Hem akıcı uygulamalar hem Harici disk' ten yüksek boyutlu film izlemek için bu iki özelliği içerisinde barındıran cihaz önerir misiniz ?
Mesela zidoo medi player performansını beğeniyorum,
aynı zamanda Youtube, netflix, ip Tv uygulamalarını hızlı açan lisanslı bir stream cihazı gerekiyor,
iki özelliği de üst performans ta sunan en iyi cihaz nedir ?
netflix ortak kullanım devamlı güncelleme istemesi
Arkadaşlar , ortak kullanımda farklı IP adreslerinden girişlerden dolayı devamlı her girişte doğrulama kodu yöntemi ile üyeliğe ait cihazları güncellemek zorunda kalıyoruz, bunun olmaması için çözümü var mı ?
Gevey Tavsiye
Merhabalar,
Att&t kilitli XS Max için uygun fiyatlı gevey tavsiyesi rica ediyorum,
(Att&t' e borcu görüldüğü için açamıyorum)
(unlock yapan web siteleri var ama güvenemiyorum)
Merhabalar,
Millenicom' un verdiği modem ile ethernet kablolu olarak 1000 hızı 940 olarak almaktayım,
fakat wifi performansı çok kötü, wifi 6 standartı yok, yan odalarda çeşitli cihazlar ile 100-200 hız alıyorum, iphone ile modem yanında 640 hız alıyorum,
bana ev içinde kayıpsız veya en az kayıplı bir öneri sunarsanız sevinirim.
Ekran Kartına SSD dizilim Planı(Asus Tuf X670e)
Merhabalar,
Asus Tuf Gaming X670e WIFI anakartımın kurulumunu yapacağım, anakart slotlarım aşağıdaki gibidir, elimde 1 tane KC3000 PCIe 4.0 2TB M.2 SSD var,
4 x M.2 Slots
» 1 x M.2 2280 PCIe 5.0 x4 Mode
» 2 x M.2 2280 PCIe 4.0 x4 Mode
» 1 x M.2 22110 PCIe 3.0 x4 & SATA Modes
Sorularım:
1- en iyi performans için işletim sistemi için yeni bir SSD mi almalıyım, boyutu ne olmalı, PCIe 4.0 almalıyım diye düşünüyorum, 5.0 çok pahalı,
2-ekran kartında SSD dizilim nasıl olmalı, acaba anakart slotların bazıları aynı kanalda iş yapıyorsa hız yavaşlar mı,
4070 ti super için 4K monitor tavsiyesi
Merhabalar,
4070 ti super için 4K monitor tavsiyesi rica edecektim,
( Dell G3223Q 32 alınmıştır)
4070 ti Super sistem tavsiyei
Merhabalar,
Ev için sadece oyun amaçlı yeni bir sistem topluyorum, profesyonel oyuncu değiliz. parçalar hakkında yardımncı olursanız diğer parçaları toplayayım diyorum,
Aşağıdaki parçaları satın aldım:
Ekran kartı : ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X Graphics Card
Anakart : ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI AMD Ryzen DDR5 ATX Motherboard - Socket AM5
Alacağım ve gereken diğer parçalar: (aklıma gelmeyen eksiğim var issse lütfen belirtiniz)
Monitor: 4K mı almalı 2K mı ve ne almalı ?
işlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D düşünüyorum ama farklı öneriniz var mı , yok ise tray mı almalıyım kutulu mu, tray ise hangi sogutucu ile kullanmalı.
SSD : ????
RAM: 1x32 gb mı 2x16 mı almalı, ve marka model ne olmalı
Kasa : ????
Power Supply : ????
Türkcell platinum 25 TL getir kuponu
Türkcell platinum uygulamasında 25 TL getir kuponu,
getir yemek te tutar farketmeksizin 25 düştü, tutar min sepet tutarı ise bir sipariş onaylanır
Kendi yaptığım e-scooter
2 sene önce ali express ten parça parça alıp birleştirdim, arka kastik 1000w , düz yolda 2 kişi 200 kg rahatlıkla taşıyor, 150 kilo 2 kişi yokuş çıkıyor, ilerde ön lastiğide 1000w alırsam çekişi dahada kuvvetlenir, aküsü için 60 civarı 18650 endüstriyel pili birleştirdim,
göstergesinden sadece vites değiştiriyorum, kaç km ile gittiğimi göstermiyor, belki onuda değiştirmem gerekir, eskiden aldığımda 4-5 bine almıştım, şimdi alınsa 10k dan fazla para yani değmez, buradan standardı olan birşey almak daha mantıklı fakat ben ugraşmayı sevdiğim için aldım yaptım, sahibinden de ilana koydum 8.000 e satıyorum . Gitmezsede ileride modifiye ederim heralde, mesela pil kapasitesini arttırırım belki
Merhabalar, hp 326K7EA modelini tavsiye edermisiniz.
veya buna benzer ne önerirdiniz.
2gb ekran kartı var, yeterlimi yoksa 4gb ile değiştirilmelimi ?
edit:
hp 24-dp0041nt modelini 4900 TL' ye aldım, 24 inc ekranı ve çok şık olmasını begendim.
hızı yeterli, 2gb ekran kartı yeterli, steamden herşey oynanıyor. 2 katı para verip küçük ekranlı laptop veya i7 düşünmedim.
Meslek: Finans
onnow78 |
onnow78 |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.668
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 33.884 (Bu ay: 448)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 335 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri