Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Judoo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
36.045
Cevap
1.129
Favori
3.522.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Böck

Masraflari nasil oldu? Sigorta vs?
    Hangi banka? Detayli yazar misiniz?

Alıntıları Göster
    Halkbank, 2550 hayat sigortası, 301 dask, 410 konut, 814 ekspertiz, 1507 tahsis ücreti. Bütün masrafları vadesiz hesaptan çektiler. 3 otomatik ödeme ve 1 adet kredi kartı kitlediler. Bes için de tüm ısrarlarına rağmen kabul etmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papkide P kullanıcısına yanıt
    ön onay ne kadar sürede geldi? ne kadar sürede gelir?
  • Bu 0.74 orandan daha önceki çektiğimiz kredi için yapılandırma yapılıyor mu acaba ? 0.99 dan cekmistim...90 bin ödemem kaldı..1.15 den daha önce 0.99 a yapılandırmistim...bir daha yaparlar mı acaba ? ziraat bankası

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Halkbank, 2550 hayat sigortası, 301 dask, 410 konut, 814 ekspertiz, 1507 tahsis ücreti. Bütün masrafları vadesiz hesaptan çektiler. 3 otomatik ödeme ve 1 adet kredi kartı kitlediler. Bes için de tüm ısrarlarına rağmen kabul etmedim.

Alıntıları Göster
    Hocam cok soru sordum ama ilk basvuru yaparken hangi belgeleri yanimda goturmem lazim? Ben de yarin subeye gidecegim.

• Hocam rakamlara gore 1 yil erteleme mantiksiz gibi duruyor sanki. Hem 1 yil sonra baslayacak aylik odemen 500tl civari artiyor hemde toplam odeyecegin tutar 20k civari artiyor. Bana durum mantiksiz gibi geldi, eksik gordugum bir durum mu var yoksa boyle mi?

• Böck kullanıcısına yanıt
    Maaş bordrosu ve alınacak evin tapu fotokopisi. Başka da bir şey istenmedi diye hatırlıyorum. Ekspertiz geldiğinde de yapı kullanım izin belgesi istiyor.

• Benim alacağım eve eksper sordu hocam ne kadar kredi başvurusunda bulundun ben de bnm için farketmiyor zaten fazla bulunmadım değeri ne yazıyorsan sorun değil zaten dedim...

Bugün onaylanmış eksper 340 yazmış ederine ben 370e anlaştım bu açıdan bakıldığında 30 fazla mı almış oluyorum, yoksa bu kıstas olmaz mı:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatum kullanıcısına yanıt
    Yapılandırma çıkarsa tabii ki. Ben de ziraatten 1.28den 0.99a yapılandırdım. 0.75 80 olursa yapılandırma bidaha yaparız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Alıntıları Göster
    Kaç lira kaç ay vade çektiniz ki, masraflar çok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat sigortası ödemesi tüketici hakem heyeti ile alınabiliyor mu, sigorta iptal edilebiliyor mu net bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pigletx -- 9 Haziran 2020; 0:0:14 >
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Binalar teslimde tekrar kura çekilecek...

• uur324 U kullanıcısına yanıt
    Amin hocam bende 3-4 sene arası bı ödeme düşünüyordum. Sanırım sizin gibi yapacağım bende. Toplam geri ödemeniz 182.952tl doğrudur demi.

• anelka3939 kullanıcısına yanıt
    sıfır tapuda işlem olmamış daireler için geçerli 0,64 1 ocak 2019 sonra bazı bankalar oranlarla oynayabilir ikinci el ise 0,74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 9 Haziran 2020; 1:3:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Hocam rakamlara gore 1 yil erteleme mantiksiz gibi duruyor sanki. Hem 1 yil sonra baslayacak aylik odemen 500tl civari artiyor hemde toplam odeyecegin tutar 20k civari artiyor. Bana durum mantiksiz gibi geldi, eksik gordugum bir durum mu var yoksa boyle mi?
    100k de 15 yılda kendi reklamlarında 2.500tl fark ediyor 300k de 7500tl olsun 20k fazla değil mi? nerde hata yapıyoruz
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Bu durumda bankanın size vereceği kredi 304.000 TL

Birileri meydana çıkıp der ki evin %90’ına kadar kredi oranını çıkarttık... E kardeşim exper’ler anlaşılan fiyatın altından rapor çıkarttıktan sonra ne anlamı kalıyor ki ? 200k ev beğendin %90’a göre 20k peşinat yetiyor ama exper 180k çıkartıyor oldu sana 40k peşinat...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eksperlerle açık açık konuşmak lazım bana bu kadar kredi lazım diye. Ona göre yardımcı olanlar olabilir.

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    ya da emlakçıyla anlaşmak lazım bu evin ederi bu diye. sonuçta kredi miktarını neye göre belirliyor uzman? kredi her zaman evin değerinden düşük olsun diye mi uğraşıyor?
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Çekilen miktar 300 bin. 84 ay vade. 7 yıllık hayat sigortasını kast ediyorsanız bence çok değil. En ucuz çıkardığı söylenen aegon'da bile maluliyet teminatı eklendiğinde 2800 çıkıyor. Başkası gereksiz görebilir ama ben bu sigortasının yapılması taraftarıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 9 Haziran 2020; 9:20:51 >
  • anelka3939 kullanıcısına yanıt
    6 ay önce 0,79 için 3 bankayla da çok defa görüştüm. Vakıf ve Halk Bankası illa ki müteahhitten olmasını şart koşuyordu, mülk sahibi ise kesinlikle sıfır konut saymıyordu. Ziraat Bankası ise müteahhit veya mülk sahibi olsun fark etmiyordu evin ilk defa satışa konu olması ve ekspertizin sıfır konut demesi yeterli oluyordu. (Ekspertiz evde eşya yoksa, hiç kullanılmadıysa sıfır diyordu)

O zaman başka bir problemden dolayı evi alamadık. Şimdi diğer bankalar ne diyor bilmiyorum fakat garanti olması açısından yine Ziraat'ten başburduk.
  • Arkadaşlar 1 yıl sonra ödemeye başlanıldığında krediye faiz ekleniyor mu. 120 aylık kredi 1 yıl ertelemeli nasıl oluyor. 1 yıl sonra başlanıp 108 ay mı ödeniyor, yoksa 1 yıl sonra başlamak kaydıyla 120 ay mı oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.