Enteresan bir yazı, paylaşayım dedim:
Kaynak: FÖŞ yazdı: Erdoğan seçimi gasp edebilir mi? - Paraanaliz https://www.paraanaliz.com/2023/genel/fos-yazdi-erdogan-secimi-gasp-edebilir-mi-g-49999/ |
Erdoğan Şapkadan Tavşan Çıkarabilir Mi?

-
-
erdoğan ın kazanmasını istemiyorum
ama pkk sevicilerinin iktidar ortağı olmasını hiç istemiyorum
ortada bir ikilem var
yani
atatürk ün partisi, atatürk e küfredenler, ilkelerini bilmeyenler ve pkk sevicileri ile dolu iken chp ye oy vermenin gerekçesi sırf rte düşmanlığı veya bu ülkenin ekonomisine göçmenler ile kültürünü bozması, kendi vatandaşının sosyal haklarını sağlayamazken dışardan gelenler ile ülkenin ekonomik ve sosyal çıkmaz da olması bir yana
chp tarafında pkk sevicilerinin naraları ayrı tarafa
ve ne hikmet ise
birçok kişi ince için oyları bölmek ve muhalefetin kaybetme sebebi olarak konuşurken
bende şunu soruyorum
ince yi iktidara taşımak varken, neden sürekli riskli 2 grubun iktidarını tartışıyoruz ?
ince iktidar dan bu kadar uzak mı?
veya ince nin iktidar olması anında 5 li çete yine devrede mi olacak veya ince pkk sevicileri ile mi dolaşacak ?
neden 3. alternatif görmezden geliniyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 6 Nisan 2023; 16:10:38 >
-
Onca şeyin arasından
Benim merak ettiğim kuleli tekrar eski statüsünü kazanır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 6 Nisan 2023; 16:11:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk gibi bir deha olmasa bizim gibi ülkelerin hakkı bir avuç toprak ile köle gibi yaşamaktı, afganistan gibi geri kalmış bir şekilde ve ot ekip satarak geçinen ve açlıktan nefesi kokan bir millet olarak devam edecektik.
Mucize bir şekilde Atatürk gibi muazzam bir deha bu milletin içinden çıktı ve tüm masonların planlarının içinden geçerek planları sekteye uğrattı, tabi gidişinin ardından millet kendi gerçeklerine geri dönmeye başladı. hakettiğimiz bir avuç toprağa ve yakında özerkliğimizi kaybedecek duruma doğru devam.
çünkü bize demokrasi 2 gömlek fazla geliyor, biz medeni olamadık, haklarımızı savunacak kadar cesaretimizde yok şu anda, korkak durumdayız şu an ve başımıza gelebilecek en kötü şeyler gelecek her geçen gün.
-
İnce sandıklara bile sahip çıkmayacağını beyan etmiş sayılır. Teşkilatı ve planlaması çok yetersiz. Arkasında bir blok desteği yok. Sağlam medya ayakları yok. Elindeki kaynak ve imkanlar yetersiz. Haliyle halkta fazla bir karşılığı yok. Kişisel bazda değerlendirildiğinde İnce bir ülke yönetebilecek kapasitede birisi de değil gibi. KK en azından hesap kitap bürokratlık işine oldukça hakimken ve bu konuda devlet terbiyesi sahibiyken İnce muhtemelen esas branşı olan fiziği bile hakkıyla bilmiyor. Araya giren onca zaman içerisinde fiziği büyük ölçüde unutmuş olması çok olası. Ama televizyonlarda - Altaylı'nın programında - füzyon biliyorum diğer siyasetçiler bilmiyor diyerek gösteriş yapıyor. Füzyondan ya da fizikten gerçekten bahsettiğini gören oldu mu bilmiyorum ama ben görmedim. Daha geçen gün İnce'nin şu an aday olarak aşağı yukarı siyasi intihar yaptığından ve ne kadar sığ birisi olduğundan söz ediyorduk. Bakabilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155491180
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155495776
Cevap verdiğim sıradan forum kullanıcısı @Torlak Kemal muhtemelen İnce'yi fizik konusunda beşe böler, onla çarpar. Kendisini kültür bilim bölümünden biliyorum. İnce gibi laubali ve büyüklenimci değil. Buna mukabil İnce sanal alemde "overrated" olduğu için anketleri ve başka gerçekleri hiç kale almadan aşırı gazlanıyor. Daha çok popülizm ve pürizmden besleniyor. Ana muhalefet yapısından hoşnutsuz olanlara hitap etmeye çalışıp esasında anlamlı bir alternatif sunamıyor. İnce'nin varlığı - şu anki biçimiyle - çok fuzuli. Bu gidişle %1-3 bandında oy alıp rezil olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Emekliliğinden başka birşey çıkmaz.
Ayrı olarak bu seçim kaybedipte gitmeme-kabullenmeme işleri şuan, ecelini çağırmaktan farksız. Evde zor duran %70'e anlatırlar dertlerini. Biz yaşadıkça da, millet istemedikçe de olmayacak SİYASİ DARBE. Meşruiyeti düşmüş bir yönetime karşı, meşru mücadele hakkımız saklıdır.
kk nin arkasında kocaman bir chp kadrosu varda ne oluyor? tayyibin adaylığını engelleyebilecek bir kamu baskısı oluşturmaktan aciz. seçim sonrası ysk çıkıp tayyip kazandı der ise chp buna nasıl itiraz edecek?
-
imce nin kişisel biyografisini oldukça nazik yazmışsın. benim ki alternatifsizlikden bir alternatif oldu
fizyon ve füzyon kelimelerini bilmek ile mantığını bilmek demek olmaz. bende çok fazla kelime biliyorum. misal "vmotion" ama bunun teknik adım ve kodlarını soracak olursan hönk der kalırım.
kusura bakma da KK nın devlet veya siyaset bilgisi konusunda senle hem fikir değilim
heleki oturduğu koltuk.. kişisel bilgi ve görgüsü de maalesef ince kadar bile yok
klasik bir kukla şeklinde konuşma ve hareketleri. çocukların yolda misket bulduğundaki sevinç ve konuşma şekline de sahip. yıllardır kendisine verilen hitabet derslerinde maalesef çok da ileri gidemiyor. buda normal. bende de yok hitabet
ama chp nin kurduğu ittifakın bu ülkeye göreceli bir bir ekonomik rahatlık getireceğini, pkk nın amerika desteği ile ırak ve suriye de yapılanması gibi güçlü hale geleceğini. daha seçim e günler var iken yunanistan ın rahatlığı, hatta isveç in pkk lılara yönelik kanunlardan vazgeçeceği
ki o ittifak içinde zaten eski akp liler var. kk nın bunlar hakkında söylemleri de ortada. şimdi o eleştirdiği ülkeyi batırdığını söylediği kişilere ekonomi ve hukuk u - yönetimi mi devredecek ?
evet. 10 yıl önce soylu rte hakkında söylemleri de ortada ve şuan soylu rte nin sopası durumunda
bunları da görüyorum
ama beni korkutan ekonomik ve sosyal çöküntü değil.
ülke bütünlüğü
ilk iha göklerde iken chp sözcüsünün sözleri hala aklımda.
chp vekillerinin pkk lı cenazelerinde ve davalarında hukuk danışmanlığı yaptığı ortada.
ama bazen de şunu düşünmüyor değilim
bir millet kendi değer ve yargılarını kaybetti ise, bırak vatanına da kaybetsin diye aklımdan geçmiyor değil
yani. yarın chp nin önderliğinde pkk bu ülkeyi parçalamak ve etrafındakilerin höd demesi ile köşesine çekilen bir ülke haline gelecekse.. bırak gelsin diye de düşündüğüm oluyor
özgür ve bir olmak varken, bölücüleri tercih edenler çoğunlukta ise. yapacak edecek birşeyim kalmamıştır
yaşım 53.
çocukluğum fakirlik - dışlanmışlık - yokluk ile geçti
yani yarın yeniden aynı şeyler olduğunda bana çok koymaz bunlar. ben yaşadım biliyorum
ha dersen ki akp de dışlanmadın mı?
dışlandım , hakir görüldüm. hastaneden hala sıra bulamıyorum. kimler nasıl sıra bulup hastaneye gidebiliyor bilemiyorum.
metrobüs e binmeye korkuyorum. toplu taşımada bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gördüğümde sevindirik oluyorum.
