Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dayıyla ezel'in arası açılıyor gibi.. vay be
  • 1 haftalık aradan sonra bomba gibi bir bölümle daha ezel karşımıza çıktı.azadın diziye girmesiyle diziye yeni bir heyecan geldi.bence dayı ayarında birisi girerse diziye,ortalık fena karışır ve kendimizden geçebilirz

şener şen in diziye girmesini çok isterdim.dayının düşmanı olarak şener şen oynasaydı fena mı olurdu
  • yalnız bu kandıralı ne yapmışta dayı ona birşey yapmamış? yada evinde 50 tane adamla niye saklanıyormuş? ilerleyen bölümlerde açıklayacaklardır heralde..
  • Tamamda kız oraya geldi de kamerayı niye ortada bıraktı ve o kameranın orda ne işi vardı ve birde bu tefo nun çekim olayı niye çekmişler kameraya kaçışı falan biraz gerçeklikten uzaklaşıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Bugüne kadar Ezel'in en kötü bölümüydü diyebilirim... Pek sarmadı beni...

aynen katılıyorum kesinlikle vasat hatta vasat ötesi bir bölümdü...artık eskisi gibi değilsin ezeL........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

Bahar hiç yoktu bu bölüm.

Eyşan bile mümtiz amca sahnesi dısında çıkmadı neredeyse ee biz zahmet bahar olmasın...
  • Onu bunu bilmem fakathttp://www.youtube.com/watch?v=Il9xmnVMgZg fragmanın 7. saniyesi ile 16. saniyesi arasını tekrar tekrar izlerseniz Tuncel Kurtizin nasıl bir oyuncu olduğunu, dizinin nasıl doğal güzellikler seçip bize sunduğunu anlarsınız.
  • Bölüm güzeldi, diğer bölümlerde farklı bir havası vardı yalnız.

Her bölüm birbirinden güzel oluyor. Pazartesi günlerinden nefret eden ben, Ezel sayesinde pazartesi günlerini iple çeker oldum.
  • Maç dolayısıyla netten şimdi izledim de.. Arkadaş yok böyle bir dizi Bayıldım, eridim, bittim. O nasıl bir kurgudur? Dizinin konusu gittikçe derinleşiyor, konu genişliyor.. Off off.. Nasıl bekleyeceğiz şimdi bir hafta daha
  • Off beeeeeeee süper bölümdü

Yalnız bazı şeyler hoşuma gitmedi

Dayı ile Ezel'in arasını açmaya ne gerek var

Bi kere mantıklı düşününce saçma

Dayı mı çizdirdi Ömerin yüzünü gözünü yada dayı mı ömeri hapse düşürdü

Yani ne bileyim orda Ezel çok ahmaklık yaptı,adam gibi dayıyla durum böyle böyle diye konuşcaktı

Bakkal işletmiyonuz birader sizin aranızdaki bağ bambaşka

Bu arada paranormıl aktiviti neymiş görsünler tefo o işin kralını yaptı beeee gerilim dediğin böyle olur

Bide bişey sorcam Ezel kızın evinde fotoyu alırken kola dolduruyodum kaçırdım O resim ne resmiydi ya gösterdiler mi

Veeeeeeeeeeeeeeeeeee gelelim bu bölümün en salak yerine

Ulenn artisler gugıla girip ramiz dayı yazsanız o haberler çıkar zaten Ne şaşırıyonuz öyle mal gibi voaayyy bo ayyyy diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 9 Mart 2010; 3:04:49 >
  • çok güzeldi bölüm yine iyice karıştı işler cengiz dayıyı fena taklaya getirdi ama he hakkını vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Off beeeeeeee süper bölümdü

Yalnız bazı şeyler hoşuma gitmedi

Dayı ile Ezel'in arasını açmaya ne gerek var

Bi kere mantıklı düşününce saçma

Dayı mı çizdirdi Ömerin yüzünü gözünü yada dayı mı ömeri hapse düşürdü

Yani ne bileyim orda Ezel çok ahmaklık yaptı,adam gibi dayıyla durum böyle böyle diye konuşcaktı

Bakkal işletmiyonuz birader sizin aranızdaki bağ bambaşka

Bu arada paranormıl aktiviti neymiş görsünler tefo o işin kralını yaptı beeee gerilim dediğin böyle olur

Bide bişey sorcam Ezel kızın evinde fotoyu alırken kola dolduruyodum kaçırdım O resim ne resmiydi ya gösterdiler mi

Veeeeeeeeeeeeeeeeeee gelelim bu bölümün en salak yerine

Ulenn artisler gugıla girip ramiz dayı yazsanız o haberler çıkar zaten Ne şaşırıyonuz öyle mal gibi voaayyy bo ayyyy diye

• @legend10

Çok teşekkür ederim

Selma yengemizmiş demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Katılıyorum.

Gerçekten o sahne harikaydı, çok gerçekçiydi. İyi iş çıkarmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

çok güzeldi bölüm yine iyice karıştı işler cengiz dayıyı fena taklaya getirdi ama he hakkını vermek lazım

Dayı bence bilerek taklaya geldi. Ezele ayar vermekti dayının niyeti ve nitekim son sahnede olan oldu. Ezelin bakışları herşeyi anlatıyordu son sahnede. Yoksa dayı Cengizi orda 100 parça ederdi kızına bişey olacağını anlasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Tamamda kız oraya geldi de kamerayı niye ortada bıraktı ve o kameranın orda ne işi vardı ve birde bu tefo nun çekim olayı niye çekmişler kameraya kaçışı falan biraz gerçeklikten uzaklaşıyor gibi

Evet ya çok büyük mantık hataları yapmaya başladılar dizide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

güzel kız.....
  • Cengiz, kumarhanede Dayı'nın yanına giderken " Git git! Dayı ile atışmak kim sen kimsin?", dedim.
    Ancak Cengiz müthiş bir oyunculuk ve diyalog ile bence Dayı'yı fena bozdu.
    Ve dizinin tarihine "dayıyı ilk bozan adam" olarak adını yazdırdı..
    "Umrumda değil" cümlesini vurgulamaları çok iyidi.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.