Şimdi Ara

subaru legacy nasıldır.alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
23.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abiler genel olarak bnden yaşça büyük olduğunuz için.
    2005-2007 model arası subaru legacy düşünüyorum
    sizce nasıl pişman edrmi.

• Kami Kaze kullanıcısına yanıt
    Kami Kaze demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Alınır bakımlı ise sorunsuzca binilir ama yakıt konusunda biraz üzer

Daha önce Subaru araç kullandınız mı ?

Yakıt konusunda üzen 2.0 Turbo WRX yada 2.5 Turbo WRX STI (300 - 400hp olanlar) olmasın ?

Bu Subaru çok yakıyor olayıda şehir efsanesi oldu gitti

2 yıldır ailede ikinci araç olarak Subaru kullanıyoruz (Diğeri Mercedes Benz 300E)

sürekli 4 çeker bir sisteme ve dünyanın en sağlam şaselerinden birine sahip Subaru Impreza gayet iyi yakıyor.

Hiçbir otomobil çok yakmaz, bilerek o otomobili alan ve yakıtını karşılamakta zorlanacak kadar az kazanan sahibi vardır.

Lütfen kullanmadığınız otomobiller hakkında yorum yapmayın..
    Yapay Zekanın Yanıtı

Subaru Legacy: Satın Almadan Önce Bilmen Gerekenler

Subaru Legacy, geniş iç hacmi, güvenilirliği ve sağlam dört tekerlekten çekiş sistemiyle tanınan bir orta boy sedan. Eğer orta boy bir sedan arıyorsan, Subaru Legacy senin için iyi bir seçenek olabilir.

Subaru Legacy 2.0

Subaru Legacy 2.0, 154 beygir gücü ve 198 Nm tork üreten 2.0 litrelik bir motora sahip. Bu motor, şehir içi ve otoyol sürüşü için yeterli gücü sağlıyor. Ayrıca Legacy 2.0, yakıt verimliliği konusunda da iddialı, şehir içi 8,2 l/100 km ve otoyolda 6,3 l/100 km yakıt tüketiyor.

Subaru Legacy Yorumları

Subaru Legacy genel olarak olumlu yorumlar alıyor. Sahipleri, geniş iç hacim, güvenilirlik ve dört tekerlekten çekiş sistemini övüyor. Ancak bazı kullanıcılar, direksiyonun biraz ağır ve süspansiyonun biraz sert olduğunu belirtiyor.

Subaru Legacy 2.0 Alınır mı?

Subaru Legacy 2.0, orta boy sedan arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Güvenilirliği, geniş iç hacmi ve sağlam dört tekerlekten çekiş sistemi gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Ancak direksiyonun ağırlığı ve süspansiyonun sertliği gibi bazı dezavantajları da var.

Subaru Legacy Kronik Sorunları

Subaru Legacy'nin bilinen bazı kronik sorunları şunlardır:

• Motor yağı sızıntısı
    • Direksiyon rafı arızası
    • Alternatör sorunları

Ancak bu sorunlar tüm Legacy modellerinde yaygın değildir ve düzenli bakımla önlenebilir.

Subaru Legacy 1.8 GL Nasıl?

Subaru Legacy 1.8 GL, 145 beygir gücü ve 176 Nm tork üreten 1.8 litrelik bir motora sahip. Bu motor, günlük kullanım için yeterli gücü sağlıyor ancak 2.0 litrelik motora göre daha az performanslı. Legacy 1.8 GL'nin yakıt tüketimi de 2.0 litrelik modele göre biraz daha yüksek, şehir içi 8,6 l/100 km ve otoyolda 6,6 l/100 km.

Sonuç olarak, Subaru Legacy güvenilir, geniş ve dört tekerlekten çekişli bir sedan arıyorsan iyi bir seçim olabilir. Ancak direksiyonun ağırlığı ve süspansiyonun sertliği gibi bazı dezavantajları da var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınır bakımlı ise sorunsuzca binilir ama yakıt konusunda biraz üzer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

cevalarınızı bekliyorum
  • Kami Kaze kullanıcısına yanıt
    quote:

Yakıt konusunda üzen 2.0 Turbo WRX yada 2.5 Turbo WRX STI (300 - 400hp olanlar) olmasın ?

2 yıldır ailede ikinci araç olarak Subaru kullanıyoruz (Diğeri Mercedes Benz 300E)

sürekli 4 çeker bir sisteme ve dünyanın en sağlam şaselerinden birine sahip Subaru Impreza gayet iyi yakıyor.

Hiçbir otomobil çok yakmaz, bilerek o otomobili alan ve yakıtını karşılamakta zorlanacak kadar az kazanan sahibi vardır.

Lütfen kullanmadığınız otomobiller hakkında yorum yapmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 5 Ocak 2025; 20:0:51 >

• Alinir binilir. 90 modellerinde bile yokus kalkis destgi var
    Sirf o cercevesiz kapi camlari icin bile binerim onlara.
    Abi dusunuyorsan, memnun kalacagni dusunuyorum.
    Tabi hemen satma gbi bir dusuncen yoksa. Haliyle piyasasi vw kadar hizli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksemus

cevalarınızı bekliyorum

Temiz ve servis bakımlı bir Legacy asla sizi üzmez içiniz rahat alıp kullanabilirsiniz.

Ancak Subaru özel bir araçtır ve dikkatli kontrol edilerek satın alınması gerekir yoksa olmayacak işler çıkabilir.

Boxer motor ve sürekli 4 çeker sistemi nedeniyle çok keyif alarak kullanacağınız nadir araçlardan biridir.

Sürüş zevki çok farklıdır. Kullanmadıysanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

sürekli 4 çeker bir sisteme ve dünyanın en sağlam şasesine sahip olarak Subaru gayet az yakıyor.

