Şimdi Ara

Enpara Spotify ve Netflix %50 İade (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
436
Cevap
19
Favori
102.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar son sayfaları biraz okudum ama emin olamadığım bir konu var. Papara her platform için ayrı ayrı mı 10 tl veriyor? Eğer öyleyse direk geçmeyi düşünüyorum. Tosla'nın kampanyası daha mı avantajlı?

6 ay öncesine kadar Spotify ve Netflix kullanıyordum, 38 TL'nin 15 tl'sini iade alıyordum Enpara'dan. Son 6 aydır da Youtube Premium'a geçtim, ama bu sefer pahalıya gelecek diye Spotify iptal ettim. Eğer Papara avantajlıysa her türlü 3'üne de üye olurum.

• ÇandıR kullanıcısına yanıt

evet hepsine ayrı ayrı veriyor. bende youtube aile ve netflix i taşıdım ikisine ayrı olarak 10tl ödedi.

spotify bende de vardı youtube alınca yt müzikte geldi gerek kalmadı iyi oldu  

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Ben de aynı düşünceyle YT Music kullanırım diyordum ama daha önce yaptığım listeler vs. hep Spotify'da kaldığı için özellikle araçta dinleyeyim dediğimde çok eksiklik hissettim YT Music kullanırken. 10'ar lira iade verecekse ben direk hepsini premium kullanırım valla :)

• paparaya hesap açıp para atıp kart oluşturup netflixe üye olmak 10dk sürdü. çok iyi bence. enpara olsa bi haftada anca kart gelirdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Ben de aynı düşünceyle YT Music kullanırım diyordum ama daha önce yaptığım listeler vs. hep Spotify'da kaldığı için özellikle araçta dinleyeyim dediğimde çok eksiklik hissettim YT Music kullanırken. 10'ar lira iade verecekse ben direk hepsini premium kullanırım valla :)

araçta youtube music uygulaması yok mu?

çünkü tek problem listeyse 3. parti programlar ile müzik listelerini 5 dk'da spotify'dan youtube music'e aktarabiliyorsun

• Bende enparadan geçiş yaptım paparaya. Sonuçta hangisi hesaplı ise onu kullanırım.sonuçta onlar karlarını düşünüyorsa bizde düşünmek zorundayız.hatta n11.comdada kullanıyorum.gayet memnunum.

• Enpara kredi kartımı cuma günü iptal ettim. Papara daha mantıklı. Netflix,YouTube premium,Spotify üyeliklerim var. Bunca zamandır forumda papara konusunu çok gördüm ama nedir diye hiç girip bakmadım. Ta ki enpara forumuna girene kadar. Az önce de SMS geldi. Kurye kartınızı ulaştıracak diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erc44 -- 19 Ekim 2020; 10:43:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enpara eskisi gibi cazip gelmiyor bozmaya başladı.

• Konun başlığı mı değişçek konu mu silincek artık bi düzenlesen?

• 2 aydır iadesiz çekim yapmışım. Yeni farkettim.. en iyi alternatif neresi arkadaşlar?? Netflix ve spotify icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senceru kullanıcısına yanıt

Tosla ya da papara falan diyorlar da ön ödemeli kartlarla ugrasmak çok zor. Yükleme yap falan uzun hikaye. Enpara kampanyası umarım Aralıkta tekrar devam eder.

• Senceru kullanıcısına yanıt

Papara anında %50 max 10tl veriyor tosla ise %60 max20 veya 25 bir sonraki ayın 10unda veriyor.

• Anında veren tek uygulama Papara mı acaba?

• ya ben bittiğini fark etmemişim, bilseydim başka yerden öderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

Anında veren tek uygulama Papara mı acaba?

Papara anında iade yapıyor. sadece netflixte değil eczane kampanyasında da aynı. bekleme derdi filan yok.

• McCarty kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.