Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.026
Cevap
25
Favori
453.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevahm
    İYİ Kİ ALİ HAİN ÇIKMADI ALİ HAİN ÇIKSA ÜZÜLÜRDÜM. DİZİ AÇISINDAN ÇÜNKÜ ALİ ÖMERİN KENDİNİ AFETMESİ İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALDI TEKRAR İHANET ETMESİ SAÇMA OLURDU..

ali ihanet etmeyecek cunku sezon finalinde dayinin yanindaydi.bi tek Sebnem kaldi ihanet edecek olan

• Eyşan ve Cengiz: Dayıyla Ezel konuşurken ne demişti Ezel? "Hain benim Ömer olduğumu Kenan'a söyleyen kişi, hain Can'ın benim oğlum olduğunu söyleyen kişi"
    Şimdi bu durumda Eyşan eleniyor çünkü malumunuz o Ezel'in Ömer olduğunu istasyonda Kenan'dan öğrendi, Cengiz de olamaz çünkü Can'ın Ezel'in oğlu olduğunu söyleyip Kenan'ın oğlunu (öyle görüyor ya) Ezel'e karşı kullanmasını istemez yani göz göre göre oğlunu tehlikeye atmaz. Hem zamanında gözaltındayken Kaya'ya Ezel'in kim olduğunu söylememişti ve az kalsın öldürülüyordu.

Ali: Ömer'e yaptığı ihanete en çok pişman olan Ali, hatta hatırlarsanız Ömer hapisteyken bütün suçunu bir avukata itiraf etmiş ama hapishanedeki yangında Ömer'in öldüğü haberini alınca avukatı vurup itirafını sümen altı etmişti. Üstelik senaristler diğer kişilerin hain olabileceklerine kanıt olarak da Ezel'den Dayı'nın yerini öğrenmek istemeleri olarak göstermişti, halbuki Ali en başından beri biliyordu Dayı'nın yerini ve 6 ay sonraki masada Ali Dayı'nın yanında, bunu da unutmayalım.

Şebnem: Bence (bir kısmıyla) evet, sonradan Cengiz'le nasıl yakınlaşacaklar bilmiyorum ama Ezel'in gerçek kimliğiyle Can'ın babasının Ezel olduğunu Kenan'a söyleyen kişi o. Ama Kenan'a Ezel'in yerini söyleyip onun ölümüne sebep olacak kadar ileri gider mi bilmiyorum. Üstelik 6 ay sonraki bölümde Tefo Şebnem'e çok soğuk davranmıyordu, belki Ezel'in kimliğini falan büyük bir baskı altında falan söyledi ve Tefo sonradan bunu öğrenince Şebnem'i affetti ama eğer Şebnem Dayı'nın ve Ezel'in ölümüne sebep olabilecek kadar ileri derecede bu casusluk işine bulaşsaydı Tefo da ondan nefret ederdi.

demiştim Ali kısmı tuttu, Cengiz ve Eyşan'da yattık, Şebnem ise hala muamma. Aslında Cengiz ve Eyşan'da yatılmasının nedeni senaristlerin çaktırmadan bize yaptırdıkları yönlendirmeler. Yani masanın başında haini ararken aradıkları adamın Ezel'in gerçek kimliğini ve Can'ın oğlu olduğunu Kenan'a söyleyen kişi olduğunu gözümüze sokuyorlar ama aslında o anda aradıkları hain bu özelliklerin ikisine de uymuyor. Senaristler bizim Ömer'i Kenan'a satan kişiyle Dayı'nın yerini Kenan'a söyleyen kişinin aynı kişi olduğunu düşünmemizi istedikleri için geçen bölümde iki kez (aynı mekan, aynı sahne ama dizinin başında ve sonunda olmak üzere iki kez) Ezel'in hainin kim olduğuyla ilgili düşüncelerini gösterdiler bize, hani dedim ya gözümüze sokarcasına.
    Şimdi bu durumda Şebnem'in hain olma ihtimali devam ederken Cengiz'in yanına nasıl geçeceği ve ikisinin nasıl Kenan'ın yanından ayrılıp o poker masasına birlikte gideceklerini bilmiyoruz. Tahminen Şebnem'in Tefo'yla giden kötü ilişkisi bir yerde çok pis kopacak, öyle pis kopacak ki Şebnem kendini bir anda Kenan'ın kanatları altında bulacak.
    İki laf da Cengiz için edelim, Ezel'e söylediği "Eyşan'ı da sattım" lafına sapına kadar inanmıyorum. O adam Eyşan'dan kessen vazgeçmez, planı Ezel'i saf dışı bırakıp Eyşan'ın kendine kalmasını sağlamak diyeceğim ama eğer Kenan'ın yanına Kenan'ı indirmek için girdiyse (Ezel'den sonra onun da işini bitirmek için) harbiden helal olsun diyeceğim bu sefer. Böyle düşünmemin sebebi de bir kaç bölüm önce Ezel'in Ali'ye "Kenan'ı ne sen alt edeceksin ne de ben. Bence bu işi yapabilecek tek kişi Cengiz" demesi. Cengiz'in önlenemez hırsının karşısında kimse duramaz, Kenan Birkan bile.

quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

Cengiz hain çıktıgında dedi 2. kez senı sattıgımı anlayamadın.
    aynı adam (serdar) 2. kez mümtaz amcanın ailesinden birini öldürdü anlayamadın dedi. (ömer ve mert) yani ezel in telefonuna Serdar ın öldürdügü videoyu gonderecen cengiz miydi?

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Acaba Eyşan ile Cengiz hala Ezel'in tarafında olabilir mi? Senaristler yine ayak üstü bizi şaşırtabilirler. Hain olup asıl hainliği Kenan'a yapabilirler.

Mademki Ezel in tarafındalar o zaman Ezel den niye saklıyorlar.Hadi sakladılar diyelim o zaman Cengiz nasıl Ali yi ölüme terketti..Sanmıyorum öyle bişey olacağını..

Ezel öğrenirse biz de öğreniriz. Böyle yapacak olsalar bulurlar bir yolunu olmayacak iş değil.

Eğer ordan yola çıkarsak o zaman dayı ile Kenan da dizinin finalinde kanka olabilirler..
    Zaten Cengiz Ezel i neden sattığını telefonda açıkladı.Ama belki senin dediğin şöyle olabilir.Bunlar Ezel i sattı ama Kenan ıda satabilirler.Tabi kendileri için;Ezel için değil..

quote:

quote:

quote:

Acaba Eyşan ile Cengiz hala Ezel'in tarafında olabilir mi? Senaristler yine ayak üstü bizi şaşırtabilirler. Hain olup asıl hainliği Kenan'a yapabilirler.

Mademki Ezel in tarafındalar o zaman Ezel den niye saklıyorlar.Hadi sakladılar diyelim o zaman Cengiz nasıl Ali yi ölüme terketti..Sanmıyorum öyle bişey olacağını..

Ezel öğrenirse biz de öğreniriz. Böyle yapacak olsalar bulurlar bir yolunu olmayacak iş değil.

Eğer ordan yola çıkarsak o zaman dayı ile Kenan da dizinin finalinde kanka olabilirler..
    Zaten Cengiz Ezel i neden sattığını telefonda açıkladı.Ama belki senin dediğin şöyle olabilir.Bunlar Ezel i sattı ama Kenan ıda satabilirler.Tabi kendileri için;Ezel için değil..

aynen belki de arada düşmanlık falan yoktur iki eski arkadaş oyun oynuyor ramiz ve kenan

• izleyen varmı

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

izleyen varmı

Koptum

izleyen varmı

yerden yazıyorum

izleyen varmı

Sonlara doğru çok cıvık olmuş.
  • quote:

izleyen varmı

O kadar gülüncek bir şey yokmuş.

I LOVE THIS GAME
  • ali cengizi eline gecirirse ...
    Rainbow Six Siege | Battlefield V | PUBG

• Lan mafya dizisi olucak heralde bu gidişle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 26 Kasım 2010; 17:41:12 >
  • fragmanın sonunda ezel çok feci bakmış..

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Benim adım Polat Alemdar bitti, benim adım Ezel Bayraktar başladı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.