Şimdi Ara

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
19
Favori
102.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Spotify ve Netflix'te efsane indirim! 31 Aralık 2017'ye kadar 'Ayın Enparalısı' olduğunuz her ay Spotify ve Netflix üzerinden Encard'ınızla yapacağınız aylık toplam 30 TL'ye kadar olan harcamalarınızın %50'si Enpara.com'dan!

Kampanyadan yararlanabilmek için:

Enpara.com müşterisi olmanız,
    1 Temmuz – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Encard'ınızla Spotify ve Netflix üzerinden harcama yapmanız,
    Harcama yaptığınız her ay, harcama tarihinden bağımsız olarak, ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.
    Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nasıl 'Ayın Enparalısı' olabileceğinizi öğrenmek ve 'Ayın Enparalısı' uygulamamızla ilgili detaylı bilgi almak için 'Ayın Enparalısı' sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya 1 Temmuz – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Encard ile Spotify ve Netflix üzerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.
    Kampanya boyunca aylık toplam 30 TL'ye kadar yapılan harcamalar için %50 indirim kazanılır. Ay içinde toplamda 30 TL üzerinde harcama yapılması durumunda, 30 TL'nin üzerindeki harcama tutarları için indirim yapılmaz. Aylık maksimum 15 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 90 TL indirim kazanılabilir.
    Kampanya sadece Spotify ve Netflix'in kendi web siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden Encard ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Diğer platformlar (ör: iTunes, Google Play, App TV vb.) ve ödeme yöntemleri (ör: telekomünikasyon şirketi üzerinden faturalandırma) aracılığıyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan yalnızca harcama yapılan ilgili ayda 'Ayın Enparalısı' olan müşteriler yararlanabilir. Her ay, 'Ayın Enparalısı' olmaya hak kazanılan tarihten önce kampanya kapsamında yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilir. Kampanya kapsamında harcama yapan, ancak ilgili ay içinde (harcama yapılan tarihten bağımsız olarak, ayın son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olmaya hak kazanamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 'Ayın Enparalısı' ile ilgili detaylı bilgiye web sitemizde yer alan 'Ayın Enparalısı' sayfasından ulaşabilirsiniz.
    Ay boyunca yapılan harcamalara ait indirimler bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. Ayın 7. gününün bir tatil gününe denk gelmesi durumunda iadeler takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilir. İndirim kazanan müşteriler aynı gün atılan bir SMS ile bilgilendirilir.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti ilgili şirketin müşteri hizmetleri kanallarına iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.
    Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artun56 -- 30 Haziran 2017; 17:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden para veriyoruz?

Ülkemize içerik üretmeyi bırakmasınlar diye.
    Kaliteli bir oluşum ülkemizden maddi sebeplerle çıkmasın diye.
    Başka uluslararası firmalar insanımızın böyle etik dışı hareketlerini görüp ülke pazarına giriş yapmaktan vazgeçmesinler diye.
    Varolan emeğin karşılığını, telif haklarının karşılığını vesaire verelim diye.
    Çok cüzi rakamlar ile bile paket alınabilmekteyken böyle gereksiz sil ekle sil ekle ile uğraşmayalım diye.
    azıcık para verelimde faydamız olsun diye, bu kadar güzel dizilerin en kaliteli hali var, mesela izlediğim bir dizinin torentte 1080p hali yok, netflix ise bu güzel dizinin 1080p en yüksek bitrate halini bize sunuyor, bu hizmete karşılık ücret vermeyi tercih ediyorum, dediğiniz yapılabilir ama ne kadar etik olur tartışılır
    Arkadaş online dizi izleme siteleri, torrent falan anlarım da sanal kart çakallığı resmen hırsızlık. Adamlar kendi çektikleri dizileri isteseler telif nedeniyle online izleme sitelerinden sildirirler ama yapmıyorlar. Madem para vermek istemiyorsun git ordan izle. Ama yok, paşam keyfinden de ödün vermiyor.
  • Daha dün bu mesajı göndermiştim. Müşterisini bu denli önemseyen banka gibi banka

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade

• yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Ben de spotify ve netflix'i kaldırmışlar herhalde diye düşünüyordum. :)

• Netflix deger mi?

• Kampanya degilki bu ya

• Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.
  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    değmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde aramışlardı enparadan bende görüşümü bildirmiştim bu konu hakkında, diğer görüştükleri kişilerde bu konu hakkında düşüncelerini ilettiyseler bundan kaynaklanmış olabilir.

Sevindirdi. Öğrenci indirimi+%50 = 3.5-4tl

• netfliks 40tl,15tlsini enpara ödüyor.
    fena değil aslında...
  • Cepteteb e kaydım ben üzgünüm

• Steame %20 olsa bare.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardı zaten bu kampanya, geçen ayı bilmiyorum ama mayıs için kullanmıştım.
  • kullaniriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

Geçenlerde aramışlardı enparadan bende görüşümü bildirmiştim bu konu hakkında, diğer görüştükleri kişilerde bu konu hakkında düşüncelerini ilettiyseler bundan kaynaklanmış olabilir.

Sevindirdi. Öğrenci indirimi+%50 = 3.5-4tl

Öğrenci indirimi nasıl alıyoruz acaba ?
  • karus99 K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/spotify-dan-ogrencilere-50-indirim-turkiye-de-de-basladi--125657469

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 30 Haziran 2017; 19:32:52 >
  • Siz iyi misiniz efsane bir kampanya şu şartlarda 10 numarasın Enpara

• Teb şartsız veriyor. Yine de kampanya kampanyadır.
  • enpara RIP idi. bu kampanyayla zombi oldu bakalım ilerde nolacak.
  • netflix nasil? 6 ay once burdan 4 arkadasla 3 ay kullandim.. 3 ay icin fena degil fakat sonrasi gereksiz geldi cunku hic guncellemiyorlar... 3 ay oncesine gore birsye degismediyse netflix 3 ay kullanilipr bir kac senee hic kullanmamak en mantiklisi sanirim
  • Önceden spotify de hediye kartı alınabiliyordu şimdi Türkite'den alamazsınız diyor. Başka ülke üstünden almayı deneyen oldu mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.