Şimdi Ara

Renault clio 1.2 joy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
7.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2 hafta önce aracımı sattım şimdi araç bakıyorum aklımda hep bu clionun kırmızısını almak vardı yani çok seviyordum. Şansa çalıştığım yerdeki bir arkadaşın tanıdığı istediğim renkte araç satıyor araç 1.2 joy donanım birde krom paket mi nevarmış(onu anlamadım neyse) araç kırmızı renk dediğim gibi 60000binde kazası Yok dedi boya ve değişen yok exper masrafların benden dedi. Şimdi fiyat olarak pazarlık yapmadık ama 42500 bırakarım dedii sizce ben kaç teklif etmeliyim, bu aracın piyasası nedir? Alırken ve expertize sokarken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Ayrıca bu dediğim kişi al satçı tarzda biri sizce dediklerinden Farklı bişey çıkabilir mi? Experde tespit edilemeyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 3 Aralık 2017; 0:36:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• boya darbe yok beyaz renk benzinli 70000 km ankara fiyat 39750 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al satçıysa kazıktır yukarda da uygun verilmiş fiat zaten uzak dur biniciden alınız.Tşkere gerek yok

• hocam teşekkür ederim, fiyat olarak sizin aracınız uygun ama ben kırmızı renk arıyorum malesef @m_kucukaksoy

hocam yinede teşekkür ederim yorumunuz için @defiant82
  • Alev kırmızısı çok yakışıyor bu araca...

Renault clio 1.2 joy

Hasar ve aracın genel durumu önemli elbette, temiz düzgün denebilecek araçlara genelleme yaparsak 40bin ve üzeri fiyatlar isteniyor... 'Al-Sat' yapan birinden araç alırken riskleride göz önüne almanızda fayda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

hocam teşekkür ederim, fiyat olarak sizin aracınız uygun ama ben kırmızı renk arıyorum malesef @m_kucukaksoy

hocam yinede teşekkür ederim yorumunuz için @defiant82

arac benim değil tanıdığımın megane aldı evde ikinci arac durumunda bekliyor temiz araç vuruğu eziği yok internete daha vermedi hem fikir olsun hemde düşünürseniz diye yazdım

• 75 bg olansa kullanmadan alma .çok zayıf bir motor.fiyatı fena değil ama kaç model bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 RENAULT CLIO 1.2 JOY
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sağolun, gerçekten kırmızı çok yakışıyor bende o yüzden, donnaımda yada dizelden bile önce renk kırımızı olsun istiyorum, hocam bu al satçı dediğim, arkadaşımın dediğine göre güvenilir biri, zaten ilk arabayı da arkadaşım aldırmıştı, yani temiz olmayan birini oda bulmaz. fiyat olarak benimde aklımda 40 geçiyor ama adam muhtemelen kabul etmeyecek @websosyal

hocam öneri için çok teşekkür ederim, aklım da bulunsun @m_kucukaksoy

hocam 2013 model, 75 hp olan, sizce motor çekişi çok mu kötüdür? çok yokuşu olan bir yerde yaşamıyorum ama senede 2 defa uzun yola çıkıyorum(800 km civarı)
  • 0-100 14.5 saniye. Bence i20 bakin...

• O aracın piyasası 38-39, 42-43'lere çıkınca rahatlıkla 0.9 Icon bulursunuz. Donanım ve motor olarak dağlar kadar fark var.
    https://www.sahibinden.com/renault-clio-0.9
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Fiyat olarak eğer lpg yoksa 41000 uygundur. Donanımhabere sorarsan eğer kendi aracı ise 45 değilse 35 olur piyasa fikri için yanlış yerdesin.
  • aslında i20ye baktım hocam ama bu fiyatlara yeni kasası yok gibi, 2 elde fiyatları yüksek geldi bana, yoksa tip olarak cliodan daha güzel gelen bir tek o var benim için (b sınıfında tabi ) teşekkür ederim @Harun

hocam teşekkür ederim, 0,9 diyince insan dahada tedirgin oluyor, zaten akrablaara söylesem bu nasıl motor derler:) ama sanırım turbolu olunca küçük motor olsa bie, daha performans oluyor değil mi? birde bu motor küçük olduğundan narin midir? ben araç kullanmayta başlayalı 1 yıl bile olmadı, yani acemiliğim var biraz da @powermoon

teşekkür ederim hocam, piyasa fiyatlarını en çok burası bilir diye düşündüm, sonuçta türkiyenin en büyük araç forumu @Skayn