ama bir vatanım var diyebiliyordum. ama yarın ki seçimde bir vatanım olabileceğinden şüpheliyim
dar görüşlü olabilir
cahil de olabilir
ön yargılı.. kesinlikle ön yargılıyım
ama bu benim bireyselliğimi hiçe saymana sebeb değil.
bu bana .. troll demen için bir sebeb vermez.
bana şu bu demen için bir sebeb vermez
çünki ben sana o şekilde hitab etmiyorum
ben seni sağ veya sol fikre.. marksist görüşünden yargılamıyorum
15 yıl bir dini grub içinde yaşadım
ama bugün ise; din tacirleri görüldüğü yerde taşlanmalı diyorum
ama seni sol veya sağ görüşünden dolayı sana bir lakab - hitab da bulunmuyorum
eğer sen beni bu ülkenin öz ve öz vatandaşı olarak görüyor isen.
ki suratıma bakan, boyuma ten rengime bakan, benim ırkım ve geldiğim yerden şüphesi olmaz
ve kaç asırdır bu vatanda yaşadığımdan şüphesi olmaz
ama aynı durumu bana farklı hitablarda bulunanlar için söyleyebilir miyiz ?
-
foruma girmiş ilk mesajın ile beni eleştirdin mi yoksa övdün mü anlamadım
ATATÜRK ÖLDÜ DOSTUM.. ÖLDÜ.. ÖLDÜRÜLDÜ
keşke onun ölümü bir düşman tarafından olsa idi.
keşke bir cephede kör kurşun ile olsa idi bu kadar gam yemezdim
Atatürk ü ilk vuran inönü oldu. ki kendisi cenazesinde yoktur. hiçbir tarihçi bunun aksini söyleyemez, belge sunamazlar.
sonrasında ile sıra ile iktidara gelmiş gelememiş bu ülke nin batması için kişisel çıkarlarını ön plana çıkaranlar tarafından öldürülmeye devam ediyor
unsuriyetçi biri değilim
çünki üvey annem bir Kürt kızı.
ben Türkmenim. çerkez akrabalarım cerit yakinlerim ve sayısını bilmediğim kürt ve zaza arkadaşım var
BU ÜLKE BENİM VATANIM diyebilen herkesi de gardaşım olarak kabul ederim.
-
Tek kelime ile imkansız.
-
2019' da da aynen böyle söyleyen bir sürü tip vardı, seçim sonrası ortadan kayboldular. Şimdi yeni seçimde benzer tipler ortaya çıkıyor. Seçim sonrası yine ortadan kaybolacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 6 Nisan 2023; 17:58:25 > -
Ne tavşanı yahu...
Şapkadan dinazor çıkartsa artık imkansız.
-
akp kaybetti. bunu kabullenemeyen, "ırkçı " olmadığını beyan eden, ana muhalefet partisi ismini, terör örgütü ile bir anmaya çalışan, gizli ak şakşakçılara da, ince gibi, koca bir milletin umudunun önünde engel olmaya çalışanlara da taviz vermeyin.
bütün unsurları ile akp ve yardakçılarına elveda diyeceğiz seçimde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
akboyun gizli saklı olanı en pisidir. sinsilik kadar nefret edilesi ne var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gündemi çok geriden takip ediyorsun. Cüneyt Özdemir 7 ay önce söyledi bunları.
Hep Gündemyoutube
#cüneytözdemir #altılımasa #seçim #oy Cüneyt Özdemir twitter hesabından "Altılı Masa kamuoyunun tepkisine bakmadan herkesi çantada keklik görüyor olabilir ama bir dakika arkadaş! Erdoğan'a karşı olan kitleleri kimse kendi istikbali için kullanmaya kalkmasın. Başka bir siyaset de mümkün." sözlerini paylaştı.https://www.youtube.com/watch?v=Tmgt9jaVy8I -
bunu bana niye diyorsun
hemen senin mesajın üstündekilere de söylesene
bu ülkede rte veya kk haricinde seçenek olmadığını iddia edenler çok
ince yi de bölücülükle suöluyorlar
işin garibi ince kendisi için troll mesajları atanların chp içinden olduğunu söylediği anda
bir anda ip ve chp parti binalarına kurşunlar gelmesi
sence çok mu enteresan, bunları rte sevicileri yalakaları mı yapıyor ?
yani bu ülke içinde polis ve akp yalakları haricinde silah taşıyan yok mu ?
