< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 22 Haziran 2025; 17:33:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şarj edilebilir hibrit araç öneri?
1 Mobil
-
-
Selamlar. Butcenize uygun ve istediğiniz guc grubuna sahip Seat Leon var. Pil menzili ,sarj hızı ve dc ile de sarj ediliyor olmasi gayet güzel. Fiyati 1.8 kusur milyon diye hatirliyorum. Hatcback isterseniz bir bakabilirsiniz.
seat turkiye
SEAT Leon | SEAT Leon e-HYBRID (PHEV)https://www.seat.com.tr/modeller/leon/e-hybrid-phev
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 22 Haziran 2025; 18:23:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bmw x1(f48) -
byd seal u olabilir
_____________________________ -
bana sorarsanız şehirlerarası seyahatiniz çoğu insan gibi yılda 1-2 ise, ve or şarj etme külfetine da zaten katlanacağınıza göre direkt tam elektrikliye geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Haziran 2025; 19:46:34 >_____________________________ -
Sadece seat leon var zaten 2 milyon altında :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim güzel bir seçenek bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2.el de değerlendirebilirim.
Evimden şarj etme imkanına sahip olmadıkça elektrikli çok uğraştırıcı gelecek gibi benim için. Hibritte en azından şarj istasyonuna uğramaya vaktim olmazsa benzinle yoluma bakarım.
bu durumda phev de de hic sarj icin ugramayacaksiniz, bosuna o pillerin agirligini da tasimis olacaksınız.
Belki başlangıçta hevesten 1-2 hafta sarj edeceksiniz sonra aynen benzinden devam.
Gorus değiştiriyorum Soylediklerinizden yola cikarak phev değil tam hibrid sizin icin daha iyi olabilir belki.
Dfsk E5 de vardı sanki 2m civarlarında malzeme kalitesi fln hoşuma gitmişti belki seçenek olarak bakabilirsin.
Haricinde Phev de fp olarak Seal U Dmi haricinde mantıklı araç görmüyorum. En çok satılan phev olması lazım. 2m Civarına satılsa yeni Hs Phev de güzel bir seçim olabilirdi. Zaten geri kalan phev seçeneklerin fiyatı çok fazla...
2 milyon altı 2 tane byd seal u dmi ilanı var değişenli boyalı falan. O paraya veririm diyorsanız bir de bu var. Alternatif yok yani phev alacaksanız
Görüşleriniz için teşekkürler
Benim de tavsiyem leon olacaktır.
Eğer ağırlıklı olarak şehir için kullanacaksanız Toyota'nın 1.8 hybrid araçları 4-5 litre arası yakıtla şehir içi gezmenize olanak sağlıyor.
Rica ederim hocam
Firmalar benzinli araç satışlarını baltalamamak için phev araç getirmiyorlar. Yoksa 2 milyon altına alınabilecek çok araç var. Getirenlerde de sağlam köpük var. Leon hem donanımdan çalmış hem de 200bin tl civarı pahalı. Byd'yi zaten söylemeye gerek yok 500bin tl köpük var. 3-4 ay önce karar vermiş olsaydınız 2.1 milyona bmw 230e sattılar, emsalsiz bir araç
Karma kullanıma sahibim. Zaten çok kısa vade düşüncem yok 2026 modelleri için yeni şeyler gelir belki bakalım.
Evet yurtdışı satışı a250e de gördüm çok güzel fiyatları burada bile uygun olurdu getirseler.
Leonun bagaj hacminin 280 litre olduğunun kimse farkında değil sanırım. PHEV araçlar mantıksız. EV araç gibi sürekli şarj etmeniz gerek, hatta daha sık. Uzun yolda desen elektrik ile seni götüreceği mesafe 50 km. Anlamsız bir araç. Düz benzinli alın geçin.
Ha birde, çoğu ac yani yavaş şarj destekliyor. DC olanlar da 50 KW yani normal elektrikli kadar beklemeniz lazım. Eğer evinizde şarj imkanı yoksa uzak durun.
Şarj sıfıra inse benzinle gidemez miyim? Veya isteğe bağlı benzinli süremez miyim?
Elbette gidersin de neden o zaman plugin hibrit alasın.
- f10 520i motor kodu
- mazda 323 tutulan modeli
- ford f-max neden tutulmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı