Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vural_kral

Cengiz, kumarhanede Dayı'nın yanına giderken " Git git! Dayı ile atışmak kim sen kimsin?", dedim.
    Ancak Cengiz müthiş bir oyunculuk ve diyalog ile bence Dayı'yı fena bozdu.
    Ve dizinin tarihine "dayıyı ilk bozan adam" olarak adını yazdırdı..
    "Umrumda değil" cümlesini vurgulamaları çok iyidi.

Alıntıları Göster
    Bana katılıyormusunuz bilmiyorum ama ezel gitgide kan kaybediyor bence dayı bile kurtaramıycak kızı filan geldi ama gemi batmak üzere.. senaryo ya degisik bir yön vermeleri lazım...ilk defa bu kadar vasat bir bölüm izledim...nerde o serdarla dayının telefon konusmaları mezarlık ta nerde osahneler... heyecan bitti..sayın yönetmen ve senaristler.. projeyi değiştirin.. biraz...yada bizde sorun hersey acıga cıkıyor büyü kayboluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Bana katılıyormusunuz bilmiyorum ama ezel gitgide kan kaybediyor bence dayı bile kurtaramıycak kızı filan geldi ama gemi batmak üzere.. senaryo ya degisik bir yön vermeleri lazım...ilk defa bu kadar vasat bir bölüm izledim...nerde o serdarla dayının telefon konusmaları mezarlık ta nerde osahneler... heyecan bitti..sayın yönetmen ve senaristler.. projeyi değiştirin.. biraz...yada bizde sorun hersey acıga cıkıyor büyü kayboluyor...

Alıntıları Göster
    ...kudretli dayının'da bir insan olduğunu hatırlattılar bu bölümde ama koskoca bir ''ama'' varki;
    heryerde onlarca adamı olan dayı azad'ın yanına giderken neden yalnızdı ve azad'ın kaldığı yerde onu koruyan hiçbir adamının olmaması gerçekten çok saçmaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

...kudretli dayının'da bir insan olduğunu hatırlattılar bu bölümde ama koskoca bir ''ama'' varki;
    heryerde onlarca adamı olan dayı azad'ın yanına giderken neden yalnızdı ve azad'ın kaldığı yerde onu koruyan hiçbir adamının olmaması gerçekten çok saçmaydı..

Alıntıları Göster
    bu tefo ile cengiz ne oyunculuk sergiliyor süper rol yapıyorlar helal olsun

dayıya laf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

bu tefo ile cengiz ne oyunculuk sergiliyor süper rol yapıyorlar helal olsun

dayıya laf yok

Alıntıları Göster
    kamera sahneleri cidden çok kötüydü ya 20 bölümlük dizide bende en kötü dilimi yaşattılar bence...

dayının çocuğunun kim olacağı zaten 15 gündür tüm internette yayınlanıyor nasıl şaşırdınız anlamıyorum nasıl takip ediyorsunuz olayları ?

son olarak kamerayı tutan ramizin çocuğunun yüzünü aynalı ya da camlı bir yerden geçerken yansımasından görseydik mükemmel olurdu bence kamerayı tutanın yüzünün kamerada görünmesini sevmiyorum hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: seralim

çünkü azad'ı bu camiadan uzak tutmaya çalışıyor. Mafyadan uzak tutmaya çalıştığın bir insanı mafya korumalarıyla ne kadar mafyadan uzak tutabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

kamera sahneleri cidden çok kötüydü ya 20 bölümlük dizide bende en kötü dilimi yaşattılar bence...

dayının çocuğunun kim olacağı zaten 15 gündür tüm internette yayınlanıyor nasıl şaşırdınız anlamıyorum nasıl takip ediyorsunuz olayları ?

son olarak kamerayı tutan ramizin çocuğunun yüzünü aynalı ya da camlı bir yerden geçerken yansımasından görseydik mükemmel olurdu bence kamerayı tutanın yüzünün kamerada görünmesini sevmiyorum hiç

Ordan burdan okuyup izledikten sonra ne tadı kalacak?

Ben bölüm fragmanlarını bile izlemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Ordan burdan okuyup izledikten sonra ne tadı kalacak?

Ben bölüm fragmanlarını bile izlemiyorum.

Alıntıları Göster
    tadı tabii ki kalmaz da, benim takip ettiğim tüm haber sitelerinde gazeteport-haberturk gözünün içine soka soka veriyorlardı bu haberi hem de ramiz dayının çocuğu diye değil
    ramiz dayının kızı diye...
    yoksa ben de fragman bile izlemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkkt

Onu bunu bilmem fakathttp://www.youtube.com/watch?v=Il9xmnVMgZg fragmanın 7. saniyesi ile 16. saniyesi arasını tekrar tekrar izlerseniz Tuncel Kurtizin nasıl bir oyuncu olduğunu, dizinin nasıl doğal güzellikler seçip bize sunduğunu anlarsınız.

Katılıyorum.. Müthiş bir oyunculuk
  • quote:

Aynen ben de bunu bekledim ama yapmamışlar ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

quote:

Aynen ben de bunu bekledim ama yapmamışlar ne yazık ki.

Alıntıları Göster
    Bende maç nedeniye bugün izledim, çok güzel bir bölümdü yine, her hafta insanın heyecanı artıyor.

