Yüzbaşı
01 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 71 (Bu ay: 2)
Gönderileri
macos yazılımında scr lock yok ve klavye oradan yanıyor ama oraya bastığımda ekranın parlaklığı azalıyor. acaba nasıl led ışıklarını yakıcam bilgisi olan var mı
M.topal girerken belliydi böyle olacağı. Adam resmen korkağında korkağı. Al sana defansıf önlem yedin mi golü. Mücadele eden topu ayağında tutan velbuenayı çıkarıyor. pas hatası yapan dirar oyunda 90 kalıyor. jülyanoyu bişey demiyorum bile ikisininde çıkması gerekirken kimleri çıkarıyor neler yapıyor. 2010-11 sezonuda böyleydi düzelir dedik ama nafile. Adam futbola tepki olarak doğmuş. Biz daha böyle çok maç veririz şampiyonluğu unutun
Resmen takımın içine ediyor artık. Yıllarca josefe sövdük meğersem sövülcek adam topalmış. Ozan bile düzelmeye başladı. Kadroya topal girsin yine geriye yaslanmalar atak yapamamalar başlar. İnş devre arası takımdan şutlanır
Beramustayım, oyunu bırakmak için +8 shard denedim bütün paramla yanacağını umarak yaptım ama +8 oldu ve satıp şu lanet olası oyundan kurtulmak istiyorum. Eskişehir içi varsa elden satıp görüşebiliriz. Eskişehir dışında olur, shardın fiyatı 600TL
2-0'dan sonra aykut kocamandanmı örnek alıyor napıyor geri yaslandı takım 2-1den sonra 3 tip aynı özellikli orta saha oyuncusu soktu zaten m.topalla birlikte defansif özellikli oluyoruz, diegoda çıkınca tamamen gol yemek için adamlara altın tepside fırsat sunduk, en basit düşüncede bile top kaleden ne kadar uzaktaysa rakibin gol atması zorlaşır, şuana kadar yediğimiz gollerin hepsi böyle, çoğuda yan top veya duran top, bunun tam aksine bizimde duran toptan golümüz yok, adam sistem diye diye koskoca rvp küstürdü, formayı hak edene veriyorsunda formda olan h.a.k niye oynatmıyorsun, şuana kadar ozanda diretmen niye olsa olsa anca yedek olur ve rotasyon oyuncusu olur,rvp bu kadar şans verseydi şuana kadar herşey daha farklı olurdu, fernandao arkasına rvp koyucaksın, alex nasıl gol kralı olduysa rvp gol kralı olcak,

şuan bu takım ne defans yapıyor, ne atak futbol oynuyor bunlara üstüne üstlük duran toplar ve yan toplar felakat, yıllardır 3 büyüklere anadolu takımları amacı gol attırmamak, kontra atakla veya duran topla gol atmaktır, seninde yapmak gereken sadece hücum düşünmek, skoru korumak olmamalı,

gece gece sinirlendim, birşey yazmıyım, söylemiyim diyorum ama çileden çıktım şu son maçta

Bekirde hazırda bekliyor, siz futbolcumusunuz yoksa tekvandocumu
Bu filmi izlemeyi çok istiyorum fakat hiç biryerde bulamadım, buldum indirdim türkçe altyazı yok, ne yapacağımı bilemedim, yardımcı olursanız sevinirim
2500tl aşmicak şekilde olsun lütfen oyun monitor klavye mouse içinde olsun vatandan bugun alacagim
arkadaşlar 3 ay önce alıcaktım ama alamadım bu hafta kesin alıcam büyük ihtimal..vatandan alıcam.. amdli sistem alıcaktım arkadaşlarım alma diyolar kararsız kaldım, sizlerin önerilerinizi bekliyorum
Düşündümde futbol federasyonu 1923'te kurulmuş, şuanki süper ligte 1959'ta başlanmış. Ondan önceki maçlar gazozunamıydıda katan yok şampiyonlukları maçları, 1954'te dünya kupasına katılmışız bu oyuncular herhalde profesyoneldi demekki sağlam oyuncularda mevcut olduğuna göre sağlam lig ve takımlarda mevcut,,

ingiltere ligine baktım 1992'de şuanki premier lig olarak başlanmış, 1992'den sonrada m.united ağırlığını koymuş zaten, bundan önceki şampiyonlar sayılmıyormu liverpool'un felan şampiyonlukları

İstanbul Futbol Ligi (1923-1951)
Takım--------Şampiyonluk
Beşiktaş JK-------11
Fenerbahçe-------8
Galatasaray------6
İstanbulspor-----1
Güneş SK--------1

İstanbul Profesyonel Ligi(1952-1959

Takım-----Şampiyonluk
Fenerbahçe-----3
Galatasaray----3
Beşiktaş--------2
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.898
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.530 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.004 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.