Binbaşı
03 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Geçen hafta yağ ve filtre bakımını yaptırdım, üstünden çıkan filtrelerin ve yağın aynılarıyla yenilendi. Eve doğru yola koyulduğumda ekranda kırmızı uyarı verdi yağ seviyesi azalıyor diye fakat herhangi bir yağ eksilmesi yok, 1 haftadır ara ara bu hataları veriyor ve fan sık sık çalışmaya başladı motor sıcaklığında da bir anormallik olmadığı halde. Bugün bakımı yaptırdığım servise gittim hataya bakıldı yağ müşürü arızası veriyor. Bu mered neden bozulur sizce yağ filtre bakımı sırasında zarar görmüş olabilir mi veya sanş eseri bu zamana mı denk geldi anlamiş değilim. Parçacı 600 lira fiyat çekti bu kadar pahalı olabilir mi sizce? Araba mercedes c200 kompressor 2004 model m271 motor kodu 1.8 olanı. Lütfen yardımlarınızı ve bilgilerinizi esirgemeyin sayın forumdaşlar herkese iyi kandiller şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Araba hakkında merak ettiklerinizi de çekinmeden sorabilirsiniz bilgim dahilince cevaplarım.
Kazandığımız rekabetçi maçın sonunda kicklenince ne zararı oluyor win sayılmıyor mu?
Merhaba sayın forumdaşlar, ilgili arkadaşlara duyrulur, detaylar ilandadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c200-kompressor-avangarde-orjinal-348371659/detay
3-4 aydır girmiyodum oyuna, bugün bi iki el oynarım diye giriyim dedim fakat her defasında bu hatayı alıyorum. Neyden kaynaklanıyor sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 BF 3 online oyuna bağlanmama hatası SS
 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE 2015 MUSCLE
 2015 MUSCLE
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir w115 toplamayı düşünüyordum fakat bütçe kısıtlı olduğu için hayal olarak kalmıştı. Şuan 12bin TL bütçem var ve 5 bin TL'ye 73 model 220E buldum ne tavsiye edersiniz sizce böyle bir işe girişilmeli mi bütçeyi aşma durumu olur mu? Fikirleriniz benim için çok önemli, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet beyler sizce oyun nasıl? Görüntü kalitesi 2014'teki gibi berbat duruyor ama oynamadan bir şey demek istemiyorum. Bal ve Master lig modlarını deneyen varsa yorumlayabilir.
Yanlışlıkla hattı yurtdışı kullanımına açtım bunu nasıl geri kapatabilirim veya bunu kapatmasam ekstra para öder miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Devlet Bahçeli'yle giderse mhp genel seçimlerde de duvara toslayacak. Artık yeni bir lider şart ama Bahçeli'yi aratmayacak. Yoksa akp daha çook gider böyle çünkü bu ülkeye artık Sol partinin iktidara gelmesi çok zor niye mi insanların ön yargısını kırmak imkansız çünkü.
Çoğumuz protein ihtiyacını karşılamak için ton balığı tüketiyoruz ama bu konserve ton balığındaki cıva oranı yüksek olduğu için fazla tüketmek vücut sağlığı için zararlıdır. Benim tavsiyem haftada 3 kutuyu aşmamaktır.
Hakkında
Konum: Konya, Meram
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
GPS, Navigasyon
MLS
Dünyadan Futbol
Chelsea FC
Basketbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Ekran Kartı
Asus
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Mesaj Sayısı: 1.450
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.061
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.642 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.