi 700tl iken falken 275tl başka bir şey demiyorum
|
225/45/17 914 ZE EcoRun lastikleri 3 aydır kullanıyorum.
Her manada memnunum. Ayrıca bu lastikler Çankırı’da Japonların yeni kurduğu fabrikada üretiliyor. Dunlop/Falken üretiliyor. Üretimlerinin %85 civarı ihraç geri kalanları ise iç piyasaya veriliyor. Fabrikayı bizatihi gezme inkanım oldu. Hem ülkemize de katkısı var. Vesselam tavsiye ederim. |
Falken sadece bütçe seviyesi denilecek lastikleri ülkemizde üretiliyor, kaliteli olanlari japon uretimi genelde.
Ovuulen bir lastigini duydum, Falken FK510 ve tabi ki Japon Üretimi. Turk uretimi hatta AKO uretimi herhangi bir lastik marka model alip mutlu olani gormedim. |
Falken dünyada ilk 10 lastik üreticisi içinde bulunan Sumitomo Rubber şirketinin değişik pazarlar için ürettiği, şirketin diğer markalarının üstünde premium olarak nitelendirdiği markasıdır.Yeni 4D nano hamur yapısı teknolojik olarak Bridgestone ile birlikte ödül alan bir teknoloji.
Falken azenis Fk510 , Sn832 Ecorun ve yeni Zıex ze310 modelleri bu karışımdan.Zıex ze914 aşınma ömrü bakımından bu modellerden biraz daha geride idi.Yeni ziex ze310 yakında piyasada yerini alır. http://brandirectory.com/league_tables/table/tyres-10-2017 |
Senin gibileri çok gördük ergenlik döneminde böyle şeyler oluyor sabancı bile senin yanında fakir kalır
![]() |
google'a xxx tyre faults yazın, her modelde bu tarz yırtılmaların fotoğraflarını görebilirsiniz. o zaman hiç bir lastiği kullanmayın.
|
Ben memnun olanlardanım, eski aracıma da almıştım şimdi yeni aracıma da aldım sorana da tavsiye ederim.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 22 Nisan 2018; 0:9:30 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 22 Nisan 2018; 6:18:8 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 23 Nisan 2018; 0:8:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 23 Nisan 2018; 9:37:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 23 Nisan 2018; 10:18:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 23 Nisan 2018; 10:44:33 > |