Şimdi Ara

a101 kale araç içi buzdolabı 90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  a101 kale araç içi buzdolabı 90TL böyle birşey bize lazımda arkadaşlar bu ürün hakkında yorumları alabilir miyim?

• 10 farklı a101 e baktım ama bitmişti. Bsktığım saat perşembe günü saat 11:00 di

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutma yapmaktan çok soğuk tutacağını düşünüyorum...
  • bagajda çakmaklık varsa kullanışlı
    diğer türlü hamallık olur
  • Buz kasedi alın bikaç tane, bide ısı yalıtım malzemesi, gerisi sizin hayal gücünüz
  • Ben aldım bu ürünü.

1- malzeme kalitesi Çok kötü. Kapağı açtım geri ye doğru tartı ve devrildi kapağın plastik pimi kırıldı.

2- kale termosu aradım durumu bildirdim. Ürünü getirin kapağı değiştirelim dediler. Kendilerini kutluyorum. Hiç itiraz falan etmediler.

3- Buz dolabı değil. Sadece termos. Ürüne bu gözle bakın. Zemine 2 adet buz aküsü (plastik buz kalıbı) koyarsanız ve aleti çalıştırırsaniz en ez 2 gün içecekleri vs soğuk tutar.

4- Buzdolabı. Mantigindeki ürünler 500 TL den başlıyor ve soğutma işlemi için kompresör gibi birşeye ihtiyaç duyuyor.

5- atıl durumda mini buz dolabı varsa veya uygun fiyata temin edilebilecek ise karavanlar için bunları akü ile çalışır hale getirilen yerler var orada bu işlemi yaptırırsaniz en sağlam ve ise yarar çözüme ulaşmış olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salon bitkilerinden anlayan var mi hangisini hediye alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Ben aldım bu ürünü.

1- malzeme kalitesi Çok kötü. Kapağı açtım geri ye doğru tartı ve devrildi kapağın plastik pimi kırıldı.

2- kale termosu aradım durumu bildirdim. Ürünü getirin kapağı değiştirelim dediler. Kendilerini kutluyorum. Hiç itiraz falan etmediler.

3- Buz dolabı değil. Sadece termos. Ürüne bu gözle bakın. Zemine 2 adet buz aküsü (plastik buz kalıbı) koyarsanız ve aleti çalıştırırsaniz en ez 2 gün içecekleri vs soğuk tutar.

4- Buzdolabı. Mantigindeki ürünler 500 TL den başlıyor ve soğutma işlemi için kompresör gibi birşeye ihtiyaç duyuyor.

5- atıl durumda mini buz dolabı varsa veya uygun fiyata temin edilebilecek ise karavanlar için bunları akü ile çalışır hale getirilen yerler var orada bu işlemi yaptırırsaniz en sağlam ve ise yarar çözüme ulaşmış olursunuz.

Bende benzeri var yorumlarinin hepsine katiliyorum. Bunun yerine duzbtermos arti buz akusu alin en azindan daha az para ve yer kaplar. Ben bunu buz akusu ile termos olarak kullaniyorum

• tartı iş görür mü? Uygun fiyatlı doğru gösteren tartı lazım.
  • Böyle şeylere para vermeyin, gerç, pahalı değil ama bir işe yaramıyor ...
  • Oha adamlar çeşmeli termos işinden buzdolabına yatay geçiş yapmışlar. Pek verimli olacağını zannetmiyorum, termosu da öyleydi zaten.
  • bizde var o kale olanı fakat ben tekzenden almıştım aynı model mi bilmiyorum. özellikle mangala giderken etleri soğuk kalması için çok güzel. Alıp mangalın yanına koyuyorum ohh. Araç da connect olunca arka tarafta bagaja takıyorum. Onun haricinde icerisine dolaptan 2 şişe buz koydum (0.5lt) ve diğer dolaptan çıkarıp koyduuğum şeyler vardı. Karpuzu 2 saat sonra neredeyse donacak soğukluğa getirmiş. Onun haricinde ısıtma da var bende fakat hiç kullanmadım.
  • Hic bir a101 de kalmamis. Seg marka dolap da kalmamis.

• Aynı dolap yine geliyor 100 liraya alınır mı? İhtiyaç var tatillerde gün içinde olsa fena olmaz gibi.

• Alanan kullanan varmı merak ettim

• Termos gibi gorun, 2 saat boyunca arac cakmakligina takili kaldi ama sogutma gibi bi durum kesinlikle yok. Tepesindeki fan olayi goruntu gibi birsey yani.Bunun yerine bu olculerde cok daha uygun fiyata bitane termos alip 2 adet buz kasetiyle beslemek cok daha mantikli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.