Şimdi Ara

eski yüksek kmli lüks araçmı? yeni düşük km li ekonomik araçmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

acaba 2000-2005 model mercedes Clk, C serisi veya Bmw 520 serisi bir lüks malzeme kalitesi yüksek araçmı almalı.

yoksa 2. el Golf, a3 , gibi birşeymi almak mantıklı.

• 50 -60 bine accord - mazda 6 -reno laguna-latitude pek çok D segmenti araç alabilrisin hemde 2007-2011 model bulursun..
    ama tabi yüksek modelli-düşük km mercedes zor bulunur...

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • E46 330ci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egerki luks arac konusunda merak, hatta hastalik yoksa, tek mesele a noktasindan b noktasina gitmek ise islevsel ve problem cikarmiycak ekonomik bir bi arac almak en mantiklisi. Ama yok asil mesele zevk ise ve kapali garaj gibi olanaklar varsa dediginiz araclar alinabilir. Ama bilinmelidir ki o araclarin kaputlari diger araclara gore daha sık acilmali. Ve acildimi kolay kapanmaz. Maddi yonden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şimdi ki ekonomik sınıftaki araçların hepsinden iyidir
    Araca bindiğimde koltuklar ve direksiyon sana göre ayarlanıyor hafızalıydı
    Yol tutuş mükemmel zaten
    Lpgde 37 kuruş yakıyordu
    Amortisör değişmiştik fazla bi para vermemiştim parçada pahalı değil yani

• cooLpapa kullanıcısına yanıt
    ozaman diyorsunki iyi bakılmış malzeme kalitesi yüksek bir araç bak
  • Eski mercedes - bmw alacaksan iyi bir ustan da olsun ve kendisinin fikrini kesinlikle al. Bazı modellerin can sıkıcı kronik sorunları olabiliyor. Temiz araç bulursan alınabilir ama sorunlusuna çatarsan çok sıkıntı çekersin. Bir arkadaşım ml 320 suv aldı 15 günde motor yaktı, rektifiye oldu şimdi de elektronik arızası çıktı sorunu henüz bulamadılar. 45 gündür sürünüyor adam.

Eski 123 - 124 kasalar olsa mercedesin eskisi olmaz diyeceğim ama yeni kasalardaki elektronik aksamlar beni korkutuyor. Bir de bu araçlarda change olayı çok oluyor ona da dikkat etmek gerek.
  • Kişiden kişiye değişir, atıyorum sıfır km Egea yı 3-4 yıllık Golf e değişmem, bakın modeller örnek verilmiştir isteyen Golf yerine C 4 te koyabilir.

• Eski aracim olan C180K Avantgarde oneririm. 2005, 140.000km de 2 parca boyali, sunrooflu aracimi 58.500 TL ye vermistim birkac ay once. Akusunu degistirmem disinda hicbir ariza cikarmadi bana. Konforu, otomatigi, surusu gayet iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    niye sattın peki . ayrıca bu araçlar için kaç km almamı önerirsin.

• 1999 model lexus rx300 kullanıyorum. Bence mesele sizin önceliğiniz. Kalite, konfor istiyorsanız eski model premium bakmanızı öneririm. Ama bunların da olumsuz yanları olduğunu, masraf çıkaracağını unutmayın.

Daha keyifli, daha zevkli, daha konforlu, daha özel araçlar. Ama daha çok uğraştırıyorlar.

Örneğin aracımda yağ kaçağı var. Şanzıman yağ kaçırıyor. Daha önce tamir eden usta bozuntusu içine etmiş aracın. Sorun yok, hala kullanıyorum ama bu şekilde kullanmak hoşuma gitmiyor. Her an yolda kalma tehlikesi var. Yetkili servisten fiyat aldım, yaklaşık 50 yedek parçası değişecek.(Borular, hortumlar, contalar, kayışlar, keçeler vs vs) 8500tl maliyet çıkardılar. Çarşamba günü servise verip yaptıracağım. Önceki aracım 2011 auristi, hiç problemi yoktu ama arabadan zevk almıyordum.

Eğer eski model premium düşünmeseniz bile arkadaşların önerdiği gibi 2010 2011 model subaru legacy, mazda6, toyota avensis gibi 2.0 araçları öneririm.

2001 model 2.0 avensisim vardı, onu bile golf auris gibi araçlara tercih ederim.

• Temiz hatasız yada cidi kazası olmayan hor kullanılmamış ve bakımlı olduğu sürece eski premium.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.