Şimdi Ara

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
19
Favori
102.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Umarım uzatırlar, Netflix özellikle.
    ben biter bitmez cikarim. zaten belirli icerikleri izledim. belirli diziler filimler. senede gelecek bir iki filim kaliyor ona da o kadar paraya gerek yok. kendi filimlerinin yuzde 80 i idmb 5 alti filim kalitesinde ben hic begenmiyorum. bu eksigi kapatmak icin asiri cinsellik ve kufur koyuyorlar netflix hosuma gitmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight_offline kullanıcısına yanıt
    Lucifer e takıldım ben daha önce izlediğim diziydi ama baştan izledim hiç sıkmadı. En ucuz pakede geçerseniz çok bir meblağ olmuyor.

• İkisini 10 liraya hallediyordum bi darbe daha yedik

• “”Kampanya uzatilacak mi? Uzatilmayacaksa lutfen uzatin. Enparayi kullanmamdaki en onemli sebep bu kampanya” tarzinda bize yazindan mesaj atsak topluca belki uzatmaya karar verirler 🤷🏻‍♂️

• uzadı mı arkadaşlar
  • - Spotify & Netflix kampanyası da büyük ihtimalle uzayacak ama kesin değil, her ay neredeyse 100.000 kişi yararlanıyormuş kampanyadan, kişi başı 15 TL'den ayda 1.5 milyon TL yapar, çok büyük para...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Bir banka için değil.
  • Sırf bu kampanya için aradım belirsiz dediler ama çok talep bu konuda dediler üst birimlere talebimi aktaracaklarını belirttiler 😊

• bu kapmanya netflix ile anlaşmalı banka babasının hayrına %50 indirim vermiyor
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Anlaşmalı değil, ben görüştüğümde banka tamamen cebinden karşılıyormuş. Çalışan öyle söylemişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    uzatmazlarsa paramı ıs bankasına cekerım cekerım
  • gelen cevaı aktarıyorum

Öncelikle vakit ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şu an için kampanyamızın süresinin uzatılmasına yönelik bir çalışmamız bulunmuyor. Ancak siz ve sizin gibi müşterilerimizin öneri ve görüşlerini dikkate alarak Enpara.com' u geliştirmek ve daha ileri taşımak her zaman mümkün. Amacımız her zaman memnuniyetinizi sağlayacak yeniliklerle karşınızda olabilmek. Kampanyamızın uzatılması halinde sizi de bilgilendireceğimizi bilmenizi isteriz. Kampanyamız ile ilgili görüşünüzü yönetim ekibimize iletiyoruz.
  • Netflix abonelikte neyi yanlış yapıyorum. Ziraat kk ininal yapı kredi banka kartım var denedim onay vermiyor

• mecbur anlasma saglayacak, yoksa ne işim olur enparayla, hazirandan sonraki ilk ay olmasa bile sonraki ay kesin olur yoksa bundan enpara degil darbeyi netflix yer.

• Ben de enparayı arayıp kampanyanın uzamasını istedim.talep çok olursa uzayabilirmiş.siz de iki dakikanızı ayırıp arayın ya da enpara uygulamasına girin ve bize yazın kısmından yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 4 Haziran 2019; 1:43:13 >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Enpara kullanan kampanyayi kullanmayan arkadaslara bile attirdim talep. Bence uzar uzun suredir uzuyor.

• Enpara Spotify ve Netflix %50 İade

• Banka için büyük para değil ki 1.3m ayrıca iade etmezse büyük kan kaybına uğrar albenisi kalmaz. Zaten kuşa döndü iyice kampanyaları.

• Godaddy getir enpara duy mesajımı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.