o zaman 80 sonrası aniden doğu ve güneydoğu da bir pkk oluşumunu sağlayan ve silahlı çatışmayı tercih edenler.. yoksullukdan öteleştirilmeden bahsedip silahla senin benim askerimi öldüren isimsiz binlerce öğretmeni öldüren kim ?
ve işin garibi 80 ihtilali oldu ülke huzur erdi derken oldu
soğanın patates in 50 lira olmasından mevcut hükümet sorumlu ise 1990 ve 2000 arasındaki fiyat dalgalanmalarından devülüasyonlardan haberin yok
madem chp bu kadar çok sevilen bir grub, daha önce parti içinde hiçbir etkinliği olmayan biri aniden ve tepeden inme parti başkanı oldu ?
daha vasıflı ve tecrübeli parti veya siyaset etikleri olan hiç mi chp li yoktu ?
meclis e rte nin girmesini sağlayan kim
evet gündemi geriden takip ediyorum ama bu bana 50 yıllık geçmiş sağlıyor
sen anlık gündemi anlık olaylar ile değerlendiriyorsun
ben ise 50 yıllık akışı yaşayarak takip ettim
sen ise anlık söz ve olaylar ile gündemi biliyorsun. söylenen sözün geçmişini bilmeden yorum yapıyorsun
sende haklısın.. tüketici toplumu
-
O şapkadan enflasyon canavarı çıktı.
İçerde Tavşanıda yemiştir.
Boşuna beklemeyin
Tavşan çıakacak diye
Bunun sebebi aslında chp seçmeni. Ne kadar eleştirselerde akp seçmeninden farkları yok
Partilerinin Atatürk'le bir bağlantısı kalmamasına rağmen oy vermeye devam ediyorlar.
-
Seçimde hile yapılabileceğini düşünenleri biraz araştırmaya öğrenmeye davet ediyorum. Yada en garantisi gidin bir partiden müşahit olun. Görerek öğrenin. 97 den beri birçok seçimde hem müşahit hem sandık kurulu üyesi hem de sandık kurulu başkanlığı yaparak görev aldım. Adliyede çuval teslim alımında görevli birçok arkadaşım oldu. Hile yapılabilecek çok küçük noktalar mevcut ki onlarında öngörülmesi çok çok zor. Yani açıkları kullanabilmek için kamu çalışanları haricinde çok büyük bir organizasyona ihtiyaç var.
En kolay hile; ücra köylerde hepsi tanıdık olan sandık kurulu üyelerinin bulunduğu sandıklarda yapılabilir. Hile dediğim de seçmene baskı kurmak anlamında. Seçmen isterse onu da yaptırmaz.
Sonsöz olarak YSK dan bir alıntı yapayım. "Oy verme yerinde bulunan siyasi parti ve bağımsız adayların müşahitleri ile o sandık bölgesinde kayıtlı seçmenler sandık kurulunun işlerini aksatmayacak şekilde sayım ve döküm işlemlerini izleyebilirler"
https://www.ysk.gov.tr/doc/dosyalar/Galeri/AfisBrosur/BSandikKurulu.pdf
Gidin saat 17:00 de oy kullandığınız sandıkta sayımı izleyin. Sonrasında sonuçlar açıklanınca YSK nın sitesinden yayınlanan sonuçlarla karşılaştırın.
