Yarbay
09 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 865 (Bu ay: 1)
Gönderileri

ÖTV düzenlemesi ile birlikte pompaya litre başına yaklaşık 6 ₺ zam!

Akaryakıtta ÖTV Zammı

Konutta kullanılan doğalgaza yüzde 30 zam geldi.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 ay önce kiracı olarak bir eve taşındım.Bugün sıcak sular akmayınca kombiye baktım F1 arızası veriyordu 5-10 kez aç kapa yaptım ama hala aynı sorun sürüyor.Kombi arızalarının tamir ücretini ev sahibi mi öder kiracı mı?

Arkadaşlar merhaba ankarada ki evim için alt yapı sorguladığımda hepsi 80 mbps vdsl alt yapısı sunuyor.Bu 3 firma arasından hangisini önerirsiniz fiyatlar hemen hemen aynı.Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ayrıca fiber ile vdsl arasında sizce uçurum var mı? VDSL kullananlar internet kullanımından memnun musunuz?

Hacettepe EEE 3. sınıfa geçtim sorusu olan veya burayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Merhaba dün araba abimde iken araba birden tüm ikaz lambalarını yakıp elektrik kesmiş.Bugün arabayı vurdurarak servise götürdük servis 1500 lira hesap çıkardı abimde kabul etmedi tabi marş kömürü/dinamosu tarzı bir şey dedi servis ustası.Araba tata indica 2009 zaten araba fiyatı 20 bin lira bildiğin araba fiyatının %10 fiyatı olunca abes geldi.
Bu tür durumda ortalama fiyat nedir bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?Ekstra olarak kayseride güvenilir bir usta var mıdır bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar yazın matematik özel dersi vermek istiyorum ama nasıl öğrenci bulacağım bir yol bulamadım.Varsa fikirlerinizi alırım.

Satıldı
Merhabalar bundan 10 gün önce türk telekom hattımı vodafone'a taşımıştım ama internet hızı rezalet olunca geri tt ye dönmeyi düşünüyorum TT prime kampanyasını 45 liraya kullanabilir miyim acaba?10 gün olsa da farklı operatörden geliyorum.
Vodafone'a 10 gün önce geçiş yaptım bugün bir speed test yapayım dedim 4-5 mbps download hızı var.Bu geçici bir sorun mu yoksa internet hızı gerçekten bu kadar kötü mü?Bulunduğum yer kayseri merkez yani köy gibi bir yerde olsam yine anlayışla karşılayacağım.İlk ay için 20 lira cayma bedeli var sizce yeniden hat değiştirilir mi?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.701
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 83.955 (Bu ay: 2.136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.186 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.