Şimdi Ara

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
436
Cevap
19
Favori
102.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rugal

Garanti Bankası kartıma tanımlı olan Netflix ve Spotify aboneliğimi Enpara'nın kampanyası üzerine Enpara Kredi Kartı üzerine aldım.
    Kredi kartı ekstrem'e baktığımda

Netflix 39,90TL olan ücreti kredi kartıma 41,17TL
    Spotify 13,99TL olan ücreti kredi kartıma 14,42TL

Olarak yansımış enpara müşteri hizmetlerini aradığımda "Bu parayı sizden Netflix aldı olarak görünüyor, işlem yurtdışı işlem olarak görünüyor. Netflix ile görüşün dediler"
    Netflix'in sitesinden yardım merkezinden kontrol ettiğimde "Bazı bankalar yabancı işlemler için işlem ücreti ekler. Bu ücretler bankanız tarafından tahsil edilmektedir, bu nedenle sorularınız olursa lütfen bankanızla iletişime geçin." diyor.

Sizde de aynı durum mevcut mu?
    Yapikredi kredikartim tanimli netflix icin. Sürekli 41 küsür çekiyor kredikartimdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    çoğu bankada bu durum var sanırım. uber kullanırken ing de, netflix içinde yapıkredide benzer durum arkadaşımın başına geldi. benim spotify enpara banka kartına netflixde uzun süre cepteteb de tanımlıydı bir kuruş fazla yansıma olmadı. bu tür işlemlerde kullanılcak kart ve banka önemli demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Yapikredi kredikartim tanimli netflix icin. Sürekli 41 küsür çekiyor kredikartimdan

Alıntıları Göster
    enpara ve yapıkredi de işlem ücreti kesiyor 0.90krş civarı
  • bulut26 B kullanıcısına yanıt
    Cepteb geçip napıcan enpara kredi kartı ceptelefonuna,kozmetik ürünlerine eğitim harcamalarına her şeye taksit yapıyo ne istiyon daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rugal R kullanıcısına yanıt
    Bende de netflixten 1 tl, spotifydan da 50 kuruş falan fazla çekiyor. ayda 15 tl iade aldığım için çok üstelemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 13 Şubat 2019; 13:3:46 >
  • Netflix ve Spotify indirimlerinden aynı anda yararlanabiliyor muyuz ?
  • MDemirbas14 kullanıcısına yanıt
    Evet ben ikisinden de yararlanıyorum herhangi bir problem yok

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam
  • Kampanya kapsamında bir müşteri aylık olarak en fazla 15 TL, yıllık olarak en fazla 100 TL kazanabilir.
    cepteteb bu
  • Arkadaşlar yazıları görünce ben de baktım, benden hep tam çekmiş enpara.
    Bende kredi kartı yok, direkt hespa kartı üzerinden ödüyorum, acaba onunla ilgili bir durum olabilir mi ?
  • netflix var bende, %50 kampanyasından yararlanıyorum. Spotify'da alırsam onda da %50 kampanyasından yararlanacak mıyım ?
  • Alt tarafı 3 sayfa konu var onlara bakmaya mı üşendin?

5 mesaj üstüne bak görürsün cevabını.
  • arkadaşlar enpara hesap kartımdan diyelim maks 90tl indirim aldım. daha sonra netflıx hesabıma enpara kredı kartı hesabımı ekledım, tekrar bi 90 tl indirim kazanabilir miyiz sizce?
  • Arkadaşlar 40 liralik netflix, 20 liralik spotify kullanirken iadeler toplam 60 tl uzerinden 15 tl mi gelir ? Yoksa spotify dan 10 tl, netflix ten 15 tl mi gelir ?

bir arkadaş aydinlatirsa sevinirim.teşekkürler

• tafesan T kullanıcısına yanıt
    Toplam 15 gelir. Edu uzantılı mail bulup öğrenci kaydı yapın Spotify'a. Netflix için de bir gruba dahil olmaya bakın. Ayda 60 çok. İkisini 15 liraya mal ediyorum ben.

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    Arttırıyorum ikisini ayda toplam 2 tlye mal ediyorum. 6 aylık 12 tl yapıyor spotify+netflix

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    Her seferinde vcc oluşturarak sağlanan kolaylığı suistimal etmek ne de bileyim.. İçinizde patlar umarım :)

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    acaba nasıl
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    ehiamico kullanıcısına yanıt
    Vcc ne anlamadım ama yaptığım şey gayet yasal açıklayayım.

6 aylık netflix(4 kişi): 40*6=240 tl
    6 aylık spotify öğrenci: 6*7=42 tl

Toplam gider: 282

Diğer 3 netflix üyesinin 6 aylık toplam ücreti 6*10*3= 180 tl
    enpara 6 aylık ücret iadesi: 6*15=90 tl

toplam gelir: 270 tl

Geriye: 12 tl kalıyor 6 ay için. Sanal kart falan da kullanmıyorum kesintisiz üyelik.
  • Haziranda bitmeyecek olsa güzel kampanya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.