Şimdi Ara

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
19
Favori
102.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın Enparalısı olmak kolay iş. Olmadığım bir ay hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

Daha dün bu mesajı göndermiştim. Müşterisini bu denli önemseyen banka gibi banka

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade

E hocam istemişken Steam da ekleseydin iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de beyler Enpara Spotify in adını kullanamıyordu S evdiğiniz müzik uygulaması diyordu ne oldu da açık açık yazmışlar Araplar el attı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesafe4272 -- 30 Haziran 2017; 23:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    bir dahakine artık
  • netflix alacak varsa beni de ekledin please

• netflix e türk ip sinden girilinve içerik yok gibi bişey doğru mu

• Netflix kampanyasında kafa kurcalayan bi nokta var, şimdi 40 liralık paket aldık diyelim kampanyadan faydalabiliyor muyuz ? 30 tl üzeri harcamalarda indirim kazanılmaz diyor.
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt
    30 tlye kadar %50 iade alırsın işte 40 tl yaparsan 30 tlnin % 50 15 tl iade 10 tl için iade vermez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

netflix e türk ip sinden girilinve içerik yok gibi bişey doğru mu

Doğru değil. Tonla içerik var ve tüm içerikler Türkçe hatta.

• Öğrenci indirimiyle birleşince mis gibi oldu

• Aylardır cepteteb ödüyor, yapmasa da olurdu.
  • Yakında hesabımı kapatacagim cepteb gecmeyi düşünüyorum. en son kitapyurdu kampanyasi vardi azda olsa. artik tik yok enparadan

• kullanalim da zaten ceptetebte vardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti Bankası kartıma tanımlı olan Netflix ve Spotify aboneliğimi Enpara'nın kampanyası üzerine Enpara Kredi Kartı üzerine aldım.
    Kredi kartı ekstrem'e baktığımda

Netflix 39,90TL olan ücreti kredi kartıma 41,17TL
    Spotify 13,99TL olan ücreti kredi kartıma 14,42TL

Olarak yansımış enpara müşteri hizmetlerini aradığımda "Bu parayı sizden Netflix aldı olarak görünüyor, işlem yurtdışı işlem olarak görünüyor. Netflix ile görüşün dediler"
    Netflix'in sitesinden yardım merkezinden kontrol ettiğimde "Bazı bankalar yabancı işlemler için işlem ücreti ekler. Bu ücretler bankanız tarafından tahsil edilmektedir, bu nedenle sorularınız olursa lütfen bankanızla iletişime geçin." diyor.

Sizde de aynı durum mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rugal

Garanti Bankası kartıma tanımlı olan Netflix ve Spotify aboneliğimi Enpara'nın kampanyası üzerine Enpara Kredi Kartı üzerine aldım.
    Kredi kartı ekstrem'e baktığımda

Netflix 39,90TL olan ücreti kredi kartıma 41,17TL
    Spotify 13,99TL olan ücreti kredi kartıma 14,42TL

Olarak yansımış enpara müşteri hizmetlerini aradığımda "Bu parayı sizden Netflix aldı olarak görünüyor, işlem yurtdışı işlem olarak görünüyor. Netflix ile görüşün dediler"
    Netflix'in sitesinden yardım merkezinden kontrol ettiğimde "Bazı bankalar yabancı işlemler için işlem ücreti ekler. Bu ücretler bankanız tarafından tahsil edilmektedir, bu nedenle sorularınız olursa lütfen bankanızla iletişime geçin." diyor.

Sizde de aynı durum mevcut mu?
    Hocam aylardır spotify kullanıyorum hep 7 lira kesiliyor. Ay sonu 3, 5 iade ediliyor. Hiç ek ücret alınmadı benden şu ana kadar

• LEAME kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam olması gereken de o ama benim işlemlerim de böyle gözüküyor ve müşteri hizmetlerinin de verdikleri cevap o şekilde diğer ay tekrar kontrol edeceğim bakalım. Herhangi bir değişiklik olacak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rugal R kullanıcısına yanıt
    Benimde enpara kredi kartimdan ayni sekilde tahsilat yapiyordu. Netflix surekli 40küsur 41küsür cekiliyordu. Bi kac ay bu sekilde aldilar. Bende sonrasinda enpara bankamatik kartimi tanimladim netflix e ve aonrasinda olmasi gereken ucreti aldilar bu sekilde. Kredi karti tam olarak neden bilmiyorum ama biraz fazla cekiyor bu sekilde.

• rugal R kullanıcısına yanıt
    Enparayla alakalı enparanin komisyonu çok yüksek yurtdisi işlemlerde enpara kredi kartını kullanmayın

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Enpara çöpü hayvan gibi komisyon aldığı için öyle bu çöpü insanlar niye kullanıyor anlamıyorum

Hesap kartı mantıklı ama kredi kartı tam çöp

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.