Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Geriden gelerek izliyorum oyle yavas yavas. En son 5. bolumu izledim, bu konuya spoiler yememek icin yazmak istemedim ama yazmadan da edemeyecegim.

Daha once kimse yazdi mi bilmiyorum ama bu soygun olayi cok sacma olmus. Adamlar kumarhane soymaya gidiyorlar, hem de gece. O kumarhaneyi o sekilde soyma ihtimalleri gunduz daha fazla geceye gore. Kumarhaneler geceleri dolu olur zaten, dizide de tam tersi. Ayrica adam cuzdanimi alacam diye giriyor. Nereye giriyor? Soyunma odasina. Bu kumarhane de paralari soyunma odasinda tutuyorlar heralde. Hadi soyunma odasindan kasanin oldugu yere gittiler desen orda duran yok mu? Hadi kimse yok iki kisi o kasayi nasil aciyor? Hadi actilar, ne var ne yok soydular, orada bir tane kamera yok mu? Suc nasil Omer'in uzerine kaliyor? Tum bunlarin kurgusu falan cok amatorce olmus.

Tum bunlara ragmen dizi guzel, izlettiriyor kendisini. Gittikce daha da guzel olacaktir diye dusunuyorum/umuyorum. Unutmadan Cansu Dere gidip intihar etsin diyip yazimi tamamliyorum.

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Geriden gelerek izliyorum oyle yavas yavas. En son 5. bolumu izledim, bu konuya spoiler yememek icin yazmak istemedim ama yazmadan da edemeyecegim.

Daha once kimse yazdi mi bilmiyorum ama bu soygun olayi cok sacma olmus. Adamlar kumarhane soymaya gidiyorlar, hem de gece. O kumarhaneyi o sekilde soyma ihtimalleri gunduz daha fazla geceye gore. Kumarhaneler geceleri dolu olur zaten, dizide de tam tersi. Ayrica adam cuzdanimi alacam diye giriyor. Nereye giriyor? Soyunma odasina. Bu kumarhane de paralari soyunma odasinda tutuyorlar heralde. Hadi soyunma odasindan kasanin oldugu yere gittiler desen orda duran yok mu? Hadi kimse yok iki kisi o kasayi nasil aciyor? Hadi actilar, ne var ne yok soydular, orada bir tane kamera yok mu? Suc nasil Omer'in uzerine kaliyor? Tum bunlarin kurgusu falan cok amatorce olmus.

Tum bunlara ragmen dizi guzel, izlettiriyor kendisini. Gittikce daha da guzel olacaktir diye dusunuyorum/umuyorum. Unutmadan Cansu Dere gidip intihar etsin diyip yazimi tamamliyorum.

İlerde çıkıyor kokusu, devam et sen.
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • namus davasıdır.
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

• quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

namus davasıdır.

Tefo birinin zoru ile vuruyor da olabilir. İlerde daha çok Tefo flashbackleri olacaktır. Dizi 2.sezonda flash forward'a da kayar.

silahı veren de akranlardan 1idir ancak onun tipi de düzgündü

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

beim anlamadığım tefo kardeşini niye öldürüyor ...? kardeşi ne yaptıda vuruyor onu anlamadım

Namus/töre cinayeti.

• son bölümü tam izleyemedim sonlarına yetiştim ama bu bölümle ezel dayının ona boşuna yardım etmediğini bizlere anlatıyor.replikler aklımda değil ama tefonun inandı demesınden sonra bi konuşma var ezel-dayı arasında.
    dayı:nasıl ihanet ediceksin gibi bişeyler soyluyor
    ezel:(dayıya pis pis bakarak) bir gün herkes herkese ihanet eder.
    diyor. zaten mertin annesine dayı zamanında kumarhane sahibiydi demesi. daha once soylenenen dayı selma serdar üçlemesini açıklıyor.
    dayı aslında ömerde kensını gordugu aynı duruma dustugu ıcın yardım edıyor ama dayının sansına omer dayının tamda ıhtıyacı olan bı adam ıntıkam ıcın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren87speed -- 6 Ocak 2010; 15:32:33 >

• _____________________________
  • alıntı yapmak istemedim ama bobiler süpermiş.

• benimde arkadaş kendini ezel sanıyor el mariachi olan.

Orda ne yazıyo öyle ya tüm gs'liler falan

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Orijinalden alıntı: MRyldz

benimde arkadaş kendini ezel sanıyor el mariachi olan.

Burda ben 21.aralik refill ata nickli olanim gs lilere benlaf atmadim.
  • kopuyorum ahauheahehaeuaheaue yuh yani. değiştirin nickleri ramiz tefo eyşan ezel cengiz kerpeten ali (izeltaş sponsor) şebnem
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.