Binbaşı
09 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 230 (Bu ay: 12)
Gönderileri
Bu aralar hem geniş ekran hem de 2K gösteren monitör aramaktayım. Oyun ile pek alakam yok genelde program kullanıyorum.

Ekran büyüklüğünden dolayı gözüme bu model çarptı. Monitörlerde pek anlamam bu yüzden tecrübeli ve bilgili arkadaşların desteğine ihtiyacım var.

Bu paraya bu monitör alınır mı? Parasını hak ediyor mu ? Ya da başka model tavsiye edermisiniz ?
https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-curved-bhr4269gl-34-144hz-4ms-hdmi-display-freesync-wqhd-led-monitor-p-47106067?boutiqueId=613360&merchantId=106931&utm_source=share

Xiaomi bhr4269gl alınır mı ??
Arkadaşlar sadece resimde ki girişlere sahip sony home teather ses sistemim var. DVD taktığımda cihazdan 5.1 ses alabiliyorum ama rca to 3.5 mm jack kablosu taktığımda 5.1 ses alamıyorum. Ben bu cihazdan dışarıdan bağlantı ile 5.1 ses almam mümkün mü yoksa sadece dvd üzerinden mi alabilirim ?

Arkadaşlar elimde 1 Tb lık harddisk var. Harddiski disk yönetiminden baktığım zaman görebiliyorum ama oluşturmak istediğimde oluşmuyor.Bilinmiyor - Başlatılmamış - ayrılmamış yazıyor. Sağ tıklayıp diski başlat dediğimde mbr-gpt kısmı geliyor sonra sanal disk yöneticisi erişim engelli uyarısı veriyor resimde ki gibi.

Komut isteminden diskpart ile bütün komutları denedim orda da harddisk gözükmesine rağmen clean ve ya format seçeneği çalışmıyor.

Veri kurtarma programlarında bile gözüküyor ama üstüne sağ tıkladığımda herhangi bir seçenek çıkmıyor. Bu işi bir türlü halledemedim 11 senelik harddiski açamıyorum.

Bunun başka bir çaresi çözümü varmıdır ??

Arkadaşlar Asus DSL N16 modem aldım. Masaüstüne kablo ile bağlandığımda 85 mbpsyi görüyorum. Ama evde ki diğer cihazlara wifi üzerinden bağlandığımda aldığım hız 30u geçmemekte. Kanal analizi yaptım kanalları değiştirdim ama malesef sonuç değişmiyor. Wifi sinyal gücünü %100 yaptım. Evde birbirinden farklı 5 telefon ve laptop bulunmakta hepsinde durum aynı. Wifi hızını nasıl yükseltebilirim ?
Şu an pcde windows 10 yüklü ama çok fazla kasılma ve donma yaşıyorum.

Pc nin özellikleri aşağıda ki gibidir.

Hangi işletim sistemini yüklememi önerirsiniz ??

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/20/2020, 13:55:38
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 17763) (17763.rs5_release.180914-1434)
Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
BIOS: PhoenixBIOS 4.0 Release 6.1 (type: BIOS)
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3932MB RAM

---------------
Display Devices
---------------
Card name: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
Manufacturer: Intel Corporation
Chip type: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
DAC type: Internal
Device Type: Full Device (POST)
Display Memory: 1759 MB
Dedicated Memory: 128 MB
Shared Memory: 1631 MB
Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Native Mode: 1366 x 768(p) (60.042Hz)
Öncelikle hattim vodafone telefon 6s JB li. Cihazda sabahtan beri sorun var. Telefondan arama yaptigim zaman karsi tarafa sesin gitmiyor karsi taraftanda gelmiyor.

Ama whatsapp facebook telegram vb. uygulamalardan arama yaptigim zaman sorunsuz sekilde ses geliyor gidiyor. Bütün sikinti hat uzerinden yapilan arama da. Daha önce basina gelen oldu mu sorunun bir cozumu var mi ?
Checkra1n tüm sürümleri destekleyen jailbreakın 8 kasımda yayınlanacağını açıklandı. Gözünüz aydın.
Elimde HTC Desire 616 telefo var açılışta HTC yazısında kalıyor sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyor döngü hep böyle.

Boot menüsüne gidiğim zaman Recovery Modeyi seçtiğimde ise giriş yapmıyor resimde ki gibi kalıyor öylece.

Bu sorunu nasıl çözebilirim ??
3 odadan oluşan toplam 40 metre kare civarında iş yerim var.

Burayı soğutmak istiyorum ortalama günde 15 saat çalışacak.

Buraya kaset tipi klima takmak mı mantıklı sizce yoksa salon tipi camilerde olan klimalardan mı??

Birde 48000 BTU klima işimi görür mü ??
Hakkında
Forum İmzası:
Şampiyon Olmak Mümkün , Fenerbahçe Olmak İmkansız!

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
• Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
• Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
Forum İkinci El İmzası:

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
• Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
• Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
Hakkımda:

Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Mobil cihaz
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
İpad
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Motosiklet
Honda
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Dünyadan Futbol
Çaykur Rizespor
Kulaklık - Amfi
Beats Audio
Clash of Clans
Clash of Clans
Basketbol
Fenerbahçe
İşlemci
Intel
Anakart
Intel
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Gigabyte
Ekran Kartı
MSI
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 23 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.096
İkinci El Bölümü Mesajları: 179
Konularının görüntülenme sayısı: 66.037 (Bu ay: 1.040)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.218 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.