Lütfen kullanmadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın..

Kullanmadığım araç konusunda kesin yorum yapmam siz nereden biliyorsunuz kullanmadığımı ben subaru 1 yıl olmasada aylarca subaru kullandım sınıfındaki Araçların yakıt tüketimine bakın ve sonra az yaktığını söyleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

quote:

quote:

sürekli 4 çeker bir sisteme ve dünyanın en sağlam şasesine sahip olarak Subaru gayet az yakıyor.

Lütfen kullanmadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın..

Kullanmadığım araç konusunda kesin yorum yapmam siz nereden biliyorsunuz kullanmadığımı ben subaru 1 yıl olmasada aylarca subaru kullandım sınıfındaki Araçların yakıt tüketimine bakın ve sonra az yaktığını söyleyin

Alıntıları Göster
    Bu ülkedeki benzin fiyatları ile hangi 2.0 litre aracı kullanırsanız kullanın size çok gelir.

• quote:

Bu ülkedeki benzin fiyatları ile hangi 2.0 litre aracı kullanırsanız kullanın size çok gelir.

Alıntıları Göster
    Yakıt tüketiminden ziyade bakım ve arıza durumunda ne yapardım diye düşünürdüm ben. Çünkü gerçekten sıkınıtılı olduğu söyleniyor. Motorundan anlayan usta bulmak zor, zaten servisi de yok. (Kayseri için konuşuyorum). Bir arıza durumunda ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Yakıt tüketiminden ziyade bakım ve arıza durumunda ne yapardım diye düşünürdüm ben. Çünkü gerçekten sıkınıtılı olduğu söyleniyor. Motorundan anlayan usta bulmak zor, zaten servisi de yok. (Kayseri için konuşuyorum). Bir arıza durumunda ne yapacağım?

Alıntıları Göster
    aracı biraz tahmin edebiliyorum.
    satmak için deil binmek için düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Alıntıları Göster
    Bayraktar Citroen yetkili servislerine Subaru servis eğitimi ve yetkisi verildi.

Bunun haricinde büyük illerde sıkıntı yok. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Trabzon, Konya vb..

• quote:

aracı biraz tahmin edebiliyorum.
    satmak için deil binmek için düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    kafama takılan bir diğer soru şu 2,0 moto hakkını veriyormu.
    18 yaşındayım bu arada.performans olara baya olum lu şeyler duydum siz düşünceniz nedir.
  • Çok merak ettiğim bir model. O çerçevesiz camları falan gayet tarz duruyor
  • quote:

kafama takılan bir diğer soru şu 2,0 moto hakkını veriyormu.
    18 yaşındayım bu arada.performans olara baya olum lu şeyler duydum siz düşünceniz nedir.

Alıntıları Göster
    2004-2009 model Legacy'ler 167hp boxer motor çok keyifli sürüşü var ve performans konusunda asla üzmez.

subaru legacy nasıldır.alınırmı  subaru legacy nasıldır.alınırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Ocak 2015; 0:20:06 >

• Bir ara almayı düşündüm.araştırırken honda accordla aynı yaktığı,özel bir araç olduğu,kimi insanların subarudan başka araç almadığı gibi söylemlerle karşılaştım.
    Şikayet edene rastlamadım.

• Subaru Legacy alınır. Pişman olmazsın. Bu arada Subaru olan her araba alınır.

• quote:

quote:

cevalarınızı bekliyorum

Temiz ve servis bakımlı bir Legacy asla sizi üzmez içiniz rahat alıp kullanabilirsiniz.

Ancak Subaru özel bir araçtır ve dikkatli kontrol edilerek satın alınması gerekir yoksa olmayacak işler çıkabilir.

Boxer motor ve sürekli 4 çeker sistemi nedeniyle çok keyif alarak kullanacağınız nadir araçlardan biridir.

Boxer motor iyidir falan diyorlar. Ne guzelligi var? Yani sirali 4 silindire gore ne avantaji var

Bu arada su arac guzelmis

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-temiz-kullanilmis-subarulegacy-acil-son-bir-kez-daha-fiyat-dustu-186964145/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 17 Ocak 2015; 0:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Subaru Legacy alınır. Pişman olmazsın. Bu arada Subaru olan her araba alınır.
    Şu memlekette hiç bir şekilde hakketiği değeri bulamadı Subaru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

cevalarınızı bekliyorum

Boxer motor iyidir falan diyorlar. Ne guzelligi var? Yani sirali 4 silindire gore ne avantaji var

Bu arada su arac guzelmis

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-temiz-kullanilmis-subarulegacy-acil-son-bir-kez-daha-fiyat-dustu-186964145/detay

Boxer motor yapısı gereği yataydır ve iki aks arasında yer alır. Diğer motorlar gibi merkezi ağırlığı yukarıda değildir.

Boxer motorun getirdiği minimum ağırlık merkezi, virajlarda daha dengeli bir yol tutuş sağlar.

(Şuan Boxer motoru Porsche ve Subaru markaları kendileri üretip kullanmaktadır. Ayrıca dünyada üretilen ilk ve tek Dizel Boxer motor Subaru'dur)

Not: Boxer motorun icadı Mercedes Benz kurucularından Karl Benz'e aittir. (1896)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 17 Ocak 2015; 10:03:28 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 27 yıldır ailece Mercedez Benz araçları kullanıyoruz. (Şuan halen 1987 W124 kasa 300E)

Ayrıca kendimize ait 2008 Subaru Impreza 1.5R AWD sahibiyiz. Bu zaman içinde BMW, Audi, Toyota vb. bilinen birçok marka araca sahip olduk uzun süreler kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 5 Ocak 2025; 20:2:24 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.