Kandıralının mekandaki sahneler mükemmeldi bence , Ali - atı - vur ! Ali ata bak der gibi

Ali silahı atın boynuna dayadı, cengiz hemen erkek oldu ,o tavırları manyaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bende maç nedeniye bugün izledim, çok güzel bir bölümdü yine, her hafta insanın heyecanı artıyor.

Kandıralının mekandaki sahneler mükemmeldi bence , Ali - atı - vur ! Ali ata bak der gibi

Ali silahı atın boynuna dayadı, cengiz hemen erkek oldu ,o tavırları manyaktı

Alıntıları Göster
    bu sefer senaristler işini iyi yapamamıs daha dizinin basında azadın dayının kızı oldugu cok belli oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

bu sefer senaristler işini iyi yapamamıs daha dizinin basında azadın dayının kızı oldugu cok belli oldu...

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa Kandıralı hala Ramiz'in adamı. Ali ve Cengiz'i oraya yönlendirenin dayının kızı olduğu düşünülürse.

Ayrıca bu bölüm bana Tom Cruise'un Collateral filmini hatırlattı. Pek alakası yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Bence haftalardır dizide dayının kızının ortaya çıkacağı yönünde haberler okumamış olsaydık, kimse Azad'ın ya da Hande'nin diyelim dayının kızı olduğunu kolay kolay anlayamazdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Bence haftalardır dizide dayının kızının ortaya çıkacağı yönünde haberler okumamış olsaydık, kimse Azad'ın ya da Hande'nin diyelim dayının kızı olduğunu kolay kolay anlayamazdı..

Alıntıları Göster
    Oyunculuklar güzel ama konu biraz dağıldı sanki.

Not:Hakan Gerçek her zamanki gibi çok iyi oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Oyunculuklar güzel ama konu biraz dağıldı sanki.

Not:Hakan Gerçek her zamanki gibi çok iyi oynadı.

Alıntıları Göster
    Yeni izledim, muhteşem bir bölümdü.

Dayı ile ilgili ne varsa öğrendik snaırım
    Hande'nin Azad çıkmasına çok şaşırdım. (Dayı'nın kızı olduğunu zaten bılıyorduk.)
    İşin ilginç tarafı Cengiz ile Ali'nin arasına sızması. Herhalde dayının planladığı bir oyun olsa gerek.
    Mümtaz bey, Can'ın torunu olduğunu öğrendi ve hayatta kalmaya karar verdi. Ölseydi Ezel üzünden ölecekti.
    Azad ile Ezel arasında elektriklenme olabilir.
    Azad erkek ismi değil mi

Çok iyiydi çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Hande'nin Azad çıkmasına çok şaşırdım. (Dayı'nın kızı olduğunu zaten bılıyorduk.)
    İşin ilginç tarafı Cengiz ile Ali'nin arasına sızması. Herhalde dayının planladığı bir oyun olsa gerek.
    Mümtaz bey, Can'ın torunu olduğunu öğrendi ve hayatta kalmaya karar verdi. Ölseydi Ezel üzünden ölecekti.
    Azad erkek ismi değil mi

Çok iyiydi çok..

evet erkek ismi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grgzmurat

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Azad erkek ismi değil mi

Çok iyiydi çok..

evet erkek ismi...

Alıntıları Göster
    Yeni izledim.
    Nası yaa? Nasıl yani? Nasıl oluyor da oluyor yahu?

Tamam Hande'nin Azad çıkacağı tahmin ediliyordu ama kesinlik yoktu. Öyle baştan belli falan da değildi hani.
    Cengiz-Dayı kapışması mükemmeldi. Cengiz aştı oyunculukta yine.
    Kandıralı da çok yakışmış role.
    Tefo önceki sayfada denildiği gibi Bourne havasındaydı. Gözlükler falan.
    Kamera işi çok değil de absürd kaçmış sanki. Tefo niye elinde kamera açık koşuyor ki? At cebine koş yine?
    Tamam denizden zum yaptın işine yaradı da. Koşarken yola doğru özellikle kamerayı tutmak falan. Ne biliyim hoş değildi. Hele sonda vururken filan kamera açık. Bi de kızı çekiyor utanmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Mart 2010; 22:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Yeni izledim.

bende dedim aynı şeyleri

kıza azad ismini koyması bir şaşırtmaca olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Yeni izledim.

bende dedim aynı şeyleri

kıza azad ismini koyması bir şaşırtmaca olmalı

Alıntıları Göster
    Ben bu bölümü çok beğendim ayrıca Burçin Terzioğlu'nun da diziye dahil olmasına sevindim, oyunculuğunu beğeniyorum.Zaten son sahnedeki göz kırpma beni benden aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Ben bu bölümü çok beğendim ayrıca Burçin Terzioğlu'nun da diziye dahil olmasına sevindim, oyunculuğunu beğeniyorum.Zaten son sahnedeki göz kırpma beni benden aldı.

Alıntıları Göster
    Ben Mümtaz Amca'yı anlamıyorum.Diğer oğlu için kalmıyor da hayatta torunu için kalıyor.Bu Mert evlatlık sanki anasını satıyım, ben olsam isyan ederdim.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.