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Tereddüt etmenize gerek yok, daha düşük yakıt, daha iyi performans varken insanlar da işte bu yüzden 1.2 alıyorlar. Motoru geçtim Icon'lar full araçlar, Joy ise en boşu.
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Hocam turbolu araçların hepsi naziktir fakat öyle kalkarken falan habire gaza çökmezseniz bi sıkıntı yaratmaz. hızlanması atmosferikten çok daha iyidir özellikle rampada vs üzmez. Fakat uzun yol yapıyorum demişsiniz sıkılabilirsiniz yüksek süratlerde motor hacmi küçük olduğu için devir yüksek olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hocam turbolu araçların hepsi naziktir fakat öyle kalkarken falan habire gaza çökmezseniz bi sıkıntı yaratmaz. hızlanması atmosferikten çok daha iyidir özellikle rampada vs üzmez. Fakat uzun yol yapıyorum demişsiniz sıkılabilirsiniz yüksek süratlerde motor hacmi küçük olduğu için devir yüksek olacaktır.

Aksine max torkunu verdiği devir aralığı geniş olduğu için vites aralıkları iyi ayarlanmış. 90'da 2000, 122 kilometrede 3000 devir çeviriyor ki bu değer atmosferik B sınıfı araçardan çok daha iyi. (Punto 1.4 FIRE 90'da 3000, 120'de 4000 devir çeviriyor örneğin.) Uzun yol için gayet iyi bir araç.
    Sizin dediğiniz atmosferik küçük hacimler için geçerli. Clio'nun 1.2'sini alırsa tahminen araç 2800/3000 devir arası 90 km'de gidecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

aslında i20ye baktım hocam ama bu fiyatlara yeni kasası yok gibi, 2 elde fiyatları yüksek geldi bana, yoksa tip olarak cliodan daha güzel gelen bir tek o var benim için (b sınıfında tabi ) teşekkür ederim @Harun

hocam teşekkür ederim, 0,9 diyince insan dahada tedirgin oluyor, zaten akrablaara söylesem bu nasıl motor derler:) ama sanırım turbolu olunca küçük motor olsa bie, daha performans oluyor değil mi? birde bu motor küçük olduğundan narin midir? ben araç kullanmayta başlayalı 1 yıl bile olmadı, yani acemiliğim var biraz da @powermoon

teşekkür ederim hocam, piyasa fiyatlarını en çok burası bilir diye düşündüm, sonuçta türkiyenin en büyük araç forumu @Skayn

Bende daha once 0-100 14.5 saniye olan linea vardi. Sakin kullaniciyimdir. Bana herhangi bir sikintisi olmadi. Hatta bekledigimden de iyi cikti diyebilirim. ( sanirim 8v olmasindan dolayi) sizde sakin kullanicisiysaniz cekis konusunda anormal rahatsiz olacaginizi sanmam.

• 2014 1.5 Dcı aracımızı vereyim ben size 43bine, fiyatı düşük tuttuk, ocakta sıfır aracımız gelecek, düşünürseniz..
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-1.5dci-clio-4-502826868/detay
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    murattekno kullanıcısına yanıt
    Clio4 1.2 - 3000 devir 100km sabit hıza denk geliyor.@powermoon

Şehiriçi performansının yeterli geleceğini düşünüyorum. Uzun yolda ise 110-120km/s hızlarda seyahat ederim problem olmaz diyorsan tercih edebilirsin...

@murattekno

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

aslında i20ye baktım hocam ama bu fiyatlara yeni kasası yok gibi, 2 elde fiyatları yüksek geldi bana, yoksa tip olarak cliodan daha güzel gelen bir tek o var benim için (b sınıfında tabi ) teşekkür ederim @Harun

Bende daha once 0-100 14.5 saniye olan linea vardi. Sakin kullaniciyimdir. Bana herhangi bir sikintisi olmadi. Hatta bekledigimden de iyi cikti diyebilirim. ( sanirim 8v olmasindan dolayi) sizde sakin kullanicisiysaniz cekis konusunda anormal rahatsiz olacaginizi sanmam.

Kesinlikle beklentiyle ilgili...

• teşekkür ederim hocam, ıcon bu fiyatlara bulunmuyor o yüzden joy bakıyorum bütçeyi arttıramadığımdan @powermoon

hocam teşekkür ederim, zaten araç farketmeksizin uzun yolda 90ı geçmemeye özen gösteriyorum, yani çok basmayan, dip gaz falan yapmayan biriyim @momenty

hocam normal sürücüyüm, zaten bir önceki aracım fıat palıo 1.2 16v idi@Harun

hocam teşekkür ederim, evet dediğim gibi o hızlara çok nadir çıkarım yani, araç sollayacakken yada rampaya girerken yoksa 90nı geçen biri değilim websosyal

hocamçok teşekkür ederim ama malesef renk takıntım var @caspento
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.