İnce sandıklara bile sahip çıkmayacağını beyan etmiş sayılır. Teşkilatı ve planlaması çok yetersiz. Arkasında bir blok desteği yok. Sağlam medya ayakları yok. Elindeki kaynak ve imkanlar yetersiz. Haliyle halkta fazla bir karşılığı yok. Kişisel bazda değerlendirildiğinde İnce bir ülke yönetebilecek kapasitede birisi de değil gibi. KK en azından hesap kitap bürokratlık işine oldukça hakimken ve bu konuda devlet terbiyesi sahibiyken İnce muhtemelen esas branşı olan fiziği bile hakkıyla bilmiyor. Araya giren onca zaman içerisinde fiziği büyük ölçüde unutmuş olması çok olası. Ama televizyonlarda - Altaylı'nın programında - füzyon biliyorum diğer siyasetçiler bilmiyor diyerek gösteriş yapıyor. Füzyondan ya da fizikten gerçekten bahsettiğini gören oldu mu bilmiyorum ama ben görmedim. Daha geçen gün İnce'nin şu an aday olarak aşağı yukarı siyasi intihar yaptığından ve ne kadar sığ birisi olduğundan söz ediyorduk. Bakabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155491180 https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155495776 Cevap verdiğim sıradan forum kullanıcısı @Torlak Kemal muhtemelen İnce'yi fizik konusunda beşe böler, onla çarpar. Kendisini kültür bilim bölümünden biliyorum. İnce gibi laubali ve büyüklenimci değil. Buna mukabil İnce sanal alemde "overrated" olduğu için anketleri ve başka gerçekleri hiç kale almadan aşırı gazlanıyor. Daha çok popülizm ve pürizmden besleniyor. Ana muhalefet yapısından hoşnutsuz olanlara hitap etmeye çalışıp esasında anlamlı bir alternatif sunamıyor. İnce'nin varlığı - şu anki biçimiyle - çok fuzuli. Bu gidişle %1-3 bandında oy alıp rezil olacak. |
erdoğan ın kazanmasını istemiyorum ama pkk sevicilerinin iktidar ortağı olmasını hiç istemiyorum ortada bir ikilem var yani atatürk ün partisi, atatürk e küfredenler, ilkelerini bilmeyenler ve pkk sevicileri ile dolu iken chp ye oy vermenin gerekçesi sırf rte düşmanlığı veya bu ülkenin ekonomisine göçmenler ile kültürünü bozması, kendi vatandaşının sosyal haklarını sağlayamazken dışardan gelenler ile ülkenin ekonomik ve sosyal çıkmaz da olması bir yana chp tarafında pkk sevicilerinin naraları ayrı tarafa ve ne hikmet ise birçok kişi ince için oyları bölmek ve muhalefetin kaybetme sebebi olarak konuşurken bende şunu soruyorum ince yi iktidara taşımak varken, neden sürekli riskli 2 grubun iktidarını tartışıyoruz ? ince iktidar dan bu kadar uzak mı? veya ince nin iktidar olması anında 5 li çete yine devrede mi olacak veya ince pkk sevicileri ile mi dolaşacak ? neden 3. alternatif görmezden geliniyor ? |
Atatürk gibi bir deha olmasa bizim gibi ülkelerin hakkı bir avuç toprak ile köle gibi yaşamaktı, afganistan gibi geri kalmış bir şekilde ve ot ekip satarak geçinen ve açlıktan nefesi kokan bir millet olarak devam edecektik. Mucize bir şekilde Atatürk gibi muazzam bir deha bu milletin içinden çıktı ve tüm masonların planlarının içinden geçerek planları sekteye uğrattı, tabi gidişinin ardından millet kendi gerçeklerine geri dönmeye başladı. hakettiğimiz bir avuç toprağa ve yakında özerkliğimizi kaybedecek duruma doğru devam. çünkü bize demokrasi 2 gömlek fazla geliyor, biz medeni olamadık, haklarımızı savunacak kadar cesaretimizde yok şu anda, korkak durumdayız şu an ve başımıza gelebilecek en kötü şeyler gelecek her geçen gün. |
Emekliliğinden başka birşey çıkmaz.
![]() Ayrı olarak bu seçim kaybedipte gitmeme-kabullenmeme işleri şuan, ecelini çağırmaktan farksız. Evde zor duran %70'e anlatırlar dertlerini. Biz yaşadıkça da, millet istemedikçe de olmayacak SİYASİ DARBE. Meşruiyeti düşmüş bir yönetime karşı, meşru mücadele hakkımız saklıdır. |
Ne tavşanı yahu... Şapkadan dinazor çıkartsa artık imkansız. |
akp kaybetti. bunu kabullenemeyen, "ırkçı " olmadığını beyan eden, ana muhalefet partisi ismini, terör örgütü ile bir anmaya çalışan, gizli ak şakşakçılara da, ince gibi, koca bir milletin umudunun önünde engel olmaya çalışanlara da taviz vermeyin.
bütün unsurları ile akp ve yardakçılarına elveda diyeceğiz seçimde. |
Benzer içerikler
- ideoloji testi
- erlik kimdir
- eyt iptal mi olacak
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- bitcoin haram mı diyanet
- kayıp plaka çıkarma ücreti
- adıma şirket var mı sorgulama
- 5g ihalesi ne zaman
- binance kimlik doğrulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X