Herkese Merhaba Dostlar , Yakın zamanda bana sorun çıkaran jetta 1.2 tsı DSG (direk sorunlu garabet) aracımı sattım ve Megane 4 1.5 DCI 90 HP bir arac aldım . Bu hafta Malatyadan aracı getirteceğim ınsallah .Birkaç Nokta var merak ettıgım tecrubelı arkadaslara sormak ıstıyorum ; 1- Arabanın ( Megane 4 - 1.5 DCI - 6 İleri ) agır bakımları hangı km de yapılıyor ve nelerı kapsıyor? 2- Megane Sedan 4 ün kronik sorunları varmı ? 3- Yakıt tüketimi denildiği kadar az mı ( Karma 4.5 lt / 100 KM LERDEN BAHSEDILIYOR ) 4-Ambiyans aydınlatma jant ekleme gibi eklentilerden neleri onerırsınız ? 5- Biraz hantal kaldıgını söyleyenler var yazılım onerırmısınız ? Not: 2016 MODEL OLAN ARACIM SUANDA 87.000 KM DE - Joy paket + Tesla ekran ve geri görüş kamerası ekli |
Megane 4: Kapsamlı Bir Bakış
Megane 4, Renault'nun popüler kompakt sedan modelidir. İster yeni bir araç satın almak ister mevcut aracınızı yükseltmek istiyor olun, Megane 4 dikkate alınması gereken bir seçenektir.
Megane 4 Özellikleri
Megane 4, çeşitli motor ve donanım seçenekleriyle sunulmaktadır. En çok tercih edilen modeli, 1,6 litre dizel motora sahip Joy donanımıdır. Bu model, uygun fiyatıyla öne çıkarken, yeterli güç ve yakıt verimliliği sunmaktadır.
Kronik Sorunlar
Hiçbir araç mükemmel değildir ve Megane 4 de bazı kronik sorunlara sahiptir. 1,6 litre dizel motorlarda enjeksiyon sistemi arızaları ve turbo sorunları bildirilmiştir. Ayrıca, bazı kullanıcılar elektrik aksamlarında ve şanzımanda sorunlar yaşamıştır.
Megane 4 1.5 dCi Touch Yorumları
Megane 4'ün 1,5 litre dizel motorlu Touch donanımı, performans ve yakıt ekonomisi arasında denge sağladığı için olumlu yorumlar almıştır. Kullanıcılar, aracın konforlu sürüşünü ve geniş iç mekanını da beğenmektedir.
Alınır mı?
Megane 4, özellikleri, fiyatı ve genel performansı dikkate alındığında iyi bir seçim olabilir. Ancak, kronik sorunları göz önünde bulundurmalı ve satın almadan önce iyice araştırma yapmalısınız.
Sonuç
Megane 4, kompakt sedan arayanlar için dikkate alınması gereken bir seçenektir. Çeşitli donanım seçenekleri ve uygun fiyatı ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Ancak, kronik sorunları hakkında bilgi sahibi olmanız ve bilinçli bir karar vermeniz